- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
fırsatçılık yaptıkları ya.. keşke haber verselerdi büyük ihtimal zaten tamam diyip yine bakıcaktınız. faydalanmışlar bildiğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonda konuşmak bile istemedi kaldgmz günler boyunca annesiyle pek anlasamyrlar aslında. Ben 15 tatili de buraya gelcem demsti ama nasl olduysa,böyle söylemiş annesine kendi annem anltti. 15 tatilde annemle beraber geldiler yine bana ama tek kabul.etmyrm artıkYaşı büyükmüş bırakmasın diye mi yaptı acaba? Ne kadar iyi olsanız da belki annesini istemiştir.
Bunuda okudum ya gayri ölmem ben Cumartesi gündüz sinemaya gşdecek kadar eşimle kızları evde bıraktım onlar memnun olduğu halde vicdan azabından öldüm nasıl anne baba büyük kızum 23 aylıktı kardeşi oldu bir akşam ayrı kaldım ölüm gibi geldi babanesi ve biraz bakıyım toplanncaya kadar dedi yok dedim dayanamam siz ne vicdanlısınız maşallah size rabbim hayrlı evlatlar versin birde iyiki size bıraktılar bu devirde kime güveniyorsun acaba teşekkür ettilemi bariArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
GÜNCELLEME: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Akşam 8 gibi geldiler buyurdukları gibi evdeydik. Adam kapıdan girdi, çocuk üstüne koştu haliyle özlediği için. Direkt "noldu kızım panda seni dövdü mü, bıktın mı" diye sordu gülerek. Oturup siz baksaydınız dedim, sinirlendim eşim araya girdi. Panda yoruldu zaten 1 haftadır saçmalama filan dedi. Neyse öyle oturduk boş boş bir şey getirmedim şu tavırdan sonra zaten içimden de gelmemişti.
Tatil konusunu da kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik ettik vs. diye. Çocuğu niye almadınız, hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok öyle denk geldi, 2 gün daha bakmış oldunuz dedi. Sanki benim zoruma gitmiş bakmak gibi konuştu. Çocuk insanı yoruyor, nefes aldırmıyor sizin yok ya olunca anlarsın dedi. Ben de düşük yaptım 1 ay kadar önce. O ara benim görümcem gelmişti kalmaya "siz de anlamadınız herhalde koca çocuğu abimlere bırakıp tatile gitmişsiniz" dedi.
Evden çıktığı gibi de kadın story attı kızım, aşkım, kıskananlar çatlasın yazmış.
Öylece gittiler işte.
Şunu da ekleyeyim maddi beklentiyle bakmadım. Çocuk soğukta, aç, uykusuz hasta olabilirdi diye kıyamadım. Başka bir amacımız yoktu eşimle.
Önyargılı davranmisim size hamileyken açtığınız konuda,hakkınızı helal edin. O kadında hamileyken eli gobeginde yavrum kuzum diye gezen tiplerdendir eminim. Başkasının cocuguna böyle sahiplenen kendi evladına mükemmel anne olur. Yine hakkınızı helal edin diyorum,güzel yureginize göre versin Allah.
Anne var annecik var derler. İşte böyleleri de anne baba oluyor maalesef. Umarım bir daha görüşmezsiniz bu çiftle.Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
GÜNCELLEME: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Akşam 8 gibi geldiler buyurdukları gibi evdeydik. Adam kapıdan girdi, çocuk üstüne koştu haliyle özlediği için. Direkt "noldu kızım panda seni dövdü mü, bıktın mı" diye sordu gülerek. Oturup siz baksaydınız dedim, sinirlendim eşim araya girdi. Panda yoruldu zaten 1 haftadır saçmalama filan dedi. Neyse öyle oturduk boş boş bir şey getirmedim şu tavırdan sonra zaten içimden de gelmemişti.
Tatil konusunu da kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik ettik vs. diye. Çocuğu niye almadınız, hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok öyle denk geldi, 2 gün daha bakmış oldunuz dedi. Sanki benim zoruma gitmiş bakmak gibi konuştu. Çocuk insanı yoruyor, nefes aldırmıyor sizin yok ya olunca anlarsın dedi. Ben de düşük yaptım 1 ay kadar önce. O ara benim görümcem gelmişti kalmaya "siz de anlamadınız herhalde koca çocuğu abimlere bırakıp tatile gitmişsiniz" dedi.
Evden çıktığı gibi de kadın story attı kızım, aşkım, kıskananlar çatlasın yazmış.
Öylece gittiler işte.
Şunu da ekleyeyim maddi beklentiyle bakmadım. Çocuk soğukta, aç, uykusuz hasta olabilirdi diye kıyamadım. Başka bir amacımız yoktu eşimle.
okuduğumu yanlış anlamadıysam görümceniz onlara lafı sokmuş. ağzına sağlıkArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Öylece gittiler işte.
Bu ne şimdi ?Bu velet sizi epey yormuş anlaşılan. Evet ayıp etmişler, size sormaları gerekirdi. Neyse alsın gitsin de veledini, siz de biraz tatil edersiniz.
çok iyi bir insansınız bu konuda sanırım hemfikir olmayan yoktur..Ama işin birde şu kısmı var başka birinin çocuğunun sorumluluğunu almışsınız başına bişey gelebilirdi sizin başınız belaya girerdi ,mesela ateşlenip havale geçirse ne yapabilirdiniz..Böyle durumlarda hastanın kendi ailesinden birinin bakması gerekir hiçkimsesi yoksa eş bakacaktı siz sorumluluk almasaydınız keşke.Fazla iyi niyet suistimal edilir genelde saf görürler böyle durumlarda insanı, saf gördüğü gibi bir de kıskanç olduğunuzu düşünmüşler pes zaten onların yaptığını ağzım açık okudum gerçekten yuhh..
Cocukla fotograf cekip instagramde guzel bir soz ile paylassaydiniz ne iyi olurdu..
Telefonda konuşmak bile istemedi kaldgmz günler boyunca annesiyle pek anlasamyrlar aslında. Ben 15 tatili de buraya gelcem demsti ama nasl olduysa,böyle söylemiş annesine kendi annem anltti. 15 tatilde annemle beraber geldiler yine bana ama tek kabul.etmyrm artık![]()