uykuyla hiç alakası yok benimkinin aksine ben çok düşkünüm uykuya bi tek bu yüzden kavga ediyoruz 4 saat uyku yeter mi bi insana ya
eşinizinkide bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtcek cinstenBenim esim de istiyordu. Sonra, ben buna hazir degilim dedim. Korunmayi da biraktik. O insallah olur diye dua ederdi,ben de insallah hemen olmaz diye..
Ta ki aradan 3 yil gecip de eee yeter ama ben baba olmak istiyorum,herkesin cocugu oldu bizim hala yok. Niye olmuyor diye cozum de uretmiyorsun,eee nereye kadar deyip kavga cikarana kadar.. velhasil onun zoruyla offf napcam ben,dedigi de dogru,yaş oldu 27 daha nekadar erteleyecegim dusuncesiyle tedavi surecine basladim. Ve nihayet 28 yaşımda cocuklarima kavustum.
Cocugu cok isteyen eşim daha cocugun altini alamiyor,ustunu giydiremiyor,cocuk aglasa duymuyor..
Ee hani cocuk istiyordu?
Gezmesinden,sporundan,arkadaslarindan da vazgecmedi.
Uykusuz gezen,kosturan,eve hapsolan ben oldum ama
Pisman miyim? Bilmiyorum..
Cocuk sahibi olmak,onlari koklamak,sana gulucuk atmasi elbette bambaska ama cocuk istemeyen ben cocuk pesinde kosturuyorum.cocugumuz olsun artik diye kavga cikaran eşim misil misil uyuyo ama :)
Ee madem ilgilenmeyecektin ne diye cocuk cocuk cocuk diye omrumu yedin??
Kendini hazir hissetmeden cocuk yapma bence.. gezip tozun,doyun bazi seylere ondan sonra yapin nacizane fikrim..
Mesela birdaha cocuk yapayim dersem esim icin degil kendim istedigim icin yaparim..
Benim abimgil yıllardır tedavi gördü üç defa tüp bebek denediler dünyanın parası gitti birde burdan bakın.Hadi sağlıklı değilsen nolcak erteliyorsun.Çevremdede çok bu şekildeBende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
niye korksunkı bu allahın taktırı. ben 1 kınde korundugum halde bir gun hapımı unutarak hamıle kaldım. bu şans meselesı. kendı hazır hıssetmıyorsa cocuk yapmanın bır anlamı yok.Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
sen sansliymissin demekki yaş ilerledikçe herşey daha da zorlaşıyor oyuzden zaten ben soru sordum kendi başıma geleni söyledim yap veya yapma demedimniye korksunkı bu allahın taktırı. ben 1 kınde korundugum halde bir gun hapımı unutarak hamıle kaldım. bu şans meselesı. kendı hazır hıssetmıyorsa cocuk yapmanın bır anlamı yok.
ben ıkıncıyı 33 le dogurdum ve hemen hamıle kaldım 5 yıl aradan sonra hemde. ınan komsum 40 da dogrudu bır tane daha bu ınan şans ve bünye.sen sansliymissin demekki yaş ilerledikçe herşey daha da zorlaşıyor oyuzden zaten ben soru sordum kendi başıma geleni söyledim yap veya yapma demedim
ben ertelemiyorum bende uğraşıyorum yanlış mi cevapla yaptınız acaba.Benim abimgil yıllardır tedavi gördü üç defa tüp bebek denediler dünyanın parası gitti birde burdan bakın.Hadi sağlıklı değilsen nolcak erteliyorsun.Çevremdede çok bu şekilde
Yok bilakis destek amaçlı bu örneklemeyi verdim yanlış birşey yazdıysam özür dilerimben ertelemiyorum bende uğraşıyorum yanlış mi cevapla yaptınız acaba.
herkeste aynı şans yok işte onu demek istiyorum bende ve ilk hamileliginizde 27 yada 28 yaşında olmuş değilmi. Arkadaş da 25 yaşında hayırlısı ne diyelim.ben ıkıncıyı 33 le dogurdum ve hemen hamıle kaldım 5 yıl aradan sonra hemde. ınan komsum 40 da dogrudu bır tane daha bu ınan şans ve bünye.
ben 25 le evlendım 28 anne oldum ama ıstemedım korundum yani. allah sızede evlat nasıp etsın ama herkeste olmıyacak dıye birsey yok yani sonucta hazır olmak lazım cocuk icin.herkeste aynı şans yok işte onu demek istiyorum bende ve ilk hamileliginizde 27 yada 28 yaşında olmuş değilmi. Arkadaş da 25 yaşında hayırlısı ne diyelim.
belkı eşinde problem var baktırdın mıherkeste aynı şans yok işte onu demek istiyorum bende ve ilk hamileliginizde 27 yada 28 yaşında olmuş değilmi. Arkadaş da 25 yaşında hayırlısı ne diyelim.
Peki sonuç ne bende tüp bebek aşılama hepsini denedim teşekkür ederim bende ondan bahsediyorum işte de kolay evlat sahibi olanlar bilmedikleri için olsa gerek. Ben sizde yanlış anladınız sandım oyuzden sordum. Yanlış bisey demediniz tabii.Yok bilakis destek amaçlı bu örneklemeyi verdim yanlış birşey yazdıysam özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?