Çocuk böyle olur mu?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selem hanımlar
Bu akşam kuzenler olarak topladık
Yedi kuzen iki kuzen eşi birde dayımızın eşi
Altı tane çocuk vardı aramızda
Bir kuzenin iki oğlu var olmaz böyle dedirten cinsten
Dayımızın evindeyiz şimdi kimse hiçbirşey anlamadı
Bu ufaklıklar kuzenlerden birinin çocuğunu dövdü salonda camlı bir dolap vardı kırdı bir kuzenin cüzdanındaki elli lirayı yırttı
Bu kuzen öğretmen birde ya daha kendi çocuklarına yeteneyen biri nasıl öğretmenlik yapar
Neyse bir kuzen dayanamadı adı ayşe olsun ayşe bence sen bu çocukları eğitmeden öğretmenlik yapma dedi
Alındı ayşe daha çay içmeden kalktı
Hem üzüldüm bu duruma hemde kızıyorum bizim kuzene
Haftaya bendeyiz gelir mi bilmiyorum ama bu çocuklarla ne derim bilemiyorum

Son düzenleme:
Zamane çocuklari çok fena en korktuğum şey umarım benim çocuğum böyle olmaz...eğitilmesiyle de elbetteki payı vardır diye düsünügorum benim yeğenim de çok yaramazdir..

Sen en iyisi dişlerine bi korumalık al sıkarken kırılmasın,
Bide evde kırılacak herşeyi topla
Bende halılar bembeyaz mobilyslar ahşap cam ve beyazdır
Birsürü kitap sağda solda kitaplıkta vardır kesici eşyalar el önündeki mutfak dolaplarında deterjanlar açık dolaplardadır
Ben bunları nasıl toplarım
Neyse bakacağız bir çaresine:)

Bi günlük başka ev kirala

Komşulara acıdım, ben bu tarz bir apartmanda tez yazdım bu yıl, çok zor. Şimdi durumum olmamasına rağmen çalışan sitesine taşınıyorum. Bu toplantılar ne zevk verir anlayamıyorum.

Komşulara acıdım, ben bu tarz bir apartmanda tez yazdım bu yıl, çok zor. Şimdi durumum olmamasına rağmen çalışan sitesine taşınıyorum. Bu toplantılar ne zevk verir anlayamıyorum.
Aile bağları felan filan
komşular 2 3 saat acınası bir durumdalar kabul ediyorum

Bence laf söylenmesi iyi olmuş, çocuğuna dur sus demeyen insanlar başka dilden anlamıyorlar çünkü.
Paşam paşam deyip duruyordu çocuklara
Vala paşalar evi başımıza yıktı
Sanki dünyada bütün herkes onun ve çocukları için var merkeze koymuş çocuklarını onların etrafında dönüyor

Basliga istinaden cocuk boyle olmaz
Cocuk nasil yetistirilirse oyle olur

Tabi ki her cocugun karakteri farkli kimi yaramaz , hareketli kimi uysal

Ama su anlattiklariniz felaket otesi

9 yasinda oglum var , 9 senedir evime giren cikan , yatiya kalan cocugun haddi hesabi yok ama hic boyle birsey yasamadim , gelenlerin bazilari gercekten cok hareketli cocuklardi ama evimde hicbirsey kirilmadi , hicbir cocuk cuzdanimdan para alip yirtmadi , aileleri tarafindan iyi egitilmis cocuklardi
Bence kuzeniniz size haftaya gelirse de uyarin , o cocuklarindan cekinmiyorsa siz uyarmaktan niye cekiniceksiniz ki?

Oğlum 14 aylik ve bu dediklerinizin hepsini yapabilme kapasitesine sahip.
Eğer bir yere gittiğimde peşinde olmaz, totomu devirip oturursam daha fazlasını bile yapar.
Bazı çocuklar dur sus yapma dan anlamıyor, eğitimle de alakası yok evet kabul ediyorum çünkü yaşıyorum ama bir misafirlikte 2 bardak çayı soğuk da olsa içebilmek imkansız benim.için.
Çocuğunu tanıyan ebeveynler daima peşinde olmalı, uyarmayı geçtim oturamamalı bile.
Evimizde onlar için özgürlük alanları yaratmak, istediği şeylere izin vermek demek her yerde kafasına esene müsade etmek demek değil.
Yaramaz çocuk çok zordur bilirim ama daha zoru rahat anne babadır.
Ben rahat olamıyorum, millet nasıl yapıyor aklım da almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…