çocuk çocuk çocuk

Baktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.
inş olur ama olmazada kendınızı yıyıp bıtırmenın anlamı yok oluruna bırakın. hersey allahtan

Baktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.
benım annemın kuzenı 20 yıl ugastı olmayınca olmuyor kafanıza taktıkca daha kötü. oluruna bırakın

beni yanlis anlama 1.5 sene dusunmeye basla benim gibi cok ertelersen sonra olmazsa cok suclar esin seni benimki gibi

beni yanlis anlama 1.5 sene dusunmeye basla benim gibi cok ertelersen sonra olmazsa cok suclar esin seni benimki gibi
olacagı varsa olursu ztn erkende deneseydın aynısı olurdu. eşın senı sucluycana moralını daha cok bozıcagına sana destek olsa...

Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
onuda düşünüyorum tabi ki düşünmezmiyim çok karışık bi konu olursada kendimi henüz hazır hissetmiyorum allah verir inşallah sanada aratmasın en zoru bu

Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.

Kendinizi hazır hissetmiyorsanız lütfen acele etmeyin, erkekler her ne kadar ilgili babalar olsa da tüm yük sizin üzerinizde olacak. Hem daha çok gençsiniz illaki çocuk olur.

Çok yenı daha.ayrıca kendımı hazır hıssetmıyrum demıssın.en az 1-2 yıl dolmadan yapma canım

9 ay siz karninizda tasicaksiniz 2 yasina kadar siz emzireceksiniz 6 ay gazi olup aglicak siz bakicaksiniz ek gidaya gecicek kulagi temizlenicek tirnagi uzucak kiyafetleri ayri yikanicak herseyi tek tek utulenicek evde deterjanlar kirilicak hersey yukari kaldirilicak dusup kafasini vurmasin diye pesinde gezilicek hastalanicak atesi cikicak park isticek oyun isticek herseyi agzinq atabilir gozunuz uzerinde olmali hergun ev supurulup silinmeli hergun taze yemek olmali anne olanlar bilir daha neler neler var
Ama babasi aksam gelicek sevicek oynucak hemen yorulup uykusu geldi diyip size vericek
Anne olmak muhtesem bisey kalktim ikinciyi yapiyorum ama zorluklarini ve sorumluluklarini biliyor ve kabul ediyorum kesinlikle sizin hazir olmaniz lazim

5 aylık evlilik ve çocuk mu ? Bide yaşlarınız gençse yaşamayı bilmiyorsunuz derim. Çocuktan sonra hiçbişey çocuksuz haliniz gibi olmayacak. Gezin,tozun,düşünmeden istediğinizi yapun evliliğin tadını çıkartın.. Aceleye gerek yok. Evlendikten yıllar sonra çocuk yaptım ama bazen özlüyorum o günleri.. Biçok insana görede fazla rahatım çocuk bırakma,yalnız takılma gibi konularda.

ne güzel anlatmışsın boyle bilinçli annelerin çoğalması dileğiyle

Çocuk evin nesesidir esinde istiyor yapin bnce bnde erkendir deyip durdum 1 yil oldu simdi basladik keske evlendiktem bikac ay snra hemen ypsaydik cunku artik sıkildik ev bombos gezip tozmaktan yorulduk 5 aylik evlisin bnce zamani glms :)

Bende esimle evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim. Ikimizde istiyorduk ve iyiki olmus diyorum. Ama sizde durum farkli, kendini hazir hissetmiyorsan bekle derim.. benimde esim simdi 2. istiyor oglumuz 3 yasina girecek ama suan ben hazir degilim. Yarim sene daha beklemeye ikna ettim bakalim:))

Kendinizi hazır hissetmiyorsanız lütfen acele etmeyin, erkekler her ne kadar ilgili babalar olsa da tüm yük sizin üzerinizde olacak. Hem daha çok gençsiniz illaki çocuk olur.

Ocak konusu. Konu sahibi çoktan hamile kalıp doğum yapmış. Bu gibi nedenlerden ötürü geçmi konuları hortlatmıyoruz. İnsanlar çoktan bebeği olan hatuna gereksiz yorumlar yapıyor sayenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…