- 4 Ağustos 2014
- 245
- 502
- 103
Kizimi anlatiyorsunuz bir an ben yazdim sandim. Ah nasil anliyorum sizi. Bir de insanlarin inanmamasi ve akil vermesi kizdiriyor beni. Gece emmek icin uyanmasi bazen 50yi buluyorAha tam benlik konu, benim kv ve annem de yakın aslında çok rahat büyültürüm aman be ne var çocukta diye düşünerek yaptım, çok istedim ama hamilelik berbattı 9 ay neredeyse hastanede geçirdim bulantı nedeniyle, sonra doğum oldu dedikleri gibi duşa giremiyordum sürekli ağlayan kucakta gezen bi Bebek, mesela benim oğlum ne kendi arabamızda ne Bebek arabasında kanguruda durmadı hep ağlayan bi bebekti dahada sevmez,uzun yola uçakla giderim 2 yaşında şuan, düşünsene doğumdan sonra kontrolle gittiğimde arabada ağlayan bi Bebek, hiç kimse inanmıyordu, çok zor herşeyden kısıtlıyor insanı sevgisi çok güzel ama ben kendi adıma çok zorlandım, 2 yasalında ve gece 40 kere uyAnır ağlar,sebepsiz yere, 2. Çocuk düşünmüyorum, Allahtan bi sıkıntı olmazsa düşünsen bile bi 10 12 yaş arası olur büyük konuşmak gibi olmasında
Malum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Ben spor icin soyle dusundum sabah esim ise 10 da 11 de gider kendi isi diye ona birakir en fazla bir saat ilgilenirken bende salonda sporumu yaparim:) insallah bu kdr kolay olur uygulamasida:)Ben
Tabi ki bu kadar zor değil.. Evet vücud deforme oluyor. Ama spor yaparak dengeleyebilirsinz. Benim bebeğim 5 aylık. Eylül de doğdu. Direk kışa denk geldiği için ben bebeğimi dışarı çıkaramadım doğru düzgün. Hastahane ev arasında mekik dokudum. Dolayısıyla sosyal hayatım pek kalmadı. Kendime daha az zaman ayırır oldum. Ama bu sadece belli bir dönem için geçerli. Her anne ilk zamanlar bunun psikolojisini yaşar diye düşünüyorum. Tabi ki çocuksuz bir kadınken ki rahatlık asla yok. Ama sonra bu da normale dönecektir..
Ben spor icin soyle dusundum sabah esim ise 10 da 11 de gider kendi isi diye ona birakir en fazla bir saat ilgilenirken bende salonda sporumu yaparim:) insallah bu kdr kolay olur uygulamasida:)
Bide annenin icindeki hevesle alakali sanirim siz evde bile yapiyormussunuz bu cok guzel bir tanidigim 100 kilo oldu dogumdan sonra ama umrunda degil:) istedikten sonra ufakda olsa kendimize imkanlar yaratabiliyoruz aslindaİmkanınız varsa neden olmasın :) benim olmadı şahsen.. Evde kendi kendime sporumu yapıyorum.
Aaaa arabayı sevmeyen Bebek mi olurmuş dedikleri an kan beynime sıçrıyordu:) bu hafta iki saatlik uzun yola çıktımda çok mızırdanmadı diye Nasıl mutluyum anlatamam:) annem 5 dk mesafede oturuyodu gidene kadar 3 4 kez duruyordum yolda çok zor ya sürekli ağlıyo mızır mızır büyüyünce daha zorlaşıyo, 2 yaş sendromunun dibine kadar yaşıyoruz bakalım Hakkı'mızda hayırlısı senin Bebek Nasıl oda mı öyleKizimi anlatiyorsunuz bir an ben yazdim sandim. Ah nasil anliyorum sizi. Bir de insanlarin inanmamasi ve akil vermesi kizdiriyor beni. Gece emmek icin uyanmasi bazen 50yi buluyor
5 ve 2 yaşında iki çocuğum var gercekden zor ama çok güzel herşeye rağmen yeri geldi dışarı çıkamadım kuafor hayal oldu psikolojik bulanima gırdım resmen ama herseye ragmen beni ayakta tutan yavrularim varMalum yeni hamileyim ve hormonlarin da etkisiyle bir mutlu bir huzunlu aglamakli falan ilerlemekteyim:) ama bazi instagram profillerine denk geliyorum bebekleri olmus annelerin devamli olumsuz tavirlarini goruyorum.. iste cocuk dogdu dus almayi gezmeyi dolasmayi ozluyorum vucudum deforme oldu falanlar filanlar bu kadar zor mu.. cocugunuz olduktan sonra herseyden mahrummu kaliyorsunuz cevremde anne olanlar da var ama onlardan pek boyle seyler duymadim ben de devamli bakimli olur sporumu yapar istedigimde bebegimi alir cikarim gezerim diye dusunuyordum:) hayalmi bunlar yoksa bazi kadinlar fazla mi depresif olduklarindan anne olmanin hayatindan vazgecmek demek oldugunu dusunuyor
