30 yaşındayım, çok garip geliyor bana ama öyle.
Kiminle tanısıp kimle anlasacağım zaman geçiyor zaman daralıyor.30 yaşından sonra mutlu evlilik yapan var mı? 30 yaşından sonra çocuk doğurma işi nasıl olur ? Kafamda bir sürü soru var. Benden küçükler 2.yi doğuruyor.3.yü doğuran bile var.
Eskiden reddettiklerim aklıma geliyor,pişman oluyorum. İçlerinden aklı başında düzgün olanlar da vardı ama bu duruma düşeceğim hiç aklıma gelmezdi, 20li yaşların başında bir sürü iyi talibim vardı ama şimdi ki taliplerim çok sıkıntılı tipler,ne yapacağımı şaşırdım
Evet 30 ve 30+ yaşıtlarımın ve tabi ki benim de en önemli sorunsalım..
Bilimin çözemediği bir konu, gerçekten öyle.
Bazen bizi beğeneni biz beğenmeyiz, bazen de bizim beğendiğimiz bizi beğenmez.
Buradaki tüm yorumları okudum bu işler bence de kader kısmet..
Çünkü bunun eğitim, güzellik, iyi aile, iyi çevre ile hiç alakası yok.
Çıkmıyorsa çıkmıyor.
Olacak ise de bir şekilde oluyor.
Çok örneğini gördüm, biliyorum.
Yapmanız gereken lütfen kendinizi başkaları ile çok kıyaslamamaya çalışın.
Evet zor biliyorum bende 31 yaşındayım benimde daha önce konuştuğum kişiler oldu ama bir türlü evlilik nasip olmadı.
Bende üzülüyorum ama benim durumum çocuğum olmazsa diye değil.
Çocuk olayı benim için çok önemli değil, olmazsa da olur; adamın önceki evliliğinden çocuğu olsa da olur.
Benim önemsediğim yanımda ileride bir can yoldaşım, arkadaşım, sevdiğim biri olsun istiyorum.
İşte bu biraz kader kısmet, çünkü başkasının kalbine hükmedemeyiz.
Bence kıyaslama yapmamaya çalışın, instagramda çocuğunun ve eşinin günde 50+ fotoğrafını paylaşan tanıdıkları artık takip etmeyin.(Bende etmiyorum çünkü beni karamsar yapıyordu)
Dua edin ve bir spor veya kültürel aktivite yapın mesela ben bir aya spora başlayacağım.
Bir spor merkezine gitmeyi düşünüyorum.
Sizde kendinize bir uğraş bulun, gidin, çabalamak bizden takdir Allah'tan..

Allah inşallah sizin de benim de gönlümüze göre verir..