Çocuk böyle olur mu?

Forumun klasiği değil aslında, ben konuyu okuyorum tecrübem yoksa gereksiz yorum yapmadan çıkıyorum. Benden daha tecrübeli , olayı yaşamış arkadaşlara bırakıyorum yorumları. Mesela o kişi benden hoşlandı ayrıldı mevzularını hiç okumam bile. Neyse iyi geceler

Insanlarin tepkisi cocuklara degil aslinda.umursamaz annelere.bak benim iki cocugum var buyugu 1.5 yasindayken bi saniye durmazdi.biyere gittigim zaman 1 bardak cay bile icemezdim.buyuyunce akillandi.ama yine de her gittigim yerde kontrol ederdim.cocugu ortaya salip ne kirip dokecek diye izlemek marifet degil.
Cok var oyle insan etrafimizda.yoksa cocuk kiracakta dokecekte.annenin sorumsuz davranmasi bu kadar tepkiye sebep aslinda

Çocuklar için oyun alanı olan biryerde mi buluşsanız acaba, bu kadar stres yerine, azcık masraf göze alınabilir belki durumunuz müsaitse

Hanımefendi anlamadığınız şu; herkesin çocuğu kendine sevimli. Kimse kimsenin çocuğunu sevmek tahammül etmek zorunda değil. Sonuçta kadınlar hamile kalabilme özelliğine sahip canlılar ve her gün milyarlarca bebek doğuyor ama sadece kendi anne babaları için özel oluyor o çocuklar. Bizim için sıradan bebekler sadece o kadar. Bunu kabullenmek niye bu kadar zor? Kimse çocuk sevmek zorunda değil ve zarar vermediği sürece sorun da yok. Ne düşünüyor bazı anneler acaba; bütün dünyanın taptığı bir çocuk doğurduğunu falan mı? Millet niye başkasının çocuğuna tahammül etsin ya! Ha tamam bazıları çok sevecen sabırlı olur onlar tahammül eder ama lütfen kadınların hepsinden bu beklenmesin. Burada ben çocuk sevmiyorum yazan bir sürü kadın var. Bu gayet olağan bir şey. Annelerin birçoğu herhalde eskiden olduğu gibi çocukların çok sevildiğini anlayış gösterildiğini falan düşünüyor ama devir değişti.

Aynen öyle bir de en mükemmel kendi çocuklarını görüp, millettende çocuğunun hatalarını görmezden gelmeyi beklemeleri hatta bunu hak olarak iddia etmeleri.

neyi anlamamışım hanımefendi herkes çocupuna söz geçiremiyor , geçiremiyorsa evinde otursun , ama kadın rahat illaki de giderim gezmeye bu çocukla diyorsa, ev sahibi de istemeyebilir bende istemem çünkü ama illaki ben kabul edecem diyorsa katlanacak madem öyle toparlayacak evini diyorum. Ha nice arsız çocukla karşılaştık çıkıp annesine hakaret etmedik bu da yanlış diyorum . Anlatabildimmi aynı düşüncedeyiz ama tek kelimelere takılıp kalıyorsunuz

Bence öğretmen anne alınmakta haklı.

Kendisine ek olarak, eşi, onlar işe gittiğinde çocuklarina bakandan tut, tv, sosyal çevre gibi pekçok unsur şekillendiriyor çocuklarımızı.

Sizin sözünüz onun hem anneligini hem de diplomasi ile kazandığı kariyerini eleştirmiş oluyor. Hiç yapıcı gelmedi. Aksine çocuğuna duyduğunuz öfkeyi bastirmak için söylenmiş sözler ne yazıkki...
Bir de 3.bebeğini bekleyen bir anne olarak kınamayın demek istiyorum.
Yürekten diliyorum ki hem o öğretmen annenin hem de tüm annelerin yavruları guzel huylu olarak yetişsin...

Ben yukarıda yazdıklarınız yazdığınız bir mesaj görmedim. Dikkatimden kaçmış olabilir tabii ki. Yukarıdaki yazdıklarınız ise mantıklı.

Baştan anlaşsanız çocukları getirmeyelim biz bize olalım diye .. Sorunun cevabına gelince de öyle çocuk olmaz

Dileğiniz çok güzel. Ya bana mı öyle denk geliyor ama yeni nesil çocukların bir çoğunda o masumiyet, sevimlilik yok. Bugün otobüste yan koltuğuma bir kız ve anneannesi bindi. Kız ilkokul öğrencisi hatta belki daha da küçük ama giyimi; kuşamı; konuşması büyük insan gibi. Anneannesine laf sokmalar; bağırmalar falan...O kadar itici geldi ki. Sonra yine başka bir kız 5. sınıfa başlayacakmış ama öyle bir giyimi ifadeleri var ki sanki 20 yaşında. Şimdiki çocukların birçoğunun çocuklukla ilgisi yok bence. Bana mı öyle denk geldi acaba? Bilemedim.

Çocuk adı üstünde. Dur yapma demesi lazım evet ama meslegiyle bagdastirmak çok saçma olmuş.insan öğretmen de olsa anne olunca farklı oluyor.bu kadar üstüne gidilmesi hoş olmamış bence.

Ben annelerde üzülüyorum kadın kırk yılın başı bi sosyal ortama girdi belki diye. Çocuklar büyüyünce de yaşlanmış oluyor İnsan. Tabi kontrol etmeli bi yerde

Ben annelerde üzülüyorum kadın kırk yılın başı bi sosyal ortama girdi belki diye. Çocuklar büyüyünce de yaşlanmış oluyor İnsan. Tabi kontrol etmeli bi yerde
Sen iyi niyetli dusunuyosun belki kirk yilin basi sosyal ortama girdi diye ama o kadar sorumsuz anneler var ki.dunya yikilsa umrunda olmayan.cocuguna 1 kez olsun dur demeyen
Cocuk yaramazsa laftan sozden anlamiyosa yapacak bisey yok.ama yetistirmek cidden cok onemli.bi komsum var kocasi da kendisi de cocuklarini eskiya gibi yetistiriyolar.benim cocugum kiracakta dokecekte o bizim başımızin taci diyolar.daha iki yasinda vurmayi isirmayi cok normal biseymis gibi ogretiyolar.ustune kufurlu kelimeler. Cocuk o kelimeleri soyledikce zevkten 4 kose oluyolar.yarin bu cocuk buyudugu zaman her ortamda dışlanmaya mahkum olacak.ama suc anne baba da tabiki.yoksa evime misafir gelmis kazayla biseyleri kirip dokmusler hic onemli degil.yeter ki onlara bisey olmasin.

Ben öyle çocuklara üzülüyorum cidden.

Belki herkesi kendim gibi zannediyorum. Kızım kurallı büyüyor ama bazen istem dışı kaçamak yaramazlıkları oluyor yerin dibine giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…