Teşekkür ederim lütfen sizde iyi düşünün 2 kere vah dememiş olursunuz araştırın iyice lütfen. .çokgeçmiş olsun size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim lütfen sizde iyi düşünün 2 kere vah dememiş olursunuz araştırın iyice lütfen. .çokgeçmiş olsun size![]()
Verilmiş sadakanız varmış.2 ay once Ben evlilik eşiğinden döndüm 1 yıllık ilişkimi bitirdim. . Nedenine gelince evde Tekken yastiginin altında bıçakla uyduğunu kaçırdı ağzından. . Ve yaz kış farketmez odasının camini sürekli açık tutarmis. .. ve bu kişi bazen kendi kendine konuşur ve kendi kendine cevaplar verir gulerdi bazen..
Çok haklısınızVerilmiş sadakanız varmış.
Tövbest. Korktum.
hadi yastik altina bicak koymayi anlarim camida anlarim ama kendi kendine konusup cevap vermek nedir
e eskiden bende bicak koyardim korkuyo demek ki. Benim eşim silah koyuyo bazen.İnanın ben yastık altına bıçak koymayı anlamadigim ve urktugum için uzaklaştım bana o yetti diyebilirim..
Ben psikoloji okuyan bir tanıdığıma sordum bu durumu ve o kişinin korkuları var bişiler yaşamış ve korkuyor dedi bıçakla uyuyup yaz kış cam açık yatması falan..Yastik alti bicagin neyini anlarsin ki. Yastigin altinda bicakla uyuyan birinin yaninda ben uyuyamazdim.
Hic yoktan abuk sabuk ruya gorse elinin altinda bicak uyku sersemi veya ruya haliyle kesiverir gece yarisi.
Benim bir ruh hastaligim yok ama bir defa gece uykumda yatagin icinde oturmus biseyler ariyormusum uykumda ruyayi gercek sanmisim muhtemelen. Cok tehlikeli.
eve hirsiz girmesinden korkuyodur mesela? Bizde giris katta penceresi demir olmayan bi evde otururken yastigimin altina bicak koyardim. Kaldi ki adam yaz kis cami acik birakiyomus.Yastik alti bicagin neyini anlarsin ki. Yastigin altinda bicakla uyuyan birinin yaninda ben uyuyamazdim.
Hic yoktan abuk sabuk ruya gorse elinin altinda bicak uyku sersemi veya ruya haliyle kesiverir gece yarisi.
Benim bir ruh hastaligim yok ama bir defa gece uykumda yatagin icinde oturmus biseyler ariyormusum uykumda ruyayi gercek sanmisim muhtemelen ko hatirlamiyorum bile yaptigimi. Cok tehlikeli.
16. Katta oturuyorlardi desemeve hirsiz girmesinden korkuyodur mesela? Bizde giris katta penceresi demir olmayan bi evde otururken yastigimin altina bicak koyardim. Kaldi ki adam yaz kis cami acik birakiyomus.
hısımları vardir yada hasım mıydı neydi16. Katta oturuyorlardi desem
Ailesi öyle diye eşinize o korkuyla bakıyorsunuz gibi geldi bana .Tanısı ne bilmiyorum ama görümcem hastalerde falan yattı .şuanda yatmıyor ailesınin yanında ilaçlar kullanıyor. Ben tam olarak öğrenip size sonradan bilgi verecegim.teiekkür ederim
☺sanırım. . İşte bende ondan korktuğum için uzaklaştım kendisinden..hısımları vardir yada hasım mıydı neydiAdam biseyden korkuyo belli ki yazık
eve hirsiz girmesinden korkuyodur mesela? Bizde giris katta penceresi demir olmayan bi evde otururken yastigimin altina bicak koyardim. Kaldi ki adam yaz kis cami acik birakiyomus.
Eşinizde gülmesi dışında farklı değişiklikler varmı peki??Herhangi bir psikiyari doktoruna mu gitsem konuşsam hangi bölüme gideyim neyapayım
Nasıl uyuyorsunuz ? Ben olsam ödüm kopardı. Hiç mi rüyasında filan hareketlenmiyor. Mesela benim yastık altında bıçak silah filan olsa kesin bir zarar gelirdi, ruyamda hırsızı ısırıyorum diye eşimi ısırmışlığım; eşimin de ağlardan kaçıyor diye saçlarımı yolmuşluğu var..e eskiden bende bicak koyardim korkuyo demek ki. Benim eşim silah koyuyo bazen.
Başkalarina karsi kendini koruma amaçliysa nolcak ki
Offf çok zor be 2 kişi uyumakta heleki dusunsene ilk defa uyuyorsak biriyle. .Nasıl uyuyorsunuz ? Ben olsam ödüm kopardı. Hiç mi rüyasında filan hareketlenmiyor. Mesela benim yastık altında bıçak silah filan olsa kesin bir zarar gelirdi, ruyamda hırsızı ısırıyorum diye eşimi ısırmışlığım; eşimin de ağlardan kaçıyor diye saçlarımı yolmuşluğu var..
Kavga ettiğimiz zamanlarda 3kereşiddet e yöneldi bi kere kendine zarar vermek istedi.Eşinizde gülmesi dışında farklı değişiklikler varmı peki??
Yaaa Ceylan hanim ne olur çok iyi düşünün. .Kavga ettiğimiz zamanlarda 3kereşiddet e yöneldi bi kere kendine zarar vermek istedi.
Tabi alışana kadar işkence, bir de ben deli yatarım. Bir kalkıp halay çekmediğim kalırmış. Başımın altındaki bıçakla neler yapabileceğimi düşünmek bile korkutuyor.Offf çok zor be 2 kişi uyumakta heleki dusunsene ilk defa uyuyorsak biriyle. .