- 18 Şubat 2023
- 9
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Adres ifşa etmek zorunda değilim ben. Bulunduğum yerdeki ailelere danışacağım dedim ve danıştım. Konu çocuğu kaçırın, gelini dövün değildi.Ben degil siz iyi degilsiniz. Cocuk kekeleyecek kadar korkuyorsa, dayak yiyorsa sikayet ederdiniz. Toplanip annesini dovmeye mi gelelim, cocugu kacirmaya mi gidelim? Israrla ulkeyi sordular, o ulkede yasayan insanlar prosedür hakkinda bilgi sahibiyse yardim edebilirdi. Sanki 5dk sonra FBI kapiniza dayanacak gibi doğru düzgün bilgi vermediniz. Dondurma mevzusu ne bilmiyorum, benim yorumlarimda boyle birsey yer almiyor. 10 sayfa icinde hepimiz haksiz siz haklisiniz, kafalar pırıl pırıl. Hoscakalin
Buldum zaten. Bana kötü değilsin, zihnin kötü. Büyük oyunu bozmuşsunuz, yengeye sarmışım, herkes ona saygı duyuyormuş da, kumpas kurmuşum da.... Bkz: kişi kendinden bilir işi.Derdin benimle değil. Kötü olduğumu düşünmen de zerre kadar umrumda değil. Ben hayal aleminde yaşayan kötü biri olayım, sıkıntı yok. Herkese iyi olmak gibi bir misyonum yok. Sana kötüyüm evet. Çocuğa odaklanacaksan odaklan. Sağa sola sarma. Çözüm arıyorsan bul.
Ama şimdi sen bozdun büyük oyunuBkz: kişi kendinden bilir işi.
sacmalama Allah askina bagir cagir yengene susma. ne demek kapiyi da kapatip siddet uygulama. abin nasil. birsey demiyor almazlar elinden hem belki size verirler.Böyle bir şey yaparken araya girin, bi sakin olur musun? Çocuk o lütfen böyle şey mi olur diyin?
İlla kavga etmek vs değil ancak aklı ermeyen bir çocuğu ruhi istismar varken buna sessiz kalan herkes suçlu olur. Emin olun o çocuk 10 12 arasına gelirken de bunlar devam ettiğinde annesine 1 sinirliyken hadi o hastaydı beni babam, halam niye korumadı diye size 10 kızacak ve kendini korumasız hissedecek.
Anormal olan insanların yol geçen hanı gibi davranmasına musade etmeyin. Gidip kadını şikayet şu anda etmeyin, ama gözünüzün önünde vurmasına ya da artık buraya yazamadiginiz her ne yapıyorsa yapmasına izin vermeyin bir zahmet.
Karanlığa küfredeceğine bir mum da sen yak demişler.
Sadece görüp de full sessiz kalmanızla o kadının yaptiklarindan bir farkınız kalmıyor şu anda.
Buraya yorum yazdığınıza göre aynı zihniyette değilsiniz. Lütfen sanki ayniymissiniz gibi davranışlarına musade etmeyin. Ayağa kalkın, çocukla arasına girin, sakin ol diye onu telkin edip aslında o sakin olmadığı için bu şekilde davrandığını ona fark ettirin.
Ay açık adres isteyen yok zaten. Ülke bilgisi vermeniz yardımcı olunabilmesi açısından işinize yarayabilirdi.Adres ifşa etmek zorunda değilim ben. Bulunduğum yerdeki ailelere danışacağım dedim ve danıştım. Konu çocuğu kaçırın, gelini dövün değildi.
Buldum zaten. Bana kötü değilsin, zihnin kötü. Büyük oyunu bozmuşsunuz, yengeye sarmışım, herkes ona saygı duyuyormuş da, kumpas kurmuşum da.... Bkz: kişi kendinden bilir işi.
lutfen banada yazarmisin ozeldenÖzelden yazabilirim ama mesaj kutunuz kapalı.
Hepimiz haksizsiz boşver. Komsulara bizim gelin amma beter, evlerden ırak dedikodusu yapmis, cani isterse cikista pasaport polisine ayakustu dedikodusunu yapip geri donecek.Ay açık adres isteyen yok zaten. Ülke bilgisi vermeniz yardımcı olunabilmesi açısından işinize yarayabilirdi.
Herkes çocuğa çözüm bulma derdinde,başka bir şey aramanın da alemi yok.
Cevaplarınızdaki tutarsızlık,kapalılık sebebiyle eleştiri alıyorsunuz. Çelişkinizle kalın.
