- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
evet acaba neye göre ben çözmek isterdim bunu oğlum beni benden etti :) inşallah kolay bir çocuğun olur.Kolay çocuk dediğimiz de öyle kolay değil de ,yine de öyle olursa hayal ettiklerinin birçoğunu yaparsın merak etme sağlığı yerinde olsun yeterkiCalisinca daha zordur ya acaba cocuklar neye gore daha sakin daha huysuz oluyorlar ilginc valla..cok merak ediyorum hayalimdeki gibimi olucak hayaller hayatlar olmasin da
ya benim cevremde hic sıkıntılı bebekler olmadı:) iki tane yigenim var hele ikincisi cok sakindi uyurdu hep :) ben cocuga klasik muzikler dinletiyim karnımdayken sonra belki mualim bir tip olur cok aglamaz:))Bebek doğduktan sonra
bi kac konunu bekleriz
Hamileliğinin tadını çıkar benden tavsiye sonra ah keşke hep hamile olarak kalsaydım dersin
hamilelikte cok sinir stres falan etkiliyormu acaba cocugu veya is ortamında falan yogunsa kadın bebek demi etkileniyor psikolojik olarak sizde nasıldı durumevet acaba neye göre ben çözmek isterdim bunu oğlum beni benden etti :) inşallah kolay bir çocuğun olur.Kolay çocuk dediğimiz de öyle kolay değil de ,yine de öyle olursa hayal ettiklerinin birçoğunu yaparsın merak etme sağlığı yerinde olsun yeterki
İki hamileliğimd de acayip rahattim ben ne mide bulantısı ne bir yorgunluk doğumlarından bir kaç gün kala bile saatlerce gezdim o yüzden çözemiyorum :) gerçi oglumun alerjisinin dolayı da sıkıntıları oldu.Bir de zaten hep huysuzdu inşallah biraz büyüsün de isim kolaylaşsin diye bekliyorumhamilelikte cok sinir stres falan etkiliyormu acaba cocugu veya is ortamında falan yogunsa kadın bebek demi etkileniyor psikolojik olarak sizde nasıldı durum
Benimki kolik aglamali bi bebekti ne yerdi ne içerdi acemiydim tecrübe şart bebek içinya benim cevremde hic sıkıntılı bebekler olmadı:) iki tane yigenim var hele ikincisi cok sakindi uyurdu hep :) ben cocuga klasik muzikler dinletiyim karnımdayken sonra belki mualim bir tip olur cok aglamaz:))
Canim sen daha 5.haftadan bunlari düşünme. Hamileliğinin tadını çıkar. Dogunca nasılsa anlicaksin nasıl bişeyMalum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Benim stresli işim varhamilelikte cok sinir stres falan etkiliyormu acaba cocugu veya is ortamında falan yogunsa kadın bebek demi etkileniyor psikolojik olarak sizde nasıldı durum
cok güldüm ya yorumuna 2 cocugum var küçüğü 4 aylik bebek arabasina koyup dusa girmek gelmedi aklima iyi düşünmüşsün vallaYok canım korkma.. kızım doğduğundan beri birgün bile duş almadan makyaj yapmadan saçımı yapmadsn gezmedim. Ben böyleyim,bunlar beni iyi hissettiren şeyler.. elbet zor.. bebek arabasıyla duşa girdiğimi agu gugu diye diye yıkandığımı bilirim:) fön sesini seviyor bebekler saç kısmı kolay,makyaj içinde oyalıyordum bi şekilde. Kolay olmuyor ama istenince yapılıyor.. bebeğini koyarsın arabasına gezersin.. nasıl alıştırırsan öyle gider. Sen bakma olumsuzlara
ay ne guzeel:))bende boyle olmak istiyorum normalde de cok onemlidir makyaj sac bas benim icin belkide isteyince insan fırsat yaratabiliyor kendine eskiler 3-4 tane minnacık cocuklarla nasıl basa cıkıyormus diyorum simdi bakıyorum hep olumsuz hep zor insanı annelikten dogurmadan sogutuyorlar acıkcası:) simdiki gibi olcagımı bende dusunmuyorum zaten ama hayatımdan da vazgecmek istemiyorum umarım sizin gibi olurum:))Yok canım korkma.. kızım doğduğundan beri birgün bile duş almadan makyaj yapmadan saçımı yapmadsn gezmedim. Ben böyleyim,bunlar beni iyi hissettiren şeyler.. elbet zor.. bebek arabasıyla duşa girdiğimi agu gugu diye diye yıkandığımı bilirim:) fön sesini seviyor bebekler saç kısmı kolay,makyaj içinde oyalıyordum bi şekilde. Kolay olmuyor ama istenince yapılıyor.. bebeğini koyarsın arabasına gezersin.. nasıl alıştırırsan öyle gider. Sen bakma olumsuzlara
Uyumayabiliyor da tüm gün. :)Bu ikisinin tam ortasi gibi birsey sanirim ne cok kolay ne cok zor ama devamli olumsuzmus gibi davrananlara da sinir olmuyor degilim yani dus almayi ozledim demek gunde 10 dakika bile vakit olmuyor demek uyumuyor mu bebekler ya
Benim sıpa uyurken bile mız mız edip duruyor. Sinir oluyorum kitap okumayı özledim ben deBende kolay sanmistim gercekten zormus, bebegim 6 aylık her bebek farklidir ben gezmeyi ve rahat dusu ozluyorum evet hemde cook
Tuvalete zor gidiyorum cok ilgi isteyen hic yalniz kalamayan ve az uyuyan bir bebegim var
Bebek ole her yere cikilmiyor cok zor acikiyor mizmizlaniyor ay usucek korkusu vs.
Banyoyuda 5 dk da girip cikiyorum
Esiniz yardimciysa isinizi kolaylar yardim eder ya da anneniz devamli gelirse rahatlatir benim ne esim ne annem yardimci degil,eltim gelir arada sagolsun o da olmasa halim harap
Bu kis sinemaymis,carsiymis,kitap okuma vs. Hepsini unuttum yatip uyusam sukur edicem
Tek sosyalim bebegimi uyuturken kk ya takimmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?