- 17 Temmuz 2013
- 2.484
- 3.095
- 333
Aynen oyle.iste ben ve benim gibilerin tepkisi de çocuğunun yaptıklarindan yerin dibine girmeyen ebeveynlere.yoksa tekrarliyorum cocuktur kirarda dökerde.ama bile bile insanlara zarar veriyorsa dur demesini bilmek lazim beceBelki herkesi kendim gibi zannediyorum. Kızım kurallı büyüyor ama bazen istem dışı kaçamak yaramazlıkları oluyor yerin dibine giriyorum
Kesinlikle..Benim de en sinir oldugum seydir.duvar çizip dolap kirmak nedir ya.valla o zaman ben hic sabirli bi anne degilim.oyle bi model gorumce de bende var.bu insanlar ozgurlukle sorumsuzlugu karistiriyolar bence.
Onlar boş laf. Üzmemek adına söylenen şeyler. Ha normalmiş gibi göstermek çok yanlış tabiBenim kızımda çok hareketli çözüm bulabildin mi konuyla alakalı değil ama . 2 yaşında evde nefesim kesiliyor. Evet çok çabalıyor gözümle görüyorum ama çocuk gözünün içine baka baka yapıyor. Meslektaşları çocuğunun çok zeki olduğunu düşünüyormul
Alakasız olacak ama size bir şey sormak istiyorum . Siz başka bir platformda da yazıyor muydunuz? Kullanıcı adınıza çok benzer bir isim gördüm de başka platformda. Yazma stiliniz de benzeyince sormak istedim.Benim oğlan da ancak evlat olsa sevilen türden. Aşırı hareketli ve bir şeyleri kurcalamayi çok seviyor. Ben rahat bir anne değilim ve sırf bu yüzden kendimi soyutladim sosyal ortamlardan. Sonuc olarak delirdim. Ben de öğretmenim ve bu durumun eğitmeyi bilmekle zerre kadar alakası yok. Hareketli bir çocuğu hareketsiz yapmanın bir yolu yok. Sosyal ortamları sevmeyen ve bu yüzden daha da hircinlasan bir çocuğu duzeltebilecek sihirli bir değnek yok ne yazık ki.
He ben o tür ortamlarda bir bardak çay içmeden sürekli çocuğun peşinde kostugum için baslarim böyle sosyallige diyerek eve kapandim. İyi mi yaptım? Oğlumu görünce dehşete kapılan canlılar adına evet doğru bir karardı. Ancak güneş görünce "efendimissss tenimissss yaniyorrr" diyerek eve kaçacak hale gelmeseydim iyiydi. D vitamini eksikliğinin yanı sıra kendi türüne yabancılaşma sendromu yaşıyorum. Sırf "bi cicigi igitimimissin. İlmimis bi" demesinler diye.
Bende halılar bembeyaz mobilyslar ahşap cam ve beyazdır
Birsürü kitap sağda solda kitaplıkta vardır kesici eşyalar el önündeki mutfak dolaplarında deterjanlar açık dolaplardadır
Ben bunları nasıl toplarım
Neyse bakacağız bir çaresine:)
Alakasız olacak ama size bir şey sormak istiyorum . Siz başka bir platformda da yazıyor muydunuz? Kullanıcı adınıza çok benzer bir isim gördüm de başka platformda. Yazma stiliniz de benzeyince sormak istedim.
Teşekkür ederim: )Bu nickle ya da benzer bir nickle yazmiyorum başka bir yerde efem :)
Bu mesajdan egitimli kişiler cocuklarina terbiye veremiyor ve hatta çalışan annelerin çocukları şımarık oluyor iması bulunuyor. Kadınların kadınlara yaptığı bu ignemeleri çok ayipliyorum. Dediğim gibi ben de çocuğumun peşinde dolanırım. Ama çocuğu yaramaz diye arkadaşlarımın da kamplarını kırmam. O çocuklar bir kaç yıla büyüyecek bence arkadaşlık baki kalacak. Cuzdanini duzgun yere koyarsin. Vitrinin camı cocugu kesmedi diye sükredersin.hali kirlendiyse yikatirsin. Çocuklardan nefret edercesine yorumlar yapmazsin
Aynen bazi seylerin egitimle alakasi yok yapisinda varsa degismiyor.Benim oglan da cok fena sirf bu yuzden kimsenin evine gitmiyorum. Gittim zamanda asla oturmuyorum. Evde deterjanlar üst raflarda bi cok kirilacak esya toplanmis durumda. Bıçak vs kesici aletler hepsi ust dolaplarin içinde. Dün mesela yoğurt mayalayacam 1 kavanoz sütü kırdı kaşla göz arası. Şükür kendine zarar vermedi diyorum. Parka bi çıkıyoruz milelt kumla yada oyuncakla oynar bebimki freni patlak kamyon gibi uçuyor herkes otururken ben de arkasindan koşuyorum. Yani yaramaz cocuk annesi olmak cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?