Çocuğunu her hafta sonu bize yollamak isteyen akraba sorunu..

Acik acik söyleyin laftan anlamiyorlarsa da kiz geldiginde fazla ilgilenmeyin baska yapcak sey yok yani.
Kayinpederimde biz yeni evlendigimizde görümcemi 12-13 yasinda yollardi her haftasonu 3-4 gün bizde kalirdi gercekten her haftasonu bazen kaynim da gelirdi 15-16 yasinda ergen. Okul tatillerinde de hep gelirdi görümcem. Bende artik soguk davrandim iki seneden beri yüzünü iki defa gördüm cok mutluyum.

Selam hanımlar..
Eşimin amcasının kızı var 13 yaşında. Amca ile karısı ayrı kadın burda yaşıyo.
Neyse eşim sadece cumartesi tatil diğer günler çalışıyo. Bunu bile bile bi keresinde yine kızını bize bıraktı öğlen 12 de gelip alcam akşam dedi biz bıraktık tas gece 12 de. İki hafta önce yine size gelcek kız dedi eşimin yengesi. eşim de kahvaltıdayz diye yalan söylemek zorunda kaldı. Kız ayrı msj atıyo size glcem diye. Annesi ayrı arıyo gelsin diye. Geçen hafta yine eşimin tatil olduğu gün 10 kişilik yemeğe misafr ağırladım o zmn da geldiler. Bu hafta da daha cumartesi olmadan yine aramış annesi bugün işte size gelsin yarın sizde kalsın gece de demiş. Eşim de evde olamıycam diye yine geçştirmiş. Bunlara haftasonu olunca bi dürtü geliyo diyo eşim de tatil günümde çocuk mu avutucam diyo ki yani bu kdr çok istiyorsa haftaiçi gelsin kalsın kızı. Zaten eşim bi gün tatil onda da küçük çocuk değilki 13 yaşında kız. napalım ona yani. Canının sıkıntısını bz mi geçrcez. napalım her haftasonu bize glmk istiyo çocuk annesş de hep arıyo. Ne desek de anlatsak yani hafta içi gelsin madem eşim bi gün tatil onda da istemiyoruz
çocuğa çok soğuk davransan

Bir daha ki geldiğinde yanında oturmayın fazla ilgi göstermeyin annen ne zaman gelcek diye sürekli annesini arayıp rahatsız edin huzur içinde olmalarına gözünün arkada kalmamasına müsaade etmeyin. Ama öncesinde gelmemesi için gerek bahane gerek gerçek bir şeyler söyleyin.

Benim artik kimselere guvenim kalmadi. Aklima bin turlu sey geldi iki dakikada.
Belki birseyler goturuyor evinizden
Belki biryerlere muskalar koydurtuyor annesi
Ramazan gun gunahini almak istemem kimsenin
Yaptiklari yanlis bence
Sen tavir koymalisin bence
Esin akraba diye kiyamiyor olabilir

Hanımefendi bir doktora görünün

Ben anlamadım yani istemiyosaniz niye direk yok demiyorsunuzki ben olsam hayatta kabul etmem elalemin cocugundan size ne canim:KK11:

Acik acik söyleyin laftan anlamiyorlarsa da kiz geldiginde fazla ilgilenmeyin baska yapcak sey yok yani.
Kayinpederimde biz yeni evlendigimizde görümcemi 12-13 yasinda yollardi her haftasonu 3-4 gün bizde kalirdi gercekten her haftasonu bazen kaynim da gelirdi 15-16 yasinda ergen. Okul tatillerinde de hep gelirdi görümcem. Bende artik soguk davrandim iki seneden beri yüzünü iki defa gördüm cok mutluyum.
12-13 yasindaki bir kiz icin agir degil mi bu yuzunu az gordum mutluyum laflari sizce?

Bence tek seferde biz haftasonları genelde plan yapıyoruz, dışarı çıkıyoruz falan deyin.

Haftaiçi gelmek isterse de sürekli bahaneler uydurun. Bence anlar... Nasıl bu kadar yüzsüz olunur, ben davet edilmeden gitmek istemem bir yere. Hele ki 13 yaşında kızımı hayatta yollamam. Bu ne?

12-13 yasindaki bir kiz icin agir degil mi bu yuzunu az gordum mutluyum laflari sizce?

