Bende halılar bembeyaz mobilyslar ahşap cam ve beyazdır
Birsürü kitap sağda solda kitaplıkta vardır kesici eşyalar el önündeki mutfak dolaplarında deterjanlar açık dolaplardadır
Ben bunları nasıl toplarım
Neyse bakacağız bir çaresine:)
Olabilir çocuklar olmasada belki torunlarKınamayın başınıza gelir
Ayrıca annelik ayrı öğretmenlik ayrı neden birbirine karıştırıp karşı tarafı itham altına alıyorsunuz
Çocuklar 8 ve 4 yaşındalarCocuk kac yasinda
Aynı fikirdeyim çok güzel anlıyorlar her tepkimiz onlara bir davranış kazandıryorBir de kucuk cocugu olanlar soyle bir hataya dusuyor , cocuktur anlamaz deniyor hayir gayet guzel anliyorlar , egitim ufakliktan itibaren baslamali , cocuklara kural konmali , kurala uymazsa yaptirimi olmali
+1Bir öğretmen ve anne olarak söylüyorum annelik ve öğretmenlik cok da farklı degil siniflarda cocuklara bilgi yukleyip cikmiyoruz toplum icinde nasil davranması gerektigini de ögretiyoruz.
Hadi çocuk kucuktur yaramazdir bunlar normal seyler asiri hareketleri olabilir ama ikinci vukuuatinda anne peşinde olup onu onlemeliydi bence..
Bu cocuklar resmen ortalığı birbirine katmis soyleyende iyi soylemis daha kendi çocuğuna faydasi olmayan milletin çocuğunu nasil egitsin.
İnsan kendi çocuğunu tanir gittigi yerde ona gore davranir. Böyle sınırsız özgürlükle büyüyen annesinin kendi yaramazligini örtbas etmek icin koca koca insanlara tavır yaptığını goren cocuk da büyüdüğünde evde ailesine, siniflarda da bize bela olur.
İki kızım varGerçekten sizin gibi düşünen insanların varlığı beni rahatsız ettiğinden çocuklarımın bu tarz hakarete uğramaması için kimsenin evine giremiyorum kendi evimde misafir ediyorum . Kendi çocukluğunuzu unutmuşsunuz ve onların çocuk olduğunu anlayamıyorsunuz ne yazık ki. Çocuk hanımefendi çocuk. Adı üzerinde. Annesinin yetiştirmemekte suçlamakta nesi. Sizin çocuğunuz olduğunda umarım aynı şekilde tepki görürsünüz
Benim ıkı kızım var biri arkamdan çocuğu böyle yaptı şöyle yaptı dese yüzüne bakmam bir daha asla. Benim evime gelen çocuğa asla yapmam kendi çocuklarıma yapışmasını istemediğim bişeyi de. Lütfen çocuk büyük ayrımını iyi oturtalım. Hiç bir eşya bir çocuktan onun kalbinden değerli olamazİki kızım var
Eee ne diyeyim sende haklısın:)
Gelselerde katlanmak zorundayım hatır gönül varAyy canım inşallah gelmezler :) valla kötü niyetli olmak istemiyorum benimde çocuğum olacak ama sevmiyorum öyle çocukları ve anne babaları.
Selem hanımlar
Bu akşam kuzenler olarak topladık
Yedi kuzen iki kuzen eşi birde dayımızın eşi
Altı tane çocuk vardı aramızda
Bir kuzenin iki oğlu var olmaz böyle dedirten cinsten
Dayımızın evindeyiz şimdi kimse hiçbirşey anlamadı
Bu ufaklıklar kuzenlerden birinin çocuğunu dövdü salonda camlı bir dolap vardı kırdı bir kuzenin cüzdanındaki elli lirayı yırttı
Bu kuzen öğretmen birde ya daha kendi çocuklarına yeteneyen biri nasıl öğretmenlik yapar
Neyse bir kuzen dayanamadı adı ayşe olsun ayşe bence sen bu çocukları eğitmeden öğretmenlik yapma dedi
Alındı ayşe daha çay içmeden kalktı
Hem üzüldüm bu duruma hemde kızıyorum bizim kuzene
Haftaya bendeyiz gelir mi bilmiyorum ama bu çocuklarla ne derim bilemiyorum
Ya arkadaşım çocuğun çocuk olduğu tölerans gösterilmesi gerektiğini bilirim benBenim ıkı kızım var biri arkamdan çocuğu böyle yaptı şöyle yaptı dese yüzüne bakmam bir daha asla. Benim evime gelen çocuğa asla yapmam kendi çocuklarıma yapışmasını istemediğim bişeyi de. Lütfen çocuk büyük ayrımını iyi oturtalım. Hiç bir eşya bir çocuktan onun kalbinden değerli olamaz
O kuzen biraz sivri dillidir dayak yiyen çocuğun anneside olunca dayanamadı demmekkiYa cidden anlamiyorum şu ayy sen ogretmensin bi de diye baslayan cümlelere.
Anne baba olmak bambasja bir sey ogretmen olmak ise baska bir sey. Okuldaki çocuklar gibi olmuyor evdeki çocuk.
Ogretmenlik yapma diyen kuzeniniz büyük saygisizlik etmis. Ben olsam silerdim o kuzeni.
Cocugu yaramaz hatta çok yaramaz olabilir yetistirirken belliki bir yerlerde yanlis bir seyler yapilmis. Bunun bir cok sebebi olabir.
Evet anne rahat bir anne benim çocuklarım zaten yaramaz anlayışlı olun havasındaBiyere gidipde huzur kacirmasinlar mumkunse boyle olsa cocugum ben gitmezdim gerci burdaki sikinti anneden kaynakli saldim cayira havasinda cocuk cok yaramaz asiri hareketliyse goturursun pedagoga cozum arardim sahsen simdiki cocuklar sanirim daha simartilmis oluyor
Analık ve öğretmenliği karıştırıp kadına laf sokulması hiç doğru olmamış. O da en doğru şeyi yapmış kalkmış gitmiş. Ben de uslu çocuk severim her dakika çocuğumun peşinde dolanırım. Ama evime çocuğu yaramaz bi misafir gelince de abuk subuk laf söylemezdim. Ve sormuşsunuz ya böyle çocuk olur mu diye evet hanfendi olur. Bazen ne kadar özen göstersen de çocuk yaramaz olur. Be kınanan şey insanın başına gelir.
bazen çocuklarımız istemediğimiz şeyler yapabiliyor. Kimi zaman uyarabiliyoruz kimi zaman geç kalıyoruz. Bir anneyi anneliğiyle suçlamak ne kadar doğru? Kim ister böyle olsun. Yeni gelindim bi misafir çocuk halıma beyaz halıma vişne suyu döktü boydan boya. Annesinin kucağındaydı annesi içiriyordu. Kadın utancından ağlayacaktı çocuğa vurmaya kalktı şakın dedim . O çocuk Şen'de annesin . Anne olduğu için Süpermen değil tabiYa arkadaşım çocuğun çocuk olduğu tölerans gösterilmesi gerektiğini bilirim ben
Ama ortamda çocuklar terör estirdiler
Yanlış anlaşılmasın burada çocukları suçlamıyorum asıl suçlu çocukları yerinde müdahale yapılmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?