- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Bir melek gelsin
-
Ah diyorum . Rabbim bizi böyle insan olmaktan korusun . Be vicdansız sana derdini açmış . üzüntüsünü paylasmıs destek olmak yerine köstek olmak nite . hiç mi merhamet vicdan yok bu insanlardaRabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona
Canm oncelikle gecmis olsun bnce sen yanlis anliyor olabilirsin cunku ayni olay bnmde basimdan gecti bende pko vardi hamle kalamiyordum en yakin arkadasim eşimin arkadaşinin karisi o korunuyordu korunduguna ragmen hamile kaldi bana geliyordu yemk yiyemiyordu kusuyordu bnde sen hamilesin dedim kabul etmek istemedi korunuyorum nasil olur suan istemiyorum erken dedi neyse bir hafta sonra doktora gitmis hamileymis esime söylemiş kocasi esimle arkadaslar ya birde bn kiza msj atiyorum rahatszlanmissin neyin var gecmis olsun diye bnm haberim yoktu esimde bana soylememisti kiz bana cvb yazdi biseyim yok biraz rahatsizim bana hamileyim diye soylemek istemedi o yeni iki aylik evliydi bnde 4 senelik evliydim bni uzulur diye esimede Liviya ya soyleme demis esimde. Soylemedi kiz bnden uzaklasti hamilelikle ilgili resmler paylasmayi basladi bnde esime israrla sorunca hamileymis sen uzulme diye soylememi istemedi dedi bnde onu yanlis anladim uzuldum agladim hamile kalinca bnm nazarim dokunucak sandi bni ogrenmemi istemedi kiskanicak sandi diye kendimi uc ay yedim bitirdim ama bnm dedigim gibi degldi o kendini suclu hissetmis bnibuzulucegmden korkmus resm paylasimlarina cok uzulmustum bana nispet olsun diye yapiyo sanmistim ama yanilmistim suan cok alingansin cok duygusalsin anlayabiliyorum ama yapma canm arkadasini kendinden uzaklastrma belki garcekten sende bnm gibi yalnis anliyorsundur Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin aminkızlar 2 senelik evliyim eşimde sorun cıktı cocugumuz olmuyor kimseye söyleyemedim bi aileler biliyor suan tedavi görüyor eşim ama doktor tüp bebek olur diyor.bunu sadece bi arkadasıma söyledim söylemez olsaydım...önce cocugunu benden uzak tutmaya başladı sonra bende ondan uzaklaştım şimdide her an kızıyla bana nisbet yaparcasına resmimi koyuyor içim cok acıyor güvendim söyledim Rabbim görmüyormu neden insanlar bu kadar acımasız ben ne yaptım ona her konuda destek olmustum sizce ne yapayım ? Tamamen silsem bu sefer amacına ulaşmıs olmaz mı kıskandırdım diye ?
Alınganlık degil inanın eşim bile fark etmiş hadi ben öyle yapıyorum o nasıl farketti. Önce gelip gitmeyi kesti sonra beni görünce kızını alıp hızlı hızlı öncen gitti sırf konuşmamak için simdide sürekli hergün 5-6 kez resimler koymalar kızına sevgi sözleri tamam seviyor Allah bağışlasın ama ben ona hiç bi kötülük yapmadım ki eşinden şiddet gördü ben destek oldum maddi sıkıntı yaşadı ben koştum...
Dr anca tüp bebek olur demiş neyini anlamadın ki tüp bebeğe hamileyim demiyor ve iki kere okuyup böyle anlayıp kadını sıkıştırmanız çok komik yani..Ee dr tup bebek yapin dedi demissin ilk mesajda.
Iki mesaj celisiyor gibi belki anlamadimm belki anlamamds sikinti var engelliyim belki. Sana ne ? Neyin hesabinu soruyorsun bana sabah sabah git sinirini hirsini baskasindan cikart.Dr anca tüp bebek olur demiş neyini anlamadın ki tüp bebeğe hamileyim demiyor ve iki kere okuyup böyle anlayıp kadını sıkıştırmanız çok komik yani..
Konu sahibi canım benimde 4 yıldır olmuyor sorun bende kanallarım çok dar ameliyat olmam gerekiyor...
Allah bizim kadar çok isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...
Üzülme sakın bizde bir gün o duyguyu yaşayacağız inşallah.. umudunu kaybetme ve dua etmeye devam..
Sen konu sahibine neyin hesabını soruyorsan bende onun hesabını sordum sinirli olan ben değilim sensin sanane diye saldıran..Iki mesaj celisiyor gibi belki anlamadimm belki anlamamds sikinti var engelliyim belki. Sana ne ? Neyin hesabinu soruyorsun bana sabah sabah git sinirini hirsini baskasindan cikart.
Senmi alınganlaştın acaba ?
Bende bi ara herkesi herşeyi yanlış anlıyordumda bu konuda.
Halada yeni bebegi olanlar acaba cekinirmi benden diye düsünürüm bazen.
Napalım bizim elimizde olan bişey degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?