Hayir ben agir oldugunu düsünmüyorum. Görümcem kendisini benden büyük görüyor mesela ben ona hep iyilik yapdim iyi davrandim herseyi ile ilgilendim abisi de öyle ama kadim kiymet bilmiyor görümcem. Simdi gelse kapimi acarim gelsin kalsin. Ama araya bir sogukluk girdimi insan böyle laflar kullanabiliyor.
Hep beni kiskanirdi bize gelince hep benimle yatmak isterdi sizce bu normal mi.
Insan bir abisini arar yigenin dogdu gelip görür ama yok tik yok hep abisi mi arocak her hafta her hafta. Esime kac defa söyledim ara kardeslerini gelsinler gezelim felan diye ariyor gelmiyorlar kendi suclari ben daha napim. Kizi kiracak hic bir söz etmedim kirildiysa anca abisi kirmistir

siz mi çok sabırlısınız ben mi çok sabırsızım bilmiyorum.. ne hafta içi ne de hafta sonu gelmesin yahu.. sizin hiç mi özeliniz olmayacak? o kadar çok çocuk isteseniz siz düşünürsünüz bir tane.. bakamayan doğurmasın bu kadar basit..
Bncede. Eşim annesine söledi bugün bi gün tatilim var ondada yengem çocuğu ikide bi arayıp bize göndermek istiyor bi gün tatil de de çocuk mu bakcaz söle konuş kırmadan dedi bakalım knşacak kayınvalidem

Hayir ben agir oldugunu düsünmüyorum. Görümcem kendisini benden büyük görüyor mesela ben ona hep iyilik yapdim iyi davrandim herseyi ile ilgilendim abisi de öyle ama kadim kiymet bilmiyor görümcem. Simdi gelse kapimi acarim gelsin kalsin. Ama araya bir sogukluk girdimi insan böyle laflar kullanabiliyor.
Insan bir abisini arar yigenin dogdu gelip görür ama yok tik yok hep abisi mi arocak her hafta her hafta. Esime kac defa söyledim ara kardeslerini gelsinler gezelim felan diye ariyor gelmiyorlar kendi suclari ben daha napim. Kizi kiracak hic bir söz etmedim kirildiysa anca abisi kirmistir
Oyleyse dogrudur..

Oyleyse dogrudur..
Esime dicem sen cagir kardeslerini iftara haftasonu gelsinler tamam derler gelmezler adim gibi eminim. Bende üzülüyorum esim icin kardesleri icin cünkü ben kardeslerimle hep ic iceyim ama esimin ailesinde öyle degil maalesef. Aslinda görümcemi de severdim kücük kiz ne zarari gelcek ama dogruyu yalnisi tartamiyor ben ona bu konuda gözünü acacaktim ama istemiyor cünkü annesinden ne ilgi sevgi hic birsey görmüyor ama istemiyor ne yapim.

Esime dicem sen cagir kardeslerini iftara haftasonu gelsinler tamam derler gelmezler adim gibi eminim. Bende üzülüyorum esim icin kardesleri icin cünkü ben kardeslerimle hep ic iceyim ama esimin ailesinde öyle degil maalesef. Aslinda görümcemi de severdim kücük kiz ne zarari gelcek ama dogruyu yalnisi tartamiyor ben ona bu konuda gözünü acacaktim ama istemiyor cünkü annesinden ne ilgi sevgi hic birsey görmüyor ama istemiyor ne yapim.
Benim gorumcem yok o yuzden pek iyi bilemiyorum ama seytandan hallice bi eltim var. Yakında 1 eltim daha geliyor bakalım, ben mesafe koydum.

Benim gorumcem yok o yuzden pek iyi bilemiyorum ama seytandan hallice bi eltim var. Yakında 1 eltim daha geliyor bakalım, ben mesafe koydum.

Allah kolaylik versin en iyisi sanirim sonucta esinle de kan bagi yok. Benim kaynim daha okulunu bitirecek de meslek edincek kiz arakadas buöacak bi 20 yil sürer eminim. Benim eltimde hic olmaz belki bu konuda rahatim. Ama görümce sonucta esin kardesi farkli oluyor da görüsmüyoruz iste

Allah kolaylik versin en iyisi sanirim sonucta esinle de kan bagi yok. Benim kaynim daha okulunu bitirecek de meslek edincek kiz arakadas buöacak bi 20 yil sürer eminim. Benim eltimde hic olmaz belki bu konuda rahatim. Ama görümce sonucta esin kardesi farkli oluyor da görüsmüyoruz iste
Esin kac yasinda ki kardesleri bu kadar kucuk? Kv sasirmis doguracagi zamanlari

gorucen size gelince sizinlemi yatmak istiyodu. yani sizinle ayni odada uyumak istiyo. :oha:

Back
X