Rahat biri gözlemlediğim kadarıyla çocukları uyarmazRahat birimi yoksa uyarır mı çocukları ?
O zaman sıkıntı :)Rahat biri gözlemlediğim kadarıyla çocukları uyarmaz
Hiç sorma :)O zaman sıkıntı :)
Sen en iyisi dişlerine bi korumalık al sıkarken kırılmasın,Hiç sorma :)
Bende halılar bembeyaz mobilyslar ahşap cam ve beyazdırSen en iyisi dişlerine bi korumalık al sıkarken kırılmasın,
Bide evde kırılacak herşeyi topla
Bi günlük başka ev kiralaBende halılar bembeyaz mobilyslar ahşap cam ve beyazdır
Birsürü kitap sağda solda kitaplıkta vardır kesici eşyalar el önündeki mutfak dolaplarında deterjanlar açık dolaplardadır
Ben bunları nasıl toplarım
Neyse bakacağız bir çaresine:)
İkisi birden mi sanmıyorum yetiştirmeyle alakalı diye düşünüyorumÇocukta hiperaktiflik olmAsın. Belki kimseye söyleyemediler ne bileyim.
Aile bağları felan filanKomşulara acıdım, ben bu tarz bir apartmanda tez yazdım bu yıl, çok zor. Şimdi durumum olmamasına rağmen çalışan sitesine taşınıyorum. Bu toplantılar ne zevk verir anlayamıyorum.
Paşam paşam deyip duruyordu çocuklaraBence laf söylenmesi iyi olmuş, çocuğuna dur sus demeyen insanlar başka dilden anlamıyorlar çünkü.
Ciddi kiralasam bir mekan en azından birkaçmasa bir mekanda çokmu pahallıya gelir :)Bi günlük başka ev kirala
Bilmem sormak lazımCiddi kiralasam bir mekan en azından birkaçmasa bir mekanda çokmu pahallıya gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?