Bazı yorumlar çok acımasızca, toplumumuzun kadına bakıs açısı ortada
30 yaşındayım ve bakireyim. Takdir edersiniz ki bazı ihtiyaclarım var, evlenmeden bunları karsılayamam.
30 yaşındayım biri hayatıma girecek de tanısacam zaman geccek söz nisan cocuk vs. kaç yıl gececek , bu sürecte kaç yaşında olacağım.
Biraz empati yapın
Seninde karşı cinsi sevme ve karşı cins tarafından sevilme ihtiyacın var bu çok normal. (Bkz. Maslow İhtiyaç Teorisi)
Bazı yorumlar çok kaba, kulak asma kültürümüzde bir tabir var ''Tok açın halinden anlamaz'' diye aynı onun gibi.( Biraz kaba bir tanımlama ama konuyu tam özetliyor diye yazdım

)
Benimde çevremde vardı, kendisi 23,24 yaşında evlenmiş bana aman evlenip ne yapacaksın boşver evliliği diyordu.
Bende bir gün sinirlendim davranışların ve sözlerin tutarlı değil ama dedim gülerek. Aman sen bana bakma diyor cevap da bu..

( Bu arada evliliği de Allah bozmasın gayet iyi)
Fark ettiysen çok kibar yazanların çoğu ya empati kurmayı bilen insanlar ya da biraz daha 3o yaşına yakın veya 30larda evlenenler..
Ben seni anlıyorum seninki çok doğal bir istek.
Ama çocuk konusunu dert edip çok acele ederek seni hak etmeyen biriyle evlenme, o konuda acele etmeden karar ver bence.
Senin için doğru kişiyi bulursan çocuk olayı inan dert olmaz diye düşünüyorum.
Olmazsa da evlat edinirsiniz en son ihtimal.
Ona varana kadar olur inşallah.
Ama bir uğraş bul, kendini çok dinleme.
Bence sende spora başla.