Çocuğu kullanıyor bir de. Kimsenin yüzüne konuşmaya cesareti olmayan ya komşuya konuşur ya çocuğu alet eder zaten.Ne beklenir ki?Hepimiz haksizsiz boşver. Komsulara bizim gelin amma beter, evlerden ırak dedikodusu yapmis, cani isterse cikista pasaport polisine ayakustu dedikodusunu yapip geri donecek.
Çocuğu kullanıyor bir de. Kimsenin yüzüne konuşmaya cesareti olmayan ya komşuya konuşur ya çocuğu alet eder zaten.Ne beklenir ki?
uzuldum cocuga yaaaaIsin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor. Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
Bende üzüldüm. Türkiye'de olsa bu linki alir, egm ye ihbar ederdik ama Fransadalarmis. Elimizden hic bisey gelmiyoruzuldum cocuga yaaaa
Umarım.İnsan ailesini seçemiyor ne yazık ki.Isin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor. Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
E bulmuş çözümü, bilgi vermek yerine hâlâ meydan okuyor. Konu açıp açıklama yapmıyor, çözüm bulup bilgi vermiyor.Isin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor. Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
Dua edeceksiniz madem kalbinizi biraz zorlayın da çocuğuna faydası olacak bi dua edin.elleri kırılsın !
Cevap vermesi öncelikli mesele, hırs yaptı.2 gundur mu ne yoktunuz ortalarda. O nasil bir ban yemektir ya bir de yasak degilmis gibi yeni uyelik almissiniz. Gerci sizin arastirip bir seylerin dogrusunu ogrenmeye alerjiniz var. Sapkanizi onunuze koyup dusuneceginize bize cevap yetistirmeye gelmissiniz. Ayh bayilacagim. Ee sordunuz mu bari oradaki Türk ailelere onlardan fikir alacaktiniz. Bir attim atmissinizdir insallah artik cocuk icin.
E bulmuş çözümü, bilgi vermek yerine hâlâ meydan okuyor. Konu açıp açıklama yapmıyor, çözüm bulup bilgi vermiyor.
Allah akıl fikir versin pes diyorum.Cevap vermesi öncelikli mesele, hırs yaptı.
Siz çare bulma değil polemik yaratma peşindesiniz. Komşulara gelini kötülemişim. Komşumuz yok, hangi komşuya kötüleyecektim?Ay açık adres isteyen yok zaten. Ülke bilgisi vermeniz yardımcı olunabilmesi açısından işinize yarayabilirdi.
Herkes çocuğa çözüm bulma derdinde,başka bir şey aramanın da alemi yok.
Bu ülkede yaşayan Türk aileler grubu varken neden buraya yazayım? Özelden birkaç üyeyle yazıştım zaten. Ne çelişkisi? Çocuğa vururlarken gördüm ve çocuk küçük bir yerde kapalıydı diyorum.Cevaplarınızdaki tutarsızlık,kapalılık sebebiyle eleştiri alıyorsunuz. Çelişkinizle kalın.
Hangi komşuya? Ben komşularımla konuşmuyorum ki gidip gelini çekiştireyim? Size de bir adet kişi kendinden bilir işi reçetesi yazıyorum. Demek ki, siz komşularınızla gelininizi çekiştiriyorsunuz. Bizim komşumuz yok.Hepimiz haksizsiz boşver. Komsulara bizim gelin amma beter, evlerden ırak dedikodusu yapmis, cani isterse cikista pasaport polisine ayakustu dedikodusunu yapip geri donecek.
Nerede komşuya konuştuğum yazıyor?Çocuğu kullanıyor bir de. Kimsenin yüzüne konuşmaya cesareti olmayan ya komşuya konuşur ya çocuğu alet eder zaten.Ne beklenir ki?
Bunlar derken, ben varım. 9 aylık hamile kadınla tartışacağım? Daha önce konuştuk, kardeşime de tekrar söyledim zaten. O da ''bizim işimize karışma''dedi.Isin kotu tarafi gayet hayal ettiğimiz gibiymis. Cocuk odada dayak yiyor, bunlar salonda oturup dinliyor.
Amin.Umarim komsular duyarlidir ve sikayet ederler
Yapmadığımız nereden biliyorsunuz? Kime neyi, neden kanıtlayacağım?Çözümden kastı dedikodu yapmak oldugu icin icini döküp geri gelmiş. Saglam bir adim atsa "bana cok kizdiniz, kinadiniz ama ben gerekli mercilere sikayet ettim. Birsey yapmayacagima inaniyordunuz, bakin yaptim" derdi .
Size neyi kanıtlayacağım? Siz kimsiniz?gogsunu gere gere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?