Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çocuğunu kreşten alıp bakıcıya dönenler

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
oğlum 28 aylıkken kreşe başladı tam gün.şu an 33 aylık

her şey yolunda gidiyordu ancak bir haftadır okula gitmek istemiyor okulu sevmiyor öğretmenini sevmiyor sabah uyanmak istemiyor zorla okula götürmek de istemiyorum.şimdi okuldan alıp tekrar bakıcıya vericem.
sizce 5 aylık bir kreşten sonra ev ve bakıcı oğlumda olumsuz bir etki yaratır mı konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirm

oğlum 28 aylıkken kreşe başladı tam gün.şu an 33 aylık

her şey yolunda gidiyordu ancak bir haftadır okula gitmek istemiyor okulu sevmiyor öğretmenini sevmiyor sabah uyanmak istemiyor zorla okula götürmek de istemiyorum.şimdi okuldan alıp tekrar bakıcıya vericem.
sizce 5 aylık bir kreşten sonra ev ve bakıcı oğlumda olumsuz bir etki yaratır mı konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirm

ben kızımı 5.5 aylık kreşe verdim.o kadar memnunumki bence bebeği annesi bakmalı ama anne bakamıyorsa gerisi iyi bakıldıktan sonra farketmez.eğer iyi bir kreşe gidiyorsa devam etsin.mesela bizim kreşte kızımın saçının kuyruğu sıkı olmuşsa bakıcısı arar beni çok sıkmışsın kızımın saçını diye benden çok sahip çıkıp ilgileniyorlar.çocuk da gitmek istiyor şimdi 20 aylık.yaşıtlarından hem fiziksel olarak hem bilgi beceri olarak daha ilerde maşallah.herkesin çocuğuyla özel olarak tek tek ilgileniyorlar.demek istediğim eğer kreş iyiyse gitmesi faydalı çocuğunuz oyun ve sosyalleşme yaşında bakıcı yeterli olmaz eğer kalabalık bir aile ve çevrede değilse.yine de siz bilirsiniz ama bence 33 aylık bir çocuk evde bakıcıyla sıkılır.paylaşmayı arkadaşlığı da öğrenmesi gerekli.

oğlum 3 yaşını doldurdu bakıcı ile büyüdü (6 aydan itibaren) doğru dürüst hasta olmadan büyüdü Kayseri de yaşıyorum kreşe yolladım haziran başında çocuğum hemen hasta oldu,çok ağladı giderken geçer dedim, fakat bir gün çiş yaptığını yatağına öğretmeninde vurduğunu söyledi, gidip kreşle konuştuk öğretmen karşımıza bile çıkmadı yönetimde hiç birşey yapmadı, çocuklar evet kreşe zor alışabilirler fakat iyi gözlemleyelim öğretmeni sevgiyle yaklaşıyor mu ilgi gösteriyor mu diye benim oğlum kreş lafı duyunca ağlamaya başlıyor ilk deneyimi böyle oldu çok yazık oldu çok.. şimdi biz bunu düzeltmeye çalışıyoruz ve mecburen yine başka bir kreşe de göndereceğim, artık bakıcıya dönmek daha da kötü etkiler çünkü, kreşleri iyi gözlemleyin arkadaşlar

Merhabalar, ?.. Kreş Ve Gündüz Bakım Evini denemenizi tavsiye ederim.Uzman Pedagog Eşliğinde eğitim veriliyor.Kurucusu Uzman Pedagog yerleri ... .Aile ortamı var, çocuklara özel yapılmış bir ev gibi.Eğitimleri hep geleceğe yönelik.Gidenlerden memnun olmayan duymadım geneli memnun Bahçeli villa şeklinde bir yer. Çalışanlarıda gayet seviyeli insanlar bir ara ziyaret etmenizi tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ?..Kreş Ve Gündüz Bakım Evini denemenizi tavsiye ederim.Uzman Pedagog Eşliğinde eğitim veriliyor.Kurucusu Uzman Pedagog yerleri ... .Aile ortamı var, çocuklara özel yapılmış bir ev gibi.Eğitimleri hep geleceğe yönelik.Gidenlerden memnun olmayan duymadım geneli memnun Bahçeli villa şeklinde bir yer. Çalışanlarıda gayet seviyeli insanlar bir ara ziyaret etmenizi tavsiye ederim

Kendi kurumunuz olduğu için bu kadar memnunsunuz herhalde :KK14:

Buradaki insanları salak sanmayın, yabancı biri gibi reklamınızı yapmayınEn Büyük KK

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım benim kurumum değil benim kurumum olsa birde bizi denemek istemezmisiniz diye söylerim fakat, insanları bilinçlendirmek gerekiyor.Şöyle güzel böyle güzel diye bir ibare kullanmıyorum.Orayı övecek bir kelimede yazmadım sadece duyduklarımı söylüyorum farkındaysanız.Ziyaret edip etmemek sizin elinizde.Kimseye zorla kafasına yerleştirilen birşey yok karşıdaki kişilerin fikirleri soruluyor.Ben de fikrimi söyledim o kadar.

Back
X