• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk eski eşimin üstüne geçmez değil mi?

Yok olmaz bir tanidığim evliyken başkasına kaçtı hamile kaldı boşanma davasına bile koca karnıyla gelmişti maalesef onun bile eski eşe olmadı neden olsun ki babası değil sonuçta
Yok oluyor bir tanıdığım şuan böyle bir dava ile uğraşıyor.300 gün içinde Doğan cocuk eski eşin üzerine kayıt oluyor otomatikmen.

Eski es soybagının reddi davası acıyor acmak isterse biyolojik baba acamıyor bile.

Yok oluyor bir tanıdığım şuan böyle bir dava ile uğraşıyor.300 gün içinde Doğan cocuk eski eşin üzerine kayıt oluyor otomatikmen.

Eski es soybagının reddi davası acıyor acmak isterse biyolojik baba acamıyor bile.
Çok yakınım bu dediğim olay o yuzden çok şey yapamiyorum kadın gitmiş başkasından çocuk yapmış nasıl adamın üstüne olucak adam bunu kabul eder mi yani herşeyi geçtim diyorum ya boşanma davasında kadın baya koca karnıyla gelmişti

Bazı üyeler bazı konulara mi yazabilir sadece anlamadım ki
Neden böyle dediniz
Yazdığım mesajlarda yorumlarda bu konu özelinde bir terbiyesizlik konu dışı konuşma vs var mı
Mesela her konu derken kaç konuya ne yazmışım?!
Kötü bir şey demedim sakin ol . Her konuda seni görüyorum belki de kullanıcı adın çok akılda kalıcı bilmiyorum.

Kötü bir şey demedim sakin ol . Her konuda seni görüyorum belki de kullanıcı adın çok akılda kalıcı bilmiyorum.
Her konuya yazmadım ama teşekkür ederim
Evet kullanıcı adını bilerek seçmiştim esprili olsun diye bu nicki seçtiğimde 60 kilo idim
Esprili ve yüzde gülümseme bırakan bir nick olsun istedim

Kendisi 14 sene hapis cezası aldı bana yaptıkları için eski eşim onunla diyolok dahi kurmak istemiyorum
Sen kendine çok dikkat et doğum tetikleyici her şeyden uzak dur, bu bebek erken doğarsa sana kötülük yapan adam soy bağı retti ile uğraşmaz.

Bide adamda kabul eder mi ya elalemin çocuğunu çok saçma :)
Ben valla çok iyiyim 😍
Ah bibi öyle olmuyor işte kadına takıntılı sorunlu biriyse çoçuğu ile ceza vermek istiyorlar
Konu sahibi tekrardan dava açılamaz kararı koydurmuş inşallah erken doğmaz zamanında gelir bebeği

Çok yakınım bu dediğim olay o yuzden çok şey yapamiyorum kadın gitmiş başkasından çocuk yapmış nasıl adamın üstüne olucak adam bunu kabul eder mi yani herşeyi geçtim diyorum ya boşanma davasında kadın baya koca karnıyla gelmişti
sizin dediğiniz durumda adam muhtemelen direkt soybağının reddi için de dava açmıştır, belki bebek doğmadan bile açmıştır zira zaten mahkemeleri varmış süren.

yoksa evet, yasal olarak, adam kadınla evliyken ve boşandıktan sonra 300 gün süreyle doğan her çocuk otomatik olarak o erkeğin oluyor isterse kadın 500 kişiyle yatsın isterse çocuğun babası kim belli olmasın,

fark etmez devlet bunu kaale almıyor.

hatta şöyle sorunlar var: adam ölmüş, çocuğun adamın olmadığı sonra ortaya çıkmış ama çocuk adama mirasçı zira soybağının reddi davasını baba görünen kişinin açması lazımdı, düşüremiyorlar mirastan falan filan. baya çetrefilli konular.

Anlaşmalı olduğu için nafaka almıyorum dahası boşandıktan sonra ek bir tazminat veya nafaka davası açamaz anlaşma şartları var
Sorunlu bir eski eş olduğu için bebek benden diyebilir diye dava açarsa yazdım inşallah zamanında gelir bebeğiniz

Ah bibi öyle olmuyor işte kadına takıntılı sorunlu biriyse çoçuğu ile ceza vermek istiyorlar
Konu sahibi tekrardan dava açılamaz kararı koydurmuş inşallah erken doğmaz zamanında gelir bebeği
inşallah doktorum aile dostumuz olmadı hastanede yatıcam bir şekilde olucak sadece iddet dolduktan sonrasında üstüne geçerse diye korkuyordum

Back
X