- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
ben sızın yerınızde olsam babane annane hala yenge kım varsa adres verın cocugu sızın ıcın oraya teslım edeyım derdım cocuk akrabasız kımsesız degıl bana gelene kadar... bır kere cok buyuk rısk almıssınız ne olursa olsun eger ısınız bu degılse emanet can almayın sızın basınız agrırGerçekten bilmiyorum bende mi gariplik var? Hastaneye gittik ziyarete çocuğa bir kek vermişler yemiyor, uykusuz, üşüyor belli. Sabah akşam getir götür yapıyorlardı o ara. Biz istedik ki sefil olmasın hastane köşelerinde. Sonra ameliyat oldu kadın 2 3 gece mi ne yattılar. Bir odada hastalar, yakınlar vs. yatacak yer yok. Herkes grip zaten. Kötülük mü şimdi almış olmamHastaneden çıktığında alır diye düşündüm. Adamlar tatile gitmişler. Geldiklerinde de kapıda hoşgeldin dedik, ben sandım ki en azından doğru düzgün konuşur hata ettiğini söyler ama tam tersi bir tavır aldılar. İnsanlara bağıracak halim yok bit kadar çocuk kucağında oturuyor çünkü babasını öpüyor, annesini öpüyor yazık. Bu da kolunu sıyırıyor karşımda. Laf edince de bana dönderdi oku çünkü zayıf noktam orası biliyorlar bunu. Üstlerine gitsem iyice çirkinleşecekler diye kalkıp gitmelerini istedim sadece.
Şikayet konusunda da bir şey yaparlar mı bilmiyorum. Maddi durumları kötü değil, şiddet yok, bebeğin aileyi sevdiği belli, anne bakıyor normalde de hep hastayken bakmışsınız başka neyi ispat edeceksiniz diyebilirler.![]()
sosyal hızmetler sadece maddıyata bakmaz, aıle bakmıyor akraba olmayan bırıne boyle cocugu bırakıp habersız tatıle gıtmek bıle bır sebeptır
kavga edıp bagırmanıza zaten gerek yok onlara 1 hafta bakmanız da garıp hadı aldınız dıyelım 2. gun arayıp ne yaptınız gelıp alın artık ıstersenız dıyebılırdınız kapıya geldıklerınde ıcerı almanızda garıp burda 20 sayfa sıze herkes ıcerı almayın kapıdan verın cocugu dedı mesela bırseyı bılıyoruz da soyluyoruz :)
kotu bır tecrube oldu yasadıgınız siniriniz bozulmustur gecmıs olsun dıyelım