- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.014
- 33
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Gerçekten anlayamadım durumu.Daha önce ailecek ikisiyle de konuştuk. Çocuk böyle yetiştirilmiş, biz onların işine karışıyormuşuz, bize neymiş.
Aynen öyle. Çocuğa sana ne yapıyorlar diye sormak istiyorum da, hemen annesine söyler. Bana konuşacağını bildiğinde halaya gitme diyor.Şikayet etti hadi geldiler hiç bişey yok susuyor herkes gitti devlet e çocuğa daha yuklenirse ne olacak bnce delil olsun elinde video özellikle
Vereceği cevap belli. Daha önce de dediği gibi: ''senin çocuğun var mı, sen anlamazsın, sen işine bak''. Yeğenime bir daha bize göstermez. Kardeşimin bana küs kalması benim zaten umrumda değil.
Her şeyin en iyisini o biliyor. O bir dahi, en iyi anne o.
Çocuk yine anneye gidiyor, sarılıyor, öpüyor şapur şupur
Tamam şikayet ederseniz çok geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilir bunu bir sonraki durumda düşünün yani başka yol denediniz olmuyorsa ozaman şikayet edin. Başka yolda abinizle yengeniz yokken konuşmak yada kardeşinizle artık hanginiz büyükse. vicdanına işleyin varsa etkilenir sonuçlarını konuşun şuan size çok bağlı ama ilerde dışa dönük olacak belki erken yaşta farklı şeylere yönelecek uyuşturucu içki kendine zarar verme hatta belki aileden gördüğü değersizlikle birgün taciz edilse haberiniz olmayacak işin ucunda neler olur sen düşün hiç biri olmazsa eğitim hayatı kötü olacak ve geleceği kötü olacak falan diyin yengem devam ederse şikayet etmek zorunda kalıcam sonucunda sizinle ömür boyu görüşmesemde vicdanım rahat olacak diyip yeğeninize ailesinden ayrı kalacak diye üzüldüğünüzü hissettirmeden söyleyin. Elimde gerekli kanıtlarda var arkadaşıma gönderdim saklıyor benim için diyede ekleyin baktınız olmuyor şikayet edin yeğeninizden bir müddet ayrı kalırlar korkarlar daha sonra belli şartlarla aileye geri verilir şipşak olmaz geri verilmesi ama evlat kıymetini öğrenirler suan yeğeninize üzülüp şiddet devam eder ve şikayet etmezseniz yukarda saydığım şeyleri bu cocuk yaşadığında daha cok üzülürsünüz.Tüm endişem; yeğenimin üzülmesi olur. Çocuk anneye bağlı. Evimize geldi, annem beni çok seviyordu. Yalan söyledi, beni annemden ayırdı da diyebilir.
1-Ben ne yapabilirim diye soruyorum 2-Öyle dese, sonuna kadar haklı.
Keşke kendi aklıyla ''bana söyle yapıyorlar, yardım et, gitmek istiyorum falan bir şeyler'' dese. Anneye aşırı düşkün, annesiz uyuyamıyor. Masal okuyor öyle uyuyor.
Şikayet etti hadi geldiler hiç bişey yok susuyor herkes gitti devlet e çocuğa daha yuklenirse ne olacak bnce delil olsun elinde video özellikle
Şu şekilde yapın anne baba yokken çocukla oyun oynayın evcilik oyun sirasinda anne o çocuk siz olun size ne ceza verio neler söylüyor bunlara çok dikkat edin orda annesi o siz çocuk olmuş olacaksinizAynen öyle. Çocuğa sana ne yapıyorlar diye sormak istiyorum da, hemen annesine söyler. Bana konuşacağını bildiğinde halaya gitme diyor.
Çocuğa ne yaptığını söylese dahs çok yardımcı oluruz amaTabii ki somut bir delille şikayet edecek. Çocuğu dövmüyor ki, iz falan olmadığı için öyle bir delil ihtimalinden bahsetmiyor konu sahibi.
