Cocuk buyutmek bu kadar zor mu

Calisinca daha zordur ya acaba cocuklar neye gore daha sakin daha huysuz oluyorlar ilginc valla..cok merak ediyorum hayalimdeki gibimi olucak hayaller hayatlar olmasin da
evet acaba neye göre ben çözmek isterdim bunu oğlum beni benden etti :) inşallah kolay bir çocuğun olur.Kolay çocuk dediğimiz de öyle kolay değil de ,yine de öyle olursa hayal ettiklerinin birçoğunu yaparsın merak etme sağlığı yerinde olsun yeterki

Bebek doğduktan sonra
bi kac konunu bekleriz
Hamileliğinin tadını çıkar benden tavsiye sonra ah keşke hep hamile olarak kalsaydım dersin
ya benim cevremde hic sıkıntılı bebekler olmadı:) iki tane yigenim var hele ikincisi cok sakindi uyurdu hep :) ben cocuga klasik muzikler dinletiyim karnımdayken sonra belki mualim bir tip olur cok aglamaz:))

hamilelikte cok sinir stres falan etkiliyormu acaba cocugu veya is ortamında falan yogunsa kadın bebek demi etkileniyor psikolojik olarak sizde nasıldı durum

hamilelikte cok sinir stres falan etkiliyormu acaba cocugu veya is ortamında falan yogunsa kadın bebek demi etkileniyor psikolojik olarak sizde nasıldı durum
İki hamileliğimd de acayip rahattim ben ne mide bulantısı ne bir yorgunluk doğumlarından bir kaç gün kala bile saatlerce gezdim o yüzden çözemiyorum :) gerçi oglumun alerjisinin dolayı da sıkıntıları oldu.Bir de zaten hep huysuzdu inşallah biraz büyüsün de isim kolaylaşsin diye bekliyorum

ya benim cevremde hic sıkıntılı bebekler olmadı:) iki tane yigenim var hele ikincisi cok sakindi uyurdu hep :) ben cocuga klasik muzikler dinletiyim karnımdayken sonra belki mualim bir tip olur cok aglamaz:))
Benimki kolik aglamali bi bebekti ne yerdi ne içerdi acemiydim tecrübe şart bebek için
Hamilelikte annenin stresli olmasından da kaynaklı bebeğe geçiyor stresi
İnşallah seninki de yegenlerin gibi sakin olur

Tabiki zor olduğu zamanlar var dus alamadığımız zamanlarda oldu ama yinede cok guzel birşey , sut kokusu derler ya resmen süt kokuyorsunuz ama gerçekten tatlı itici bir koku değil...
Tabiki giysinize cikan sütler ve kusan bebekse kusmasi var üstünüze...beni cok yikadi velet hersey gibi bununda kolaylığı var ama zorluğuda herseye rağmen güzel

Canim sen daha 5.haftadan bunlari düşünme. Hamileliğinin tadını çıkar. Dogunca nasılsa anlicaksin nasıl bişey

Benim stresli işim var

Bir de hamileliğimin başında amirim doğum yaptı hem kendi işimi hem de daha önce hiç yapmadığım onun işini de yaptım Vs vs

Ama oğlum sakindi

Duş da aldım tuvalete de gittim tek baktım sonra da işe gittim bakıcı baktı

İlle de eşin yokken duş alma zorunluluğu mu var eşim gelir yemek de yapar duş da yapardım o bebeğe bakardı

Ben oğlum bebekken alıp avm gezmeye falan da giderdim cumartesi işten gelip öğleden sonra

Ama hiç dışarıda uyutmadım ben Zaman'ımı onun düzenine uydurdum yani o baba uydun demedim ben ona uydum

Uyku saati 12 ise 10 da çıktım gezdik öğlen 12 de eve gelip yatırdık Can'ımız istedi 15 te tekrar çıktık vs vs

Bu bebeğe ve sizin beklentinize bağlı

Stres cok etkili yuksek ses bile bebegi olumsuz etkiliyor.. bir de gaz sorunu olunca sıkıntılı oluyor ben her gun 1 tane sade maden suyu iciyordum tabiki druma danistim.
4. Ayimdan itibaren yatmak zorunda oldugum icin yedim.ictim yattim kv baktı bana yemek yemege bile kalkmadim yasakti cunku keyfim.yerindeydi surekli gulerdim esim de cok anlayisliydi..neyse sonuc
4 bebegim de şu an misil misil uyuyor ben onlari birakip sinemaya bile gidiyorum:))
Tabi arada huysuzluklari uyumadiklari diş cikarirken hasta olunca ateşleri gun icinde surekli onlarla.olmak e bu da annelik :))) ben cok mutluyum tek cocugu olanlar bile bana ozenir rahatligima e tabi yapi meselesi ben onlari rabbimin hediyesi olarak goruyorum.

