- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlıktaki gibi çocuk demek masraf mı demektir? Eşim üç yıl kadar çocuk istemediğini söylüyor, tek gerekçesi maddi sıkıntı yaşamamak... Ben de hak veriyorum elbet ama bu kadar mı zor bebekle yaşamak?
Bazen çok karamsarlığa düşüyorum..
bebekle yaşamak zor değil hayat mücadelesi zor :). çalışıyosan pek zorlanmassın ama sadece eşin çalışıyosa ve evin kiraysa gerçekten zor.ben çalışıyorum çocuğumuz masraflarını ben karşılıyorum.kaba taslak bi hesap yapalım.bebeğim mama yiyo sırf mama parası bu ay 120tl verdim 2 paket bez 50 tl,sütü bisküvisi yoğurdu oyuncağı kıyafeti bunları saymıyorum.ama canın saolsun yeterki sağlığı yerinde olsun da giden para olsun.eşin bunları düşündüğü için korkuyo olabilir.
Başlıktaki gibi çocuk demek masraf mı demektir? Eşim üç yıl kadar çocuk istemediğini söylüyor, tek gerekçesi maddi sıkıntı yaşamamak... Ben de hak veriyorum elbet ama bu kadar mı zor bebekle yaşamak?
Bazen çok karamsarlığa düşüyorum...
bence eşin çocuğa hazır değil..asıl sorun bu.evet tabii ki çocuk demek biraz maddi külfet demek ancak o kadar abartılacak bir durum yok.yani bir çocuğunuz oldu diye bütçeeniz o kadar sarsılmaz.
mahsuruyoksa maddı durumunuzu yazarmısınız yorum yapmak daha kolay olur