çocuk çocuk çocuk

yani eşinde haklı ama babadan çok sorumluluk anneye düşüyor kaldırırım dersen yap birde bunun farklı boyutlarıda var etrafımda görüyorum çocuğu olmayan kadınlar çoğalıyor fazla da geciktirmeden son kararı sen ver...

/23 yaşımdayım. 2 seneye yakındır evliyim ve hiç korunmadık ama çocuğumuz olmuyor.
herhangi bir sebebi de yok tüm testleri yaptırdık...
her geçen gün daha da olamayacak hissine kapılıp üzülüyorum.
bebek isteyen erkek bu devirde zor bulunan birşey hem yaşın küçük falan değil bana sorarsan...
Ayrıca inandığım birşey varsa o da şudur ki Allah nasip etmedikçe çocuğunuz zaten olmayacak.
Nasip etmek isterse kazayla bile olur.
O yüzden kocan da çok istekliyse daha fazla beklemene gerek yok.
O bilmiyor mu sanki borcu harcı...

eşinizinkide bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtcek cinsten

bayanlar hepinize tşk ederim dün eşimi kuzeni aradı eşi hamileymiş onu söyledi konuştular falan sizin yok mu vs diye sordu kapadılar teli. eşim bak eşi hamileymiş bizden sonra evlendi onlar dedi. gayet sakin bi şekilde kuzenin kaç yaşında dedim 30 dedi karısı kaç yaşında dedim 28 dedi ee olabilir tam yaşları zaten mantık evliliği gibi bişeydi onların ki dedim banane yaşlarından dedi bende banane o zaman hamileliğinden bana mı sordular o hamile diye bende mi çocuk yapacam dedim. surat asıldı tabi kusura bakma benim hazır olmam gerekiyor devamlı burnuma sokup durma soğutuyosun iyice bekliceksin başka seçeneğin yok bi daha bu konuyu duymak istemiyorum dedim.
inşallah bi müddet daha idare ederiz :)

Ne acelesi varmış ya daha 5 ay olmuş, kovalayan mı var?
Hazır hissetmediğiniz sürece o istedi, bu laf etti bilmem ne diye çocuk yapmayın.
Çünkü çocuğa hiç kimse değil siz bakacaksınız.

Bu hayatta tadılması en güzel duygu evlat sevgisi.Bende yedi sekiz ay düşünmedi şuan çok pişmanın keşke hiç ara vermeseydim diye

Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.

Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
Benim abimgil yıllardır tedavi gördü üç defa tüp bebek denediler dünyanın parası gitti birde burdan bakın.Hadi sağlıklı değilsen nolcak erteliyorsun.Çevremdede çok bu şekilde

daha cok yenı önce borcları ödeyın. sonra bırıkım yapıp oyle cocuk yapın. cocuk masraf calışamıyacaksın sonucta. ne bu acele tatıle gıdın bende 25 evlendım 28 anne oldum ıstemedım. her sene tatıle cıktık vs. cocukluda guzel ama cocuksuz zamnında tadını cıkarmak gerek. yasın 30 olsa yap derdım ama daha gencsın

niye korksunkı bu allahın taktırı. ben 1 kınde korundugum halde bir gun hapımı unutarak hamıle kaldım. bu şans meselesı. kendı hazır hıssetmıyorsa cocuk yapmanın bır anlamı yok.

niye korksunkı bu allahın taktırı. ben 1 kınde korundugum halde bir gun hapımı unutarak hamıle kaldım. bu şans meselesı. kendı hazır hıssetmıyorsa cocuk yapmanın bır anlamı yok.
sen sansliymissin demekki yaş ilerledikçe herşey daha da zorlaşıyor oyuzden zaten ben soru sordum kendi başıma geleni söyledim yap veya yapma demedim

sen sansliymissin demekki yaş ilerledikçe herşey daha da zorlaşıyor oyuzden zaten ben soru sordum kendi başıma geleni söyledim yap veya yapma demedim
ben ıkıncıyı 33 le dogurdum ve hemen hamıle kaldım 5 yıl aradan sonra hemde. ınan komsum 40 da dogrudu bır tane daha bu ınan şans ve bünye.

Benim abimgil yıllardır tedavi gördü üç defa tüp bebek denediler dünyanın parası gitti birde burdan bakın.Hadi sağlıklı değilsen nolcak erteliyorsun.Çevremdede çok bu şekilde
ben ertelemiyorum bende uğraşıyorum yanlış mi cevapla yaptınız acaba.

ben ıkıncıyı 33 le dogurdum ve hemen hamıle kaldım 5 yıl aradan sonra hemde. ınan komsum 40 da dogrudu bır tane daha bu ınan şans ve bünye.
herkeste aynı şans yok işte onu demek istiyorum bende ve ilk hamileliginizde 27 yada 28 yaşında olmuş değilmi. Arkadaş da 25 yaşında hayırlısı ne diyelim.

b
herkeste aynı şans yok işte onu demek istiyorum bende ve ilk hamileliginizde 27 yada 28 yaşında olmuş değilmi. Arkadaş da 25 yaşında hayırlısı ne diyelim.
ben 25 le evlendım 28 anne oldum ama ıstemedım korundum yani. allah sızede evlat nasıp etsın ama herkeste olmıyacak dıye birsey yok yani sonucta hazır olmak lazım cocuk icin.

Yok bilakis destek amaçlı bu örneklemeyi verdim yanlış birşey yazdıysam özür dilerim
Peki sonuç ne bende tüp bebek aşılama hepsini denedim teşekkür ederim bende ondan bahsediyorum işte de kolay evlat sahibi olanlar bilmedikleri için olsa gerek. Ben sizde yanlış anladınız sandım oyuzden sordum. Yanlış bisey demediniz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…