Ses kaydı olabilir
Ee herseye olmaz diyorsunuz. Niye konu actiniz o zaman? Fikirlerimizi begenmiyorsunuzÖzelden yazabilirim. Normal olmadığının ben farkındayım. 6 yaş çocuk anneye bağlı diyorum. 2 saat olmasa neredeler, özledim diyor.
Burada olan Türk aileler var, onlara sormayı düşünüyorum da, ya onlar da çocuğuna aynısını yapıyorsa diye düşünmeden de edemiyorum. Yeğenimin bana konuşacağını bilsem böyle görüntü ve ses kaydı alabilirim ama o yukarıda dendiği gibi ''annesi onu çok seviyor'' kafasında. Şu an bana anlatır diye, benim yanıma göndermiyor mesela. Gel diyorum, gelmiyor.Tamam şikayet ederseniz çok geri dönüşü olmayan sonuçlar olabilir bunu bir sonraki durumda düşünün yani başka yol denediniz olmuyorsa ozaman şikayet edin. Başka yolda abinizle yengeniz yokken konuşmak yada kardeşinizle artık hanginiz büyükse. vicdanına işleyin varsa etkilenir sonuçlarını konuşun şuan size çok bağlı ama ilerde dışa dönük olacak belki erken yaşta farklı şeylere yönelecek uyuşturucu içki kendine zarar verme hatta belki aileden gördüğü değersizlikle birgün taciz edilse haberiniz olmayacak işin ucunda neler olur sen düşün hiç biri olmazsa eğitim hayatı kötü olacak ve geleceği kötü olacak falan diyin yengem devam ederse şikayet etmek zorunda kalıcam sonucunda sizinle ömür boyu görüşmesemde vicdanım rahat olacak diyip yeğeninize ailesinden ayrı kalacak diye üzüldüğünüzü hissettirmeden söyleyin. Elimde gerekli kanıtlarda var arkadaşıma gönderdim saklıyor benim için diyede ekleyin baktınız olmuyor şikayet edin yeğeninizden bir müddet ayrı kalırlar korkarlar daha sonra belli şartlarla aileye geri verilir şipşak olmaz geri verilmesi ama evlat kıymetini öğrenirler suan yeğeninize üzülüp şiddet devam eder ve şikayet etmezseniz yukarda saydığım şeyleri bu cocuk yaşadığında daha cok üzülürsünüz.
İz yok. Psikolojik şiddet. Çocuk anneden korkuyor, böyle bir şey yapıyorlar mı deseler, hayır der.Tabii ki somut bir delille şikayet edecek. Çocuğu dövmüyor ki, iz falan olmadığı için öyle bir delil ihtimalinden bahsetmiyor konu sahibi.
Ses kaydı olabilir
Hakaret mi ediyor? Karanlık bir odaya mı kapatıyor?Burada olan Türk aileler var, onlara sormayı düşünüyorum da, ya onlar da çocuğuna aynısını yapıyorsa diye düşünmeden de edemiyorum. Yeğenimin bana konuşacağını bilsem böyle görüntü ve ses kaydı alabilirim ama o yukarıda dendiği gibi ''annesi onu çok seviyor'' kafasında.
İz yok. Psikolojik şiddet. Çocuk anneden korkuyor, böyle bir şey yapıyorlar mı deseler, hayır der.
Üzgünüm ama şikayet haricinde yapabileceğiniz tek şey söylediğim gibi. Birde çevresine anlatıp utandırabilirsiniz tabi utanırsa tepki görürse.Burada olan Türk aileler var, onlara sormayı düşünüyorum da, ya onlar da çocuğuna aynısını yapıyorsa diye düşünmeden de edemiyorum. Yeğenimin bana konuşacağını bilsem böyle görüntü ve ses kaydı alabilirim ama o yukarıda dendiği gibi ''annesi onu çok seviyor'' kafasında. Şu an bana anlatır diye, benim yanıma göndermiyor mesela. Gel diyorum, gelmiyor.
