Çocuğunuza ceza veriyor musunuz?

Adres ifşa etmek zorunda değilim ben. Bulunduğum yerdeki ailelere danışacağım dedim ve danıştım. Konu çocuğu kaçırın, gelini dövün değildi.
Buldum zaten. Bana kötü değilsin, zihnin kötü. Büyük oyunu bozmuşsunuz, yengeye sarmışım, herkes ona saygı duyuyormuş da, kumpas kurmuşum da.... Bkz: kişi kendinden bilir işi.

sacmalama Allah askina bagir cagir yengene susma. ne demek kapiyi da kapatip siddet uygulama. abin nasil. birsey demiyor almazlar elinden hem belki size verirler.

Ay açık adres isteyen yok zaten. Ülke bilgisi vermeniz yardımcı olunabilmesi açısından işinize yarayabilirdi.

Herkes çocuğa çözüm bulma derdinde,başka bir şey aramanın da alemi yok.

Cevaplarınızdaki tutarsızlık,kapalılık sebebiyle eleştiri alıyorsunuz. Çelişkinizle kalın.

Hepimiz haksizsiz boşver. Komsulara bizim gelin amma beter, evlerden ırak dedikodusu yapmis, cani isterse cikista pasaport polisine ayakustu dedikodusunu yapip geri donecek.

Hepimiz haksizsiz boşver. Komsulara bizim gelin amma beter, evlerden ırak dedikodusu yapmis, cani isterse cikista pasaport polisine ayakustu dedikodusunu yapip geri donecek.
Çocuğu kullanıyor bir de. Kimsenin yüzüne konuşmaya cesareti olmayan ya komşuya konuşur ya çocuğu alet eder zaten.Ne beklenir ki?

2 gundur mu ne yoktunuz ortalarda. O nasil bir ban yemektir ya bir de yasak degilmis gibi yeni uyelik almissiniz. Gerci sizin arastirip bir seylerin dogrusunu ogrenmeye alerjiniz var. Sapkanizi onunuze koyup dusuneceginize bize cevap yetistirmeye gelmissiniz. Ayh bayilacagim. Ee sordunuz mu bari oradaki Türk ailelere onlardan fikir alacaktiniz. Bir adım atmissinizdir insallah artik cocuk icin.

Isin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor. Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
E bulmuş çözümü, bilgi vermek yerine hâlâ meydan okuyor. Konu açıp açıklama yapmıyor, çözüm bulup bilgi vermiyor.

Cevap vermesi öncelikli mesele, hırs yaptı.

E bulmuş çözümü, bilgi vermek yerine hâlâ meydan okuyor. Konu açıp açıklama yapmıyor, çözüm bulup bilgi vermiyor.

Çözümden kastı dedikodu yapmak oldugu icin icini döküp geri gelmiş. Saglam bir adim atsa "bana cok kizdiniz, kinadiniz ama ben gerekli mercilere sikayet ettim. Birsey yapmayacagima inaniyordunuz, bakin yaptim" derdi gogsunu gere gere.

Ay açık adres isteyen yok zaten. Ülke bilgisi vermeniz yardımcı olunabilmesi açısından işinize yarayabilirdi.

Herkes çocuğa çözüm bulma derdinde,başka bir şey aramanın da alemi yok.
Siz çare bulma değil polemik yaratma peşindesiniz. Komşulara gelini kötülemişim. Komşumuz yok, hangi komşuya kötüleyecektim?
Cevaplarınızdaki tutarsızlık,kapalılık sebebiyle eleştiri alıyorsunuz. Çelişkinizle kalın.
Bu ülkede yaşayan Türk aileler grubu varken neden buraya yazayım? Özelden birkaç üyeyle yazıştım zaten. Ne çelişkisi? Çocuğa vururlarken gördüm ve çocuk küçük bir yerde kapalıydı diyorum.
Hangi komşuya? Ben komşularımla konuşmuyorum ki gidip gelini çekiştireyim? Size de bir adet kişi kendinden bilir işi reçetesi yazıyorum. Demek ki, siz komşularınızla gelininizi çekiştiriyorsunuz. Bizim komşumuz yok.
Çocuğu kullanıyor bir de. Kimsenin yüzüne konuşmaya cesareti olmayan ya komşuya konuşur ya çocuğu alet eder zaten.Ne beklenir ki?
Nerede komşuya konuştuğum yazıyor?
Isin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor.
Bunlar derken, ben varım. 9 aylık hamile kadınla tartışacağım? Daha önce konuştuk, kardeşime de tekrar söyledim zaten. O da ''bizim işimize karışma''dedi.
Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
Amin.

Çözümden kastı dedikodu yapmak oldugu icin icini döküp geri gelmiş. Saglam bir adim atsa "bana cok kizdiniz, kinadiniz ama ben gerekli mercilere sikayet ettim. Birsey yapmayacagima inaniyordunuz, bakin yaptim" derdi .
Yapmadığımız nereden biliyorsunuz? Kime neyi, neden kanıtlayacağım?
gogsunu gere gere
Size neyi kanıtlayacağım? Siz kimsiniz?

abinizde yengeniz kadar suclu vijdan yokmu bunlarda durum o kadar ciddi olmasa konu acmazdiniz. yengenizle de abinizlede bida konusun ve anne babaniza durumu anlatin. normalde nasillar cocuga hep bagirip cagimra dayak. mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…