Çocuğunu bende unutan arkadaş

Bu ne rahatlık yahu. Çocuğum nasıldır, ne yapıyordur diye hiç düşünmez mi insan. Hastayken zaten ayrı kalmışsın, sonrasında birde tatil mi düşünür insan. Pess yani. Bunlar bu rahatlıkla çocuğu sık sık size bırakıp, bırakıp giderler artık bundan sonra. Birkaç gün daha gezin, dinlenin, çocuk bize alıştı, bana anne diyor deyin.

hayatımda gördüğüm en düşünceli insanlar listesindesiniz. ben de olsam, karşı taraf bana çocuk sende alsın diye teklif etse bile, alt tarafı grip olmuş yani yatalak değil ya düşünür gönülsüz oldum.hayır yan komşumun balığını emanet almam ben ,ölüm kalım mevzusu olmadıkça 2.5 yaşında zıpır zıpır emanet çocuk çook büyük sorumluluk.nasıl açıklarım başına bişey gelse.
kadındaki rahatlığa da bak ya hiç mi özlemedin , aklın hiç mi çocukta kalmadı da koştur koştur tatile gittin.ya da çocuk annesini arar diye düşünmedin ne biliyim ya.1 hafta yani az değil ki.zaten yeni iyileşmişsin otur dinlen.
ay ver kapıdan çocuğu hiç yüz de verme.

Grip falan değil baya ciddi bi hastalık demiş konu sahibi.
öyle ciddi bişey geçirsem ilk aklıma gelen şey çocuklarım olur eşimden önce.

a evet döndüm baktım.
ne bileyim kadında ki rahatlık grip falan diye düşündürttü.
çocukta ufak bir hafta görmemişsin insan çocuğuna koşar önce aynen.

Umarım bu konu gerçek değildir.:KK43:
Grip diyorsunuz yani beneğin annesi grip ve çocunu bir hafta size bıraktı yatılı hemde aramadı haaa.. ve üstüne tatile gitti haaa..yok artık.
Bu aile kendini bir sorgulasın bence...yahu ben 3 çocuğumu babanneye bile kolay kolay bırakmıyorum benden iyi baktığı halde.
Eşimle ortak fikrimizdir çocuklar yanımızda rezil olsalar bile yanımızda olmak zorundalar.
Bence bir laf çalmayı hak etmişler

Bence hata tamamen sizin. 2.5 yaşındaki bir çocuğun sorumluluğunu almak aşırı saçma. Kan bağı olsa bir nebze anlarım hatta, ama arkadaşın çocuğu bir de bir hafta yani.. Yanında yöresinde bakacak olsanız buna da tamam ama bir hafta anne babasından uzak bakmayı kabul etmek ne zaman çocuğu sizden alacağına dair soru sormak yerine ctesi alacağını beklemek falan, bunlar tam bir fiyasko. Başına bir şey gelse cnm çıçığım olur bunu da söylemeden edemeyeceğim.

hayatımda gördüğüm en düşünceli insanlar listesindesiniz. ben de olsam, karşı taraf bana çocuk sende alsın diye teklif etse bile, alt tarafı grip olmuş yani yatalak değil ya düşünür gönülsüz oldum.hayır yan komşumun balığını emanet almam ben ,ölüm kalım mevzusu olmadıkça 2.5 yaşında zıpır zıpır emanet çocuk çook büyük sorumluluk.nasıl açıklarım başına bişey gelse.
kadındaki rahatlığa da bak ya hiç mi özlemedin , aklın hiç mi çocukta kalmadı da koştur koştur tatile gittin.ya da çocuk annesini arar diye düşünmedin ne biliyim ya.1 hafta yani az değil ki.zaten yeni iyileşmişsin otur dinlen.
Arkadaşa katılıyorum konu sahibi..yorumu dikkate alın.
Kapıda çocugu verin ne ikramı bee..

Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Diyelim sizi enayi yerine koymuş da yavrusuna nasıl koymuş🤔bankanın 1 günlük eğitimine gitmedim ben İstanbul'a yavrum gece beni arar diye o da 2,5 yaşında.hastalik olur mecburiyetten ayrı kalınır anlarım tatil ne demek ya..

Geldiklerinde tatil iyi gelmiş, yüzüne renk gelmiş maşallah tabii çocukda olmayınca daha rahat dinlenmişsindir derdim yerinizde olsam.
Bu nasıl birşeydir ya, sanki kedi köpeğini bırakıp gitmiş. Onu bırksa bile insan arar sorar
ya biz geçen yaz 3 gün kedi emanet ettik komşuya anahtar verdik, her akşam video fotoğraf attı kadın karşılıklı rahat edelim diye.

pardon hastalığı ters okumuşum ama düşüncem yine aynı.yine de almazdım , çocuğun 50 kat eliyim çünkü.babası , akrabası, teyzesi falan ne güne duruyor.

Yok artık diyorum ben anneme bile bir gece bırakmadım oğlum 6,5 yaşında bensiz yatmadı hiç. Bu ne rahatlık, ikram falan hazırlamayın şakın, siz de hazırlanın biz de çöküyoruz diyin eve bile sokmayın bunları. Çocuğa çok üzüldüm ya ona da böyle bir anne denk gelmiş anne denirse tabii

2.5 yasinda bir cocuk... 1gun degil iki gun degil... tam bir hafta...nasil rahatlik. Kocasi baksaydi ya da annesi falan yok muymus? Bunun devami gelir eger birsey denmezse.
Cixdi bir rahatsizliktan 1 hafta hastanede kalan kisi de nasil evine donmeden tatile gider onu da anlamus degilim.
Cocugu kapidan vermek gerekir boylelerine. Nasil anne ve babalik bu?

Daha neler okuyacağız acaba?Yahu okadar ayri kalmissin yavrundan ustune birde tatile gitmissin hic mi ozlemedin hic mi merak etmedin bu cocuk ne yapti bensiz diye.Kadin yapmış babasida canak tutmus.Hasbinallah...

Back
X