Valla bunu ben de dedim, gittiğim yer anneannemin evi. Nereye gidecekmiş, ne yapacakmış, komik valla, ergenliğim aklıma geldi. Sebebi ne? Kısıtlama mı? Evde huzursuzluk mu? Maddi sorunu mu var? Okuyor mu?
Ne yapabilecek ki canım? Kendi parasını kazanmıyorsa? Ama çalışan bir bireyse gidebilir, bu sorun olmamalı.Diyelimki anne ve babasını sevmiyor, onların onu bunalttığını düşünüyor, hayatını mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için anne ve babasını hayatından çıkarması gerektiğini düşünüyor.
sen bilirsin diyin ve tepki vermeyin bence
sahiden bir şeylerden bıkıp çekip gidecek olsa size oturup da açıklama yapmaz, direkt basar giderdi
dikkat çekmek için yaptığını düşünüyorum
üstüne düşerseniz blöfünü yemiş olursunuz
tepki alamayınca bi dumur olsun bakalım, niyeti neymiş anlarsınız
Canım bu mesajları çekip gitmeyi düşünen çocuk yazıyor olmasın. İşini eline al sonra bas git şimdi de boşa tantana yapma bence çünkü sonunda tıpış tıpış döneceksin.Diyelimki "eğer haber vermeyerek gidersem ailem polise gider, başıma bir şey geldi diye düşünürler" diye düşündüğü için haber veriyor.
Msj imi attıktan sonra gördüm msj ini aynı fikirde yine cnm seninleCanım bu mesajları çekip gitmeyi düşünen çocuk yazıyor olmasın. İşini eline al sonra bas git şimdi de boşa tantana yapma bence çünkü sonunda tıpış tıpış döneceksin.
Diyelim ki derken ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamadım
Anladığım çekip gidicem diyeceksin ailene burada nabız mi yokluyorsun.burda genelde yaşanılan sıkıntılar konuşuluyor diyelim ki sorun oldu diye bişey yok yani bı tuhaf geldi yazismalariniz
Canım böyle bir şeyi hiç bir anne baba ciddiye almaz ve hayatlarına devam ederler. Haber verip gittin diyelim yine de polisi ararlar, arkadaşında kaç gün kalabilirsin? Aile hayatına adapte olmaya bak, kitap oku bol bol, kendini oyala, açıktan üni oku eğer okumuyorsan yoksa fanusun içindeki balık gibi camlara toslar durursun. Uzun vadeli ve kaliteli plan yap eğitim gibi iş gibi garantilerin olsun.
Böyle olunca çocuk değil birey oluyor zaten, iş bulup hayatını kurar, ben de bu şekilde ayrı yaşamaya başladım ve evlendim.Diyelimki çocuk uzun zamandır baya para biriktirmiş ve üniyide bitirmiş.
Böyle olunca çocuk değil birey oluyor zaten, iş bulup hayatını kurar, ben de bu şekilde ayrı yaşamaya başladım ve evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?