- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
:) :)devlet okulunda öğretmenken sizin kafanız karışıyorsa başkaları ne desin hocam
kendi adıma konuşuyorum, anaokulunu, ilkokul, ortaokul ,liseyi özelde okuyup atomu parçalayan bir çocuğa henüz rast gelmedim.
varsa örnekleri anlatılsın lütfen, benim de önyargılarım silinmiş olur kolejlerle ilgili.
Nelere takılmışsiniz öyle. ..şu anda telefondan yazıyorum ve ben hızlı hızlı yazarken o otomatik değiştiriyor yazdiklarimi. ..zaten zihniyet bazı kesimde hiç değişmedi ne olursa öğretmenlerden bilmeyin lütfen.O değil de ben bu başlıkla şunu farkettim; devlet okullarındaki öğretmenler yazım kurallarını, kelimelerin nasıl yazıldığını bilmiyor, sonra da gençlere çemkiriyoruz bu nasıl Türkçe diye...
Teşekkür ederim.yorumunuz benim için aydınlatıcıydi. Tam olarak sorduğum soru buydu aslında.Sevgili meslektaşım.Kendi okulunuzda takip etmeniz daha kolay.Bir aksaklik gördüğünüzde , istediğiniz zaman özel e alma şansınız var.Ben kendi okulumundaki anasinifi ogretmenimizi hiç bor ö tel okuldakine değişmem.Öğretmeni. gozlemleyin,çocuklara yaklaşımını,çocuğunuzun okula ne kadar istekli olduğuna bakın.
Arkadaşları ise eğer çevre sosyal-kültürel olarak çok farklı değilse ,yani küfürün ,kavganın çok sık yaşandığı bir bölge değilse sıkıntı olacağını sanmam.anasinifinda surekli ogretmen kontrolunda oldullari için olumsuz davranışlara hemen müdahale edilecektir.
Cimcime hanım lütfen kişisel algılamayın inanın forumun bir çok yerinde buna denk geliyorum hatta bu başlıkta da sadece sizin yazdıklarınız değil... Ne olursa olsun öğretmenlerden bilmek değil de, öğretmenlerin aslında böyle bir mecrada da öğretici olmasını istemek benimki. Siz öğretmensiniz sizin hem makamınız hem de bir kültür birikiminiz var, bunu lütfen gösterin ve yaptığımız yanlışlarda da siz uyarın bizleri. Akıllı telefonlar cidden iletişim dilimizi bozuyor, buna mahal vermeyelim. Birbirimizi düzeltelim gerektiğinde. İnşallah sorunsuz bir dönem yaşarsınız şimdiden hayırlı olsun.Nelere takılmışsiniz öyle. ..şu anda telefondan yazıyorum ve ben hızlı hızlı yazarken o otomatik değiştiriyor yazdiklarimi. ..zaten zihniyet bazı kesimde hiç değişmedi ne olursa öğretmenlerden bilmeyin lütfen.
Ben kizimi iki ozel anaokuluna ginderdim birde devletin anaokulunaOğlum geçen yıl özel bir ana okuluna gidiyordu aslında çok memnunum ama evimize biraz uzak olduğu için yol sorun oluyordu.ayrıca ucretide oldukca fazla oluyordu.ben ve eşim aynı okulda öğretmeniz bu yıl oglumuzuda bulunduğumuz okulun ana sınıfına kaydettirdik.beraber gidip geliriz iyi olur yanımızda olur içimizde bu anlamda rahat olur bi sıkıntı olsa hemen yanındayız diye dusunDuk. Ama açıkçası hala endişelerimız var eğitim açısından nasıl olur diye.devlet Anaokulları na gonderenler acaba memnunmuydunuz eksik yönleri nelerdi yorumlardan çok sevinirim.
Bu çevrede ailelerin çocuklarına çok özenli davranmadigini gözlemleri. Çocuklarda hoş karsilamayacagimiz davranışlar olabiliyor birbirlerinden etkilenip aynı davranışlar öğrenilir se diye korkum.
Inanun bu davranud bicimleri ozelde devlettede cevredede oluyor bozler egitimi guzel verdigumiz surece etkilenmiceklwrdir duye dusunuyorumBulunduğum çevrede ailelerin çocuklarına çok özenli davranmadigini gözlemleri. Çocuklarda hoş karsilamayacagimiz davranışlar olabiliyor birbirlerinden etkilenip aynı davranışlar öğrenilir se diye korkum.
Ben de öğretmenim ve küçük oğlumu da devletin ana okuluna gönderiyorum. En azından kar amacı güdülmüyor devlette. Hem meslektaşız sonuçta. Az çok biliriz okulların durumunu. Biraz süre tanıyın olmazsa uygun bir okula gönderirsiniz. Ayrıca devletin bağımsız ana okulları çok güzel. Yemekhane ayrı. Oyun Parkı var. Her sınıfa özel tuvalet var. Klozetler ve lavabolar çocukların boyuna uygun. Ben çok memnunum.Oğlum geçen yıl özel bir ana okuluna gidiyordu aslında çok memnunum ama evimize biraz uzak olduğu için yol sorun oluyordu.ayrıca ucretide oldukca fazla oluyordu.ben ve eşim aynı okulda öğretmeniz bu yıl oglumuzuda bulunduğumuz okulun ana sınıfına kaydettirdik.beraber gidip geliriz iyi olur yanımızda olur içimizde bu anlamda rahat olur bi sıkıntı olsa hemen yanındayız diye dusunDuk. Ama açıkçası hala endişelerimız var eğitim açısından nasıl olur diye.devlet Anaokulları na gonderenler acaba memnunmuydunuz eksik yönleri nelerdi yorumlardan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?