Evet aynı ben ...kimse ınanmıyorfu sokagın basından eve arabayla gelemıyorduk birimiz indirip kucakta getırıyordu .sabaha kdr emmek istemesi emzık tutmaması vs ....bunu sadece basına gelen çeken kişi bilir.şuan 3 yaşında ilk kızım ve çok çok yol kattettık.memeden kesmek ile bes ay gece aglayarak:)öyle boyle derkennnn şu haline şükür.şimdi niye durduk anne kırmızımı yandı diyor.bu arada yasım çok ilerlemeden bir delilik yapıp ıkinci çocugumu kucagıma aldım:)iki gündür melek (suan 2 aylık).ilk çocugumdan daha zor olamazya dıye düşünmüştüm.fakat doğumdan sonra ben napttııımmm dedurttı şükür şuan normale donduk .bu şekilde uyku duzenı olursa ooo üçte dortte bakarım.hani duşa giremeyen yok depresıf vs dıyorsunuzya işte o çocuk var bide çektiren çocuk var.ve kapınızı kımse acıp oldunmu demeyecek uzaklıkta iseniz inanın koksanızda duşa gıremıyorsunuz .tuvalete gıttıgımde apartmanı ınletıyordu morarıyordu aglamaktan.allah saglıklı sıhhatlı guzel huylu uzun aralıklarla uyuyan bir bebek nasıp etsın.yoksa yaşadıklarımızı anlamak zorunda kalacaksınız ve spor falan anca evde yaparsınız☺Kizimi anlatiyorsunuz bir an ben yazdim sandim. Ah nasil anliyorum sizi. Bir de insanlarin inanmamasi ve akil vermesi kizdiriyor beni. Gece emmek icin uyanmasi bazen 50yi buluyor
Tuvalet egitimini nasil yaptinizEvet aynı ben ...kimse ınanmıyorfu sokagın basından eve arabayla gelemıyorduk birimiz indirip kucakta getırıyordu .sabaha kdr emmek istemesi emzık tutmaması vs ....bunu sadece basına gelen çeken kişi bilir.şuan 3 yaşında ilk kızım ve çok çok yol kattettık.memeden kesmek ile bes ay gece aglayarak:)öyle boyle derkennnn şu haline şükür.şimdi niye durduk anne kırmızımı yandı diyor.bu arada yasım çok ilerlemeden bir delilik yapıp ıkinci çocugumu kucagıma aldım:)iki gündür melek (suan 2 aylık).ilk çocugumdan daha zor olamazya dıye düşünmüştüm.fakat doğumdan sonra ben napttııımmm dedurttı şükür şuan normale donduk .bu şekilde uyku duzenı olursa ooo üçte dortte bakarım.hani duşa giremeyen yok depresıf vs dıyorsunuzya işte o çocuk var bide çektiren çocuk var.ve kapınızı kımse acıp oldunmu demeyecek uzaklıkta iseniz inanın koksanızda duşa gıremıyorsunuz .tuvalete gıttıgımde apartmanı ınletıyordu morarıyordu aglamaktan.allah saglıklı sıhhatlı guzel huylu uzun aralıklarla uyuyan bir bebek nasıp etsın.yoksa yaşadıklarımızı anlamak zorunda kalacaksınız ve spor falan anca evde yaparsınız☺
Markete bile zor gidiyoruz diyeyim sen anla :) bebek arabasina degil sanki mengeneye koyuyorum oyle bir bagirmak. Zorla bagliyorum kemeri. 50 tane oyuncak taşıyorum yanımda. 1.5 yas oldu hala tek cikmaya korkarimAaaa arabayı sevmeyen Bebek mi olurmuş dedikleri an kan beynime sıçrıyordu:) bu hafta iki saatlik uzun yola çıktımda çok mızırdanmadı diye Nasıl mutluyum anlatamam:) annem 5 dk mesafede oturuyodu gidene kadar 3 4 kez duruyordum yolda çok zor ya sürekli ağlıyo mızır mızır büyüyünce daha zorlaşıyo, 2 yaş sendromunun dibine kadar yaşıyoruz bakalım Hakkı'mızda hayırlısı senin Bebek Nasıl oda mı öyle
Ben spor icin soyle dusundum sabah esim ise 10 da 11 de gider kendi isi diye ona birakir en fazla bir saat ilgilenirken bende salonda sporumu yaparim:) insallah bu kdr kolay olur uygulamasida:)
Ne yasadiysam yazmissiniz. Gozlerim dolarak okudum. Benim avantajım 2 anneye de yakinim desteklerk oluyor. Yoksa bir dus almal bir çamaşır yıkamak asmak lüks.sebepsiz aglamalar da cabasi.insanlarin aglama sebebi uzerine yorum yapması. Ah ahh. Ben 2.ye tovbeliyim, allah iki kuzunuzu da bagislasin. Birinci huysuz olursa 2. Sakin olur diyorlar ama kanmıyorum ben bunlara. :)Evet aynı ben ...kimse ınanmıyorfu sokagın basından eve arabayla gelemıyorduk birimiz indirip kucakta getırıyordu .sabaha kdr emmek istemesi emzık tutmaması vs ....bunu sadece basına gelen çeken kişi bilir.şuan 3 yaşında ilk kızım ve çok çok yol kattettık.memeden kesmek ile bes ay gece aglayarak:)öyle boyle derkennnn şu haline şükür.şimdi niye durduk anne kırmızımı yandı diyor.bu arada yasım çok ilerlemeden bir delilik yapıp ıkinci çocugumu kucagıma aldım:)iki gündür melek (suan 2 aylık).ilk çocugumdan daha zor olamazya dıye düşünmüştüm.fakat doğumdan sonra ben napttııımmm dedurttı şükür şuan normale donduk .bu şekilde uyku duzenı olursa ooo üçte dortte bakarım.hani duşa giremeyen yok depresıf vs dıyorsunuzya işte o çocuk var bide çektiren çocuk var.ve kapınızı kımse acıp oldunmu demeyecek uzaklıkta iseniz inanın koksanızda duşa gıremıyorsunuz .tuvalete gıttıgımde apartmanı ınletıyordu morarıyordu aglamaktan.allah saglıklı sıhhatlı guzel huylu uzun aralıklarla uyuyan bir bebek nasıp etsın.yoksa yaşadıklarımızı anlamak zorunda kalacaksınız ve spor falan anca evde yaparsınız☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?