Çocuk dünyaya getirmek

2 ay once Ben evlilik eşiğinden döndüm 1 yıllık ilişkimi bitirdim. . Nedenine gelince evde Tekken yastiginin altında bıçakla uyduğunu kaçırdı ağzından. . Ve yaz kış farketmez odasının camini sürekli açık tutarmis. .. ve bu kişi bazen kendi kendine konuşur ve kendi kendine cevaplar verir gulerdi bazen..
Verilmiş sadakanız varmış.
Tövbest. Korktum.

hadi yastik altina bicak koymayi anlarim camida anlarim ama kendi kendine konusup cevap vermek nedir

Yastik alti bicagin neyini anlarsin ki. Yastigin altinda bicakla uyuyan birinin yaninda ben uyuyamazdim.

Hic yoktan abuk sabuk ruya gorse elinin altinda bicak uyku sersemi veya ruya haliyle kesiverir gece yarisi.
Benim bir ruh hastaligim yok ama bir defa gece uykumda yatagin icinde oturmus biseyler ariyormusum uykumda ruyayi gercek sanmisim muhtemelen ko hatirlamiyorum bile yaptigimi. Cok tehlikeli.

Yastik alti bicagin neyini anlarsin ki. Yastigin altinda bicakla uyuyan birinin yaninda ben uyuyamazdim.

Hic yoktan abuk sabuk ruya gorse elinin altinda bicak uyku sersemi veya ruya haliyle kesiverir gece yarisi.
Benim bir ruh hastaligim yok ama bir defa gece uykumda yatagin icinde oturmus biseyler ariyormusum uykumda ruyayi gercek sanmisim muhtemelen. Cok tehlikeli.
Ben psikoloji okuyan bir tanıdığıma sordum bu durumu ve o kişinin korkuları var bişiler yaşamış ve korkuyor dedi bıçakla uyuyup yaz kış cam açık yatması falan..

Benim bir ruh hastaligim yok ama bir defa gece uykumda yatagin icinde oturmus biseyler ariyormusum uykumda ruyayi gercek sanmisim muhtemelen ko hatirlamiyorum bile yaptigimi. Cok tehlikeli.
eve hirsiz girmesinden korkuyodur mesela? Bizde giris katta penceresi demir olmayan bi evde otururken yastigimin altina bicak koyardim. Kaldi ki adam yaz kis cami acik birakiyomus.

Tanısı ne bilmiyorum ama görümcem hastalerde falan yattı .şuanda yatmıyor ailesınin yanında ilaçlar kullanıyor. Ben tam olarak öğrenip size sonradan bilgi verecegim.teiekkür ederim
Ailesi öyle diye eşinize o korkuyla bakıyorsunuz gibi geldi bana .
ben de saçma sapan şeylere gülerim içimden,arkadaşlarım, ailem herkes hasta olmuş oluyor sizin dediğinize göre

Herhangi bir psikiyari doktoruna mu gitsem konuşsam hangi bölüme gideyim neyapayım

eve hirsiz girmesinden korkuyodur mesela? Bizde giris katta penceresi demir olmayan bi evde otururken yastigimin altina bicak koyardim. Kaldi ki adam yaz kis cami acik birakiyomus.

Hirsizdan o kadar korkan yaz, kis cam acik uyuyamaz. Benim biber gazim var yastik altinda bicakla uyumaktan daha mantikli. -.-

e eskiden bende bicak koyardim korkuyo demek ki. Benim eşim silah koyuyo bazen.
Başkalarina karsi kendini koruma amaçliysa nolcak ki
Nasıl uyuyorsunuz ? Ben olsam ödüm kopardı. Hiç mi rüyasında filan hareketlenmiyor. Mesela benim yastık altında bıçak silah filan olsa kesin bir zarar gelirdi, ruyamda hırsızı ısırıyorum diye eşimi ısırmışlığım; eşimin de ağlardan kaçıyor diye saçlarımı yolmuşluğu var..

*Konu sahibi arkadaşım; tam olmasa da benzer depresif genler benim ailemde olduğu için pek yorum yapamıyorum. Suan sağlıklıyım ama ilerisi için bilemiyorum..

Son düzenleme:
Nasıl uyuyorsunuz ? Ben olsam ödüm kopardı. Hiç mi rüyasında filan hareketlenmiyor. Mesela benim yastık altında bıçak silah filan olsa kesin bir zarar gelirdi, ruyamda hırsızı ısırıyorum diye eşimi ısırmışlığım; eşimin de ağlardan kaçıyor diye saçlarımı yolmuşluğu var..
Offf çok zor be 2 kişi uyumakta heleki dusunsene ilk defa uyuyorsak biriyle. .

Evlenmeden öncede korkularım vardı ama baktımki arkadaş ortamlarına girip cıkıyor,çalışan bi insan,Halası var normal diğer amcasıda normal . ama şimdi çocuk isteme olunca korkularım çogaldı.Rabbim yardım et

Back
X