Çocuğunuza ceza veriyor musunuz?

Katılıyorum. Bu kadar korkunç bir şeye de baba normal nasıl diyor? Ya da baba normal dedi diye hala da nasıl normallestiriyor? Ben anlamadım.

Eğer bu kadar korkunç bir şey değilse de ne olduğunu yazsa da bilsek.
Özelden yazabilirim. Normal olmadığının ben farkındayım. 6 yaş çocuk anneye bağlı diyorum. 2 saat olmasa neredeler, özledim diyor.

Çocuklar normal ailelerle karşılaşıp kendi ailesini değerlendirecek yaşa gelene kadar herkesin ailesinin kendisininki gibi olduğunu zanneder ve o yüzden koşulsuz sevgi verir. 6 yaşında bir çocuk annesinin kendisine yaptığının iyi ya da kötü olmasını sorgulayacak bilinçte değildir. Ayrılınca üzülebilir ama normal bir hayata kavuşunca yaşadığının ne olduğunu anlayacaktır. Üzülmesi canının sağlığından daha az önemli, şikayetçi olun lütfen

Böyle bir kabus yaşayacağına elbette elinden alsınlar çocuğu. Çocuk 6 yaşına gelmiş, ne demek 2 saat anneden ayrı kalamıyor. Çocuğun psikolojisinde belliki sorun var annesi yüzünden. 6 yaşında çocuk anneden ayrı uyuyamıyor yazmışsınız. Yani siz bu duruma seyirci kalarak nasıl bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz.

Mesajlaşmalar nasıl açılıyor bilmiyorum sitede. Ama buraya yazamayacağınız bir şey diye açıkça korkuyorsunuz ve hala bir şey yapmıyorsunuz.
Özelden yazabilirim ama mesaj kutunuz kapalı.

Aynı eziyeti karnındaki bebeğe da yapacağının farkında mısınız? Doğurup eziyet edeceğine düşürsün de cennette kalsın sabi

Aynen böyle. Yani eğitimli insanlar, kadın çocuklarla çalışıyor. Türkiye'de olsa kadın işinden de olur burada ne olur bilmiyorum. Çıkarken pasaport polisine böyle olaylara şahit oldum, benim söylediğim bilinmesin falan diyebilirim.

Allah bilir çocuklarla nasıl çalışıyor. Kurumda kamera var mı acaba, izlenmeli bu kadın..

Ne kadar daha oradasınız. İspat için şahide ihtiyaç olmayacak mı, haber verip gitmek ne kadar doğru, sonra kim duracak o çocuğun arkasında. İspatlanamaz da çocuk evde kalırsa bu kadın çocuğa daha fazla eziyet etmeyecek mi

Özelden yazabilirim. Normal olmadığının ben farkındayım. 6 yaş çocuk anneye bağlı diyorum. 2 saat olmasa neredeler, özledim diyor.
O yaştaki bir çocuk anne şiddet de uygulasa kızsa da yine sığınak olarak anneyi görür korkusundan yapıyor bunu çok bağlı olduğundan değil ben dayanamazdim tepki gösterirdim hamile diye bisry olmaz o kadar kolay düşük yapılsaydı kimse 9 ay taşıyamaz düşürürdü bebegini

Konu sahibi, inşallah yaşın küçüktür, böyle 20lerinin başında genç bir kızsındır. Hayata dair tecrüben olmadığı, yaşın küçük olduğu için bu olayı duyurmaya dair endişeni anlarım. Ama eğer değilsen, yetişkin bir kadın olarak böyle korkunç bir olaya bilerek, isteyerek ses çıkarmıyorsan, gerçekten yazıklar olsun sana. Bu çocuğun hayatı boyunca yaşadığı travmalarda, acılarda seninde payın var artık bunu sakın unutma.

Ne kadar daha oradasınız. İspat için şahide ihtiyaç olmayacak mı,
Yeni geldim sayılır. İlk izlenimlerim.

haber verip gitmek ne kadar doğru, sonra kim duracak o çocuğun arkasında. İspatlanamaz da çocuk evde kalırsa bu kadın çocuğa daha fazla eziyet etmeyecek mi
Aynen öyle. İyice araştırmam, gözlemlemem, düşünmem lazım. Ben bunu yaparsam, geldi yuvamızı yıktı, pireyi deve yaptı deme imkanları da var. Kardeşim bu olayı nasıl normalleştirdi inanılır gibi değil. Biz hiç böyle görmedik ailemizden.

Tüm endişem; yeğenimin üzülmesi olur. Çocuk anneye bağlı. Evimize geldi, annem beni çok seviyordu. Yalan söyledi, beni annemden ayırdı da diyebilir.
1-Ben ne yapabilirim diye soruyorum 2-Öyle dese, sonuna kadar haklı.

Keşke kendi aklıyla ''bana söyle yapıyorlar, yardım et, gitmek istiyorum falan bir şeyler'' dese. Anneye aşırı düşkün, annesiz uyuyamıyor. Masal okuyor öyle uyuyor.

Ya konu sahibi, kendi vicdanını rahatlatmak için bu yalandan uydurduğun bahaneleri bırak. Büyüdüğünde yeğenin sana hesap sorduğunda ona sayarsın bu bahanelerini. Kötü kalpli bir insansın. İnşallah buradan biri ip adresinden şuan bulunduğun ülkeyi tespit eder ve yetkili merciye bu yazışmaları paylaşır. Senin gibi acımasızların anladığı tek şey böyle bir suçtan yargılanmak olur.

Yenge dediğin kadın, 6 yaşına gelmiş oğlunun psikolojisini mahvetmiş. Çocuğa buraya yazamadığın bir şiddet uyguluyor. Sen bahane sıralıyorsun. Vicdansız.

Bir şekilde delil toplarsanız faydanıza olur. Zor bir durum ama ortada küçük bir çocuk var. O eve bir tane daha çocuk gelecek. İkinci bebekle hayat daha da zorlaşacak ve şiddetin miktarı artabilir. Bir şekilde önlem almak zorundasınız. Abinizle baş başa kalınca konuşsanız bunun normal olmadığını anlamaz mı? Belki destek gereklidir kadına.

Birde buraya bile yazamadığınız ne yapıyor o yavruya. İçim acıdı yemin ediyorum.

Ne boyutta bir şiddetten bahsediyorsunuz anlamadım yani an be an anlatın demiyoruz ama mesela poposuna mi vuruyor, yüzüne mi vuruyor, cimdik mi atıyor, saçını mi çekiyor? Yoksa bildiğiniz kemerle sopayla mi dövüyor cocugu? Ona gore soğukkanlı veya acele davranmanız konusunda yonlendirebiliriz

Erkek kardeşinin çocuğu olduğuna göre. Konu sahibi babadan büyük diye düşündüm. Öyle anladım. Ve haklısınız. Fazla pasif kalıyor.

Konu sahibi, sorumluluğu istemesen de almışsın. Görmezden duymazdan gelmek için çok geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…