• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunu işe göturen varmi

Hizmet alabiliyorsunuz elbet de çocuk var diye küçümseyecekse bende öyle bir müşteriye hizmet vermem zaten :)
bence yanlış düşünüyorsunuz.herkes çocuk sevmeyebilir,ben de sevmiyorum. çocuksuz otelleri, restoranları tercih ediyorum.
eminim çocuğunuz sizin için çok değerli saygı duyuyorum ama herkesin çocuklu ortamda hizmet almayı istemesini bekleyemezsiniz.

Bir çocuğunuz daha vardı, o nerede duruyor? Saç boyanan, devamlı fön makinesi gürültüsü olan yerde akranı yaşıtı yok, üstelik tablet veriyorsunuz eline. Bunu daha öncede sordunuz ve yine aynı cevapları aldınız. Kendinizi rahatlatmak için mi tekrar soruyorsunuz? Evet zor durumdayken insan çoluk çocuk çaresiz olabiliyor ama sizin durumda bunu siz yarattınız. Size, önce çocuklarınızın düzenini oturtun sonra işyeri açın dedik ama ne bizleri ne eşinizi ne ailenizi kimseleri dinlemediniz. Çocuğu kreşe veremiyorsanız, yaşıtlarıyla sosyalleşmesini oyun oynamasını karşılayamıyorsa ne işe yarıyor kendi işiniz? Biraz daha bekleyip en azından okul çocuğu olunca açsaydınız, 3 yaşında çocuk saç boyası kokuları arasında büyümezdi.

Bu arada ben de çocuk olan kuaföre gitmem çünkü ikide bir kesintiye uğrayacaksa, çocuğa göre hareket edilip baştan savma iş yapılacaksa ikinciye gitmem. Siz öylesiniz demiyorum ama izlenim böyle oluyor maalesef.
10 yaşındaki çocuğum servisle eve gidiyor 3 te onu biz gelene kadar yalnız durmaya alıştırdım sürekli görüntülü konuşuyoruz...hala anlamak ostemiyor bazı kişiler...iş yeri açmakla acele ettiniz diyorlar ..geç bile kaldım....çalışan olduğumda çocuklara kim bakacakti Peki...ben kendi işimi yapmayı ve kendi işimin patronu olmayı tercih ettim hiç de pişman değilim. Kendimi toparladigimda zaten kreşe vericem ..bu konu hakkında yorum istemiyorum ...ben sadece benim gibi olanlarla konuşup motive olmak istiyorum ..

Ayrıca hiç bir müşterimi kesintiye uğratmadim çok şükür bazı durumlarda kendileri bile yardım etti çocuk bisey istediğinde....zaten çocuk var diye burun kiviracak müşteriyi ben zaten bir daha almam ...ama aynı şey kendi çocuğuyla bir kuaföre gitmek zorunda kaldığında, kendi başına da gelebilir ...malum çocuğunuz siz bakim yaptirirken sıkılıp işletmeye zarar verebilir , biz de bunu idare edebiliyoruz mesela ...

Ztn her hizmet 1 kişilik çocuklu kuaförde alınmaz. Buradaki msja bile böyle atarli iseniz işiniz çok zor Allah kolaylık versin.
İşten çıkıp çocuk gürültüsü çekmemek yada hizmet alacağım kişinin vaktimi daha çok alması gayet normal bir beklenti.
O beklentileri çok şükür karşıladım cocugumda olsa , saolsunlar yine beni tercih ediyor belli bir kitle var küçük de olsa , anlayışlı kesim ;) atar yapmıyorum olanı söylüyorum, çocuğumdan rahatsız olana ben zaten bakim yapmam ;)

bence yanlış düşünüyorsunuz.herkes çocuk sevmeyebilir,ben de sevmiyorum. çocuksuz otelleri, restoranları tercih ediyorum.
eminim çocuğunuz sizin için çok değerli saygı duyuyorum ama herkesin çocuklu ortamda hizmet almayı istemesini bekleyemezsiniz.
Beklemiyorum ki zaten rahatsız olan bir daha gelmez olur biter benim için sıkıntı yok:)

Kreşe gitse daha uygun olurdu muhakkak ama bu şekilde bir süre sürdürebilirsiniz bence, tabi ki sık sık kontrol etmek şartıyla. 3 yaş çok küçük tek kalması tehlikeli olur.
Iş ortamı nasıl onuda bilmiyoruz,gelen giden oluyor mu? Masa basimi yoksa müsteri geliyor mu,meşgul mu oluyorsunuz gün icinde ona göre değisir bence tabi.
Kuaförüm çalıştığım alanda koltuklarımiz var orda falan takılıyor gözümün önünde çok şükür...