Yok canım korkma.. kızım doğduğundan beri birgün bile duş almadan makyaj yapmadan saçımı yapmadsn gezmedim. Ben böyleyim,bunlar beni iyi hissettiren şeyler.. elbet zor.. bebek arabasıyla duşa girdiğimi agu gugu diye diye yıkandığımı bilirim:) fön sesini seviyor bebekler saç kısmı kolay,makyaj içinde oyalıyordum bi şekilde. Kolay olmuyor ama istenince yapılıyor.. bebeğini koyarsın arabasına gezersin.. nasıl alıştırırsan öyle gider. Sen bakma olumsuzlara

Zor.
Ne kadar kolay bir bebek olursa olsun her şeyiyle sana bağımlı bir canlıya kendini adıyor olmak zor bir iş. Eski hayatın bitiyor ve bambaşka bir hayat başlıyor bebek olduktan sonra.

cok güldüm ya yorumuna 2 cocugum var küçüğü 4 aylik bebek arabasina koyup dusa girmek gelmedi aklima iyi düşünmüşsün valla

ay ne guzeel:))bende boyle olmak istiyorum normalde de cok onemlidir makyaj sac bas benim icin belkide isteyince insan fırsat yaratabiliyor kendine eskiler 3-4 tane minnacık cocuklarla nasıl basa cıkıyormus diyorum simdi bakıyorum hep olumsuz hep zor insanı annelikten dogurmadan sogutuyorlar acıkcası:) simdiki gibi olcagımı bende dusunmuyorum zaten ama hayatımdan da vazgecmek istemiyorum umarım sizin gibi olurum:))

Bende tam tersi hamileyken instagramdaki annelere baktıkça çok kolay geliyordu. Hiçte öyle kolay değilmiş herşeyden fedakarlık yapmak gerekiyor. Ben Eylül de doğum yaptım 5 aydır evden çıkamıyorum malum havalar soğuk bırakacak kimsem de yok. Yani eskisi gezmek tozmak hayal oldu benim için. Zaman zaman bunalsamda kızımın bir gülümsemesi bir agu demesi bütün sıkıntımı atıyor. sana tavsiyem hamileliğin tadını çıkar bol bol uyu

Bu ikisinin tam ortasi gibi birsey sanirim ne cok kolay ne cok zor ama devamli olumsuzmus gibi davrananlara da sinir olmuyor degilim yani dus almayi ozledim demek gunde 10 dakika bile vakit olmuyor demek uyumuyor mu bebekler ya
Uyumayabiliyor da tüm gün. :)

Ama pozitif düşünün şimdiden dert etmeyin. Zorlu bebeklerde eş faktörü çok önemli. Anne, abla yakindaysa süper . Ancak ne kadar zorlu bir bebek olsa da tek çocukla hayat durmuyor. Yine birçok şey yapılabilir. Ben ikincide zorlandim. Tecrübe mecrube sokmedi. Birincinin okulu vs. tabi daha bir kisitlaniyorsunuz. Gündüz uyumazsa babasi gelince ona verir halledersiniz. Temizlik için yardımcı alabilirsiniz imkânınız olursa. Âna göre bir çözüm bulunur illaki ya bosverin başkalarını. :)

Benim iki kizim var kucugu de bebeklikten cikti artik 3 yasini gecti.kolaydi ikisi de bakimi uykusu ben de cok rahatim kasmam oyle.ama yine de diyorum ki cocuk cok zor.kucuk okula basladiginda daha rahat olurum ama simdi bana yapisik yasadigimiz icin haliyle iki dakikada yapacagim her sey en az yarim saat suruyor.bazen tukendigimi hissediyorum yorgunluktan.ama onlar olmadigi zaman tek basima disari ciktigimda mesela hep bi eksiklik hissi.cok garip yani.buyuduklerinde bedenen yorulmasan da zihnen yorgunlugu omur boyu surecek tabi.hep dusuneceksin onu.ama yine de guzel:)

Bebeğimin ilk 40 günü biraz sıkıntılıydı. sürekli altını değiştiriyordum. sürekli emziriyordum. Gece aglamaları bir de bebeği narin tutmak doğum psikolojisi hepsi zordu.Su an bebeğim 4 bucuk aylık. sükür su an uyku da düzene oturdu. Bebeğe göre değişir. Bu aralar bakıma bile gidiyorum. Belli şeyleri ayarladıktan sonrasını sorun olmuyor. eskiden bir yere gitcekken geriliyordum. Simdi hemen cantasına bezi, alt degistirme bezi, ıslak mendili.. gibi seyleri koy emzir altını degistirir cık. Su an zor gelmiyor. Bebegin sana da alısması lazım senin de ona alısman lazım. Havalar iyi olunca da koyuyorum bebek arabasına geziyorum geliyorum.

Benim sıpa uyurken bile mız mız edip duruyor. Sinir oluyorum kitap okumayı özledim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…