Çocuk böyle olur mu?

Anne babalar farkında değiller,her dediklerini yapalım aman üzülmesin derken çocuklarının kölesi oluyorlar.Bırakın üzülsünler biraz da,ağlasınlar bağırsınlar.İnsani şeyler bunlar.

Benim kızımda çok hareketli çözüm bulabildin mi konuyla alakalı değil ama . 2 yaşında evde nefesim kesiliyor. Evet çok çabalıyor gözümle görüyorum ama çocuk gözünün içine baka baka yapıyor. Meslektaşları çocuğunun çok zeki olduğunu düşünüyormul

Benim oglum 3 yasindayken sirf enerjisini atsin diye trambolin aldim eve , odalarda koyacak yer yoktu mutfaga koymustum
Zipla coxugum diyodum bi saat ziplatiyodum ustunde anca oyle atiyordu enerjisini

Halıları kaldırın. Beyaz olan her şeyin üzerine örtü, nevresim serin. Çocuğun erişebileceği kitapları, küçük objeleri kaldırın. Salon, mutfak, banyo dışında bütün kapıları kilitleyin. Kuzeninize de tüm bunları onun çocukları yüzünden yaptığınızı söyleyin. Çocuklarını eğitmeyi öğrensin.

Çocuğunuz olursa siz öyle yetiştirirsiniz artık. İnsanlar da terbiye denen birşey kalmamış gerçekten, kalkmış burda anneliğime kaf ediyorsun. Sizin yetiştireceğiniz çocuk ta sizin gibi olacak yazık.

Her çocuk bir değil ki, iki kardeş bile birbirinden ne kadar farklı. Kuzeniniz hatalı fazlasıyla rahat.Başedemiyorsa gitmeyecek birinin evine zarar vermek ne demek çok ayıp. Ama kadının duydukları da ağır laflar bence. Ben bunu demek istedim aslında . Çocukları savunmuyorum

Bu mesajdan egitimli kişiler cocuklarina terbiye veremiyor ve hatta çalışan annelerin çocukları şımarık oluyor iması bulunuyor. Kadınların kadınlara yaptığı bu ignemeleri çok ayipliyorum. Dediğim gibi ben de çocuğumun peşinde dolanırım. Ama çocuğu yaramaz diye arkadaşlarımın da kamplarını kırmam. O çocuklar bir kaç yıla büyüyecek bence arkadaşlık baki kalacak. Cuzdanini duzgun yere koyarsin. Vitrinin camı cocugu kesmedi diye sükredersin.hali kirlendiyse yikatirsin. Çocuklardan nefret edercesine yorumlar yapmazsin

Anne babalar farkında değiller,her dediklerini yapalım aman üzülmesin derken çocuklarının kölesi oluyorlar.Bırakın üzülsünler biraz da,ağlasınlar bağırsınlar.İnsani şeyler bunlar.
Bende çocuğum yokken böyle ahkam keserdim , kendimi gördüm sizde

Bu mesajdan egitimli kişiler cocuklarina terbiye veremiyor ve hatta çalışan annelerin çocukları şımarık oluyor iması bulunuyor. Kadınların kadınlara yaptığı bu ignemeleri çok ayipliyorum

Hönk

Kk da pek takılmıyorsunuz sanırım.
Zira bu konudaki iğnelemeler oldukça pembe hatta cici falan kalır.
Neler neler diyor burada kadınlar hemcinslerine bilseniz.
Aklınız şaşar maalesef

İkisi de birbirine yakın olabilir ama farklı kavramlar öğretmen okula gidenlere eğitim veriyor.zorunlu eğitim de sadece 8 yıl bir ömür boyu değil.Fakat sizin üslubunuz üst perdeden. Eleştirdiğiniz kişi bir daha görüşmek istemeyebilir bence buluşmaya gelmezler.

Son düzenleme:
Hayatımda çok örnek gördüm...

Evime gelip alt üst eden çocuklar ve gık demeyen anne...

Evime gelip bir köşede sakince oyun oynayan ve kontrollü bir anne...

Tamamen eğitimle alakalı, bir çocuk yapma denilen bir şeyi yapmamayı öğrenmeli arsız olmamalı çocuklarda suç yok yetiştirmeyi beceremeyen kuzenin...

Senin evine geldiklerinde el atındaki kırılacak eşyaları kaldırman yeterli bence...

Bende çocuğum yokken böyle ahkam keserdim , kendimi gördüm sizde

Peki size iyi günler.

Bu forumun klasiği ''senin çocuğun yok'',''sen evli değilsin''.

Siz olaya duygusal bakıyorsunuz bana göre,çocuktur diyorsunuz ama insan psikolojisinde çocukluk çağı önemlidir.Bu çocuk bu yaşta bunları normal sanıp yapıyorsa ileride büyük sorunlar yaşayabilir.Kimse bana bunları her çocuk yapar diye savunmasın şimdi.Dilerim annesi duyduğu lafları oturup biraz düşünür de çocuğuna gereken özeni gösterir.

Yapmayın Allah aşkına çocuklar her şeyi yapsın. Milletin tepesine çıksın ama herkes onları idare etsin. Yarın öbür gün iş hayatında kimse onları idare etmeyecek ama. Hatalarıyla daha fena bir şekilde yüzleşecekler eğer düzgün davranmazlarsa. Vitrin camı kesmedi diye şükredilecekmiş, cüzdan yerine konulacakmış, halı yıkatılacakmış ama çocuğa dur demek yok. Peki bu çocuk doğruyu yanlışı nasıl öğrenecek? Eşyalara zarar vermek normal değil, başka birinin eşyasını izinsiz almakta normal değil. Vallahi bunları yapan bir çocuğu kimse sevimli bulmaz kusura bakmayın ve bu davranışlar düzelmezse evet ileride dışlanan ve nefret edilen bir birey haline gelir. Çocuk diye herkes her şeyi mazur görmek zorunda değil.

Benim de en sinir oldugum seydir.duvar çizip dolap kirmak nedir ya.valla o zaman ben hic sabirli bi anne degilim.oyle bi model gorumce de bende var.bu insanlar ozgurlukle sorumsuzlugu karistiriyolar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…