Hanımefendi 1. Si çocuk sevmediğimi söylemedim. 3 yaşında bir çocuğun heryerde işi yok. Konu açtığınızda bunu duyabilirsiniz gayet normal
2. Si bu işe ihtiyacı olan sizsiniz, mahalle arası ufacık kuaför olarak kalacak olan sizsiniz müşteriyi ikna etmek zorunda olan sizsiniz. Benim seçeneğim çok, keyfime uyan yer çok. Bu tavır ile çok müşteri kaybedersiniz mesela çocuk dışında 3. Bir kişi olarak buna şahit olsam yine adım atmam. Sizin bize ihtiyacınız var bizim size değil

Yalnız benim ki 7 yaşındaydı.
Kendi kendine yetebiliyordu.
Ben de mecburiyetten babannesinin müsait olmadığı zamanlarda getiriyordum.
Kreş yaşını çoktan geçmişti.
Geçmese de kreşe verecek durumda değildik maddi olarak.
Siz sizi daha iyi bilirsiniz.
Ben burada ki bir çok arkadaş için iyi bir örnek olmayabilirim.
Ama çok şükür bin şükür büyüdü
İllaki hatalarımız olmuştur.

sağlıkla kalın
Tesekkurler

Hanımefendi 1. Si çocuk sevmediğimi söylemedim. 3 yaşında bir çocuğun heryerde işi yok. Konu açtığınızda bunu duyabilirsiniz gayet normal
2. Si bu işe ihtiyacı olan sizsiniz, mahalle arası ufacık kuaför olarak kalacak olan sizsiniz müşteriyi ikna etmek zorunda olan sizsiniz. Benim seçeneğim çok, keyfime uyan yer çok. Bu tavır ile çok müşteri kaybedersiniz mesela çocuk dışında 3. Bir kişi olarak buna şahit olsam yine adım atmam. Sizin bize ihtiyacınız var bizim size değil
Nereden biliyorsunuz ileriyi , nasıl bukadar net ve kücumseyici konusabiliyorsunuz..hemcins olarak ideallere daha saygılı olmanızı beklerdim ..ileriyi Allah bilir...adım zaten atmayın inaninki sizin tarzınizda biri olaki lüks kuaförden randevu alamadı mecbur istemeyerek bana gelmek zorunda kaldı cidden almazdım paranız sizin olsun

Nereden biliyorsunuz ileriyi , nasıl bukadar net ve kücumseyici konusabiliyorsunuz..hemcins olarak ideallere daha saygılı olmanızı beklerdim ..ileriyi Allah bilir...adım zaten atmayın inaninki sizin tarzınizda biri olaki lüks kuaförden randevu alamadı mecbur istemeyerek bana gelmek zorunda kaldı cidden almazdım paranız sizin olsun

Hanımefendi siz gerçek dünyada misiniz?

Evet hemde gerçeğin âlâsı olan dünya da ...sifirdan başlayıp iş kuran iki cocuklu bir kadının dünyasını empati haline getirin ozaman siz kendinizi sorgularsiniz gerçek dunyadamiyim diye

Aman banane ya siz buradan bile müşteri kovmaya devam edin sonra kapıları gozlersiniz

Yani gerçekten bir anne olarak 3 yaşında çocuğun kuaförde tablet ile büyümesini savunuyorsunuz ve bunun çocuk için olduğunu iddia ediyorsunuz size ne anlatılabilir ki?
Simdi vermediginiz kres parasi yarin kapinizda gelişim geriliği ve davranış problemleri olarak doktor parası olarak çıkacak.
O çocuk bir daha 3 yaşında olmayacak yarın değil bugünü önemli
Siz keyfinize göre müşteri seçmeye ufacık eleştiriyi kaldirmamaya devam edin. Çocuk sizin iş sizin hayat sizin.

Eski konularınızi bilmiyorum.Herkes çocuğunun en iyi şekilde eğitim almasını,büyümesini ister elbette ama şuan başka alternatifiniz yoksa,şartlar bunu gerektiriyorsa da yapacak bir şey yok.

Siz sevginizi ilginizi eksik etmeyin,hep gözünüz üzerinde olsun,her boşlukta ilgilenin oynayın,tablet vermeyin eline.Her üç yaş çocuğu da kreşe gitmiyor,annesiyle kısır günlerinde takılıyor.Kendinizi hiç kötü hissetmeyin.

Diğer yandan başka alternatifler aramaya devam edin tabi.Umarim en kısa sürede feraha çıkarsınız.Kolayliklar diliyorum 🙏

Servisli kreş yok mu? Benim evimin yakınında bir sürü kreş var ama ben kış aylarında zorluk çekerim diye servisli uzaktaki kreşe verdim.

Anladığım kadarıyla çocuğu illa ki dükkanda tutmaya niyetlisiniz.

Buradaki bir çok arkadaş da bu fikre olumlu bakmamış,ama neden insanların düşüncelerine saygı duymuyorsunuz?

Yani hem soruyorsunuz hem de beklemediğiniz cevaplar gelince memnun olmuyorsunuz.

Daha önce de sormuşsunuz ne gibi değişik fikirler bekliyorsunuz?

Kuaför dükkanında çocuk büyütülür mü?

1-Evet büyütülür.
2-Hayır büyütülmez.

Back
X