İz yok. Psikolojik şiddet. Çocuk anneden korkuyor, böyle bir şey yapıyorlar mı deseler, hayır der.
Anlatırım ama bizden utanmayan, onlardan hiç utanmaz. Bu olaydan zararlı çıkan yine biz olacağız. Bir daha bize göstermez. Şu an da gelmiyor yanıma. Allah böyle insanların üremesine yasaklasa ve cezasını verse keşke.Üzgünüm ama şikayet haricinde yapabileceğiniz tek şey söylediğim gibi. Birde çevresine anlatıp utandırabilirsiniz tabi utanırsa tepki görürse.
Aynen böyle. Yani eğitimli insanlar, kadın çocuklarla çalışıyor. Türkiye'de olsa kadın işinden de olur burada ne olur bilmiyorum. Çıkarken pasaport polisine böyle olaylara şahit oldum, benim söylediğim bilinmesin falan diyebilirim.
Yani normal şiddet bile kabul edilemez birde detay vermediğiniz kısmı var onuda söyleseniz belki net olarak yapmanız gereken şey kesinleşirAnlatırım ama bizden utanmayan, onlardan hiç utanmaz. Bu olaydan zararlı çıkan yine biz olacağız. Bir daha bize göstermez. Şu an da gelmiyor yanıma. Allah böyle insanların üremesine yasaklasa ve cezasını verse keşke.
En becerikli sizsinizdir. Kimse etrafını sizin kadar düşünmüyordur. Çocuğu aileden aldılar ve 2 saat ayrı kalmayan çocuk, 1 ay annesini görmeyecek belki. Belki de hiçbir şey olmayacak, nasıl olsa bir şey olmuyor diye daha çok şiddet uygulayacak. Bu durumlarda çözümünüz nedir?Cocuklar anne babalari ne yaparsa yapsin bu yasta sorgulamaz ve onlari sevmeye devam ederler. Gerekirse elinden alsinlar cocugu. Ona gore davranislarina cekiduzen versin merhametsizler. Siz onun buyugu olarak dogruyu yapmakla yukumlusunuz. Dilsiz seytanlik yapmayin.
Ay biktim ya buradaki okuduklarimdan. Ne kendilerine yapilana karsi cikiyorlar ne de mazluma yapilana engel oluyorlar. Amma da cok beceriksiz var.
Türkiye'de kuralları biliyorum. Keşke aynı yerde olsak. Ben gittikten sonra bu çocuğa ne oluyor diye takip edecek kimse de olmayacak.Cocugun dayak yemesine ragmen annesiz olamamasinin sebebi bile psikolojik. Cocugun ellerinden alınması ve gebeligin düşükle sonuclanma ihtimali sizi baglamaz. Dovmeseydi o zaman. Susmaya devam ettiginiz sürece her tokatta sizinde eliniz olacak. Kapıyı kapatıyor demissiniz, gidip kapinin onunde video acin en azindan sesler duyulsun. Türkiye de bile cocuklarla o kadar hassas ilgileniyorlar ki cocuk siddet görmüyorum dese dahi kaygılarındna dolayı uzmanlar anliyor ya da oyunlastirma yontemi kullanarak ispatliyorlar.
Çocuğu tabii ki bana vermezler. Evli değilim, onlarla aynı ülkede değilim.Neden bilinmesin ? Korumanız gereken kişi 6 yaşındaki biyolojik bağınız bulunan yeğeniniz.
Erkek kardeşiniz ve karısı çocuk yetiştirmeye uygun kişiler değilse, çocuk ellerinden alınacak kadar vahim bir durum varsa ortada; çocuğun velayetini anne babanız veya siz alabilir misiniz veya nasıl alırsınız diye araştırmanız gerekmez mi ?
Erkek kardeşiniz ve karısı daha 1 çocuğu insanca büyütemiyorken,neden 2. bir çocuk sahibi olmaya kalkışmışlar ? Yurtdışında oldukları için çocuk parasını bir teşvik olarak görüyor olabilirler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?