Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yargilamayacagim.Boşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
Yargilamiyorum (Boşanmanın bitmesini neden beklemedeniz ki ? Aldatma mi vardı evlilikte)Boşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
O davada kaç sene sürer kim bilir, aslında iddet süresi mahkeme yoluyla kaldırılabiliyormuş sanırım onuda yapmadıYargilamiyorum
Boşanır boşanmaz mi hamile kaldınız başkasından
Alır babalık davası açarak
Malesef hayır . Çocuk eski eşe kaydolurBoşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
Kaldırılıyor abimin eski eşi 1.5 ayda sonra evlendi mahkeme ile kaldırttı ve hamile değil kağıdı aldıO davada kaç sene sürer kim bilir, aslında iddet süresi mahkeme yoluyla kaldırılabiliyormuş sanırım onuda yapmadı
O işler öyle değil canım hepsinin süresi var yani bebek doğunca şak diye test yapılıp üstüne alamazAy şokeleta bir konu. İslam hukukunda bir terim sandım ama medeni kanunda varmış iddet süresi
Boşandıktan 300 gün sonra evlenebiliyorsunuz öyle yazıyor. Doğurunca da sona eriyormuş.
En kötü dna testi var
mahkeme yoluyla kaldırması için tekrar evlenmesi lazımO davada kaç sene sürer kim bilir, aslında iddet süresi mahkeme yoluyla kaldırılabiliyormuş sanırım onuda yapmadı
Artık onuda geçmiş hamile olduğu için dna testi falan gerekecek onun içinde doğumu beklemeyi önerirler. 8 aylıkken doluyormuş tabi bebek 7-8 ayda doğarsa direk eski eş üstüne kayıt olacak, sonra nişanlının babalık davası falan açması gerekecek saçma sapan işlerKaldırılıyor abimin eski eşi 1.5 ayda sonra evlendi mahkeme ile kaldırttı ve hamile değil kağıdı aldı
Evet ben de çok şaşırdım biraz araştırdım eski eşe kaydoluyormuş. Ama doğumdan bir ay önce süre bitecek diyor onu anlamadımO işler öyle değil canım hepsinin süresi var yani bebek doğunca şak diye test yapılıp üstüne alamaz
İslam hukukunda 3 ay hani hamilelik vs bu zamanda belli olur veya barışma ihtimali olabilir diye biliyorumAy şokeleta bir konu. İslam hukukunda bir terim sandım ama medeni kanunda varmış iddet süresi
Boşandıktan 300 gün sonra evlenebiliyorsunuz öyle yazıyor. Doğurunca da sona eriyormuş.
En kötü dna testi var
Hayır boşanma sonrası iddet süresi (300gün) kaldırmak için hamile olmadığına dair rapor hazırlanarak kaldırılıyomuş o süre ama yine mahkeme yoluyla, boşandın 3 ay sonra biriyle evlenemiyosun bu süre yüzünden ama kaldırtırsan evlenebiliyosunmahkeme yoluyla kaldırması için tekrar evlenmesi lazım
yani kadın hamile kalmış ama başkasıyla da evlenmemiş ki ne için iddet kaldırtacak?
tamam bunu anlıyorum zaten biliyorum daHayır boşanma sonrası iddet süresi (300gün) kaldırmak için hamile olmadığına dair rapor hazırlanarak kaldırılıyomuş o süre ama yine mahkeme yoluyla, boşandın 3 ay sonra biriyle evlenemiyosun bu süre yüzünden ama kaldırtırsan evlenebiliyosun
Yani 300 günden bahsediyor . Doğumuna 1 ay varmış 8 aylık gebeyken doğum olack 240 gün eder ortalamaEvet ben de çok şaşırdım biraz araştırdım eski eşe kaydoluyormuş. Ama doğumdan bir ay önce süre bitecek diyor onu anlamadım
He o kısımı bilmiyorum tekrar nikah şartı var mı yok mu ama varsada çok saçma yani belki evlenmeyecek ama cinsel ilişkisi devam edecek, boşandığı kişiyede haksızlık bedavadan çocuk gelicek kütüğüne sonra mahkemeler uğraşsın dursuntamam bunu anlıyorum zaten biliyorum da
ama kadın evlenmemiş işte tekrar
tekrar evlenmek istemediğin sürece
can sıkıntısından mahkmeye gidip, ben hamile değilim kiiii, diyerek iddet kaldırtamıyorsun, onu diyorum ben...
Can sıkıntısı değil işte bu örnekteki gibi durumların önüne geçmek için var o süre .tamam bunu anlıyorum zaten biliyorum da
ama kadın evlenmemiş işte tekrar
tekrar evlenmek istemediğin sürece
can sıkıntısından mahkmeye gidip, ben hamile değilim kiiii, diyerek iddet kaldırtamıyorsun, onu diyorum ben...
Sevgiliniz çocuğu üzerine almazsa ne yapacaksınızBoşandım iddet günüm dolmadan hamile kaldım doğumdan bir ay önce iddet günüm doluyor çocuk eski eşimin üstüne geçmez dimi yani nişanlım çocuğu üstüne alabilir diye düşünüyorum lütfen biri açıklayabilirmi olurunu olmazini
Aynen öyle oluyor benim bir tanıdık var çocuk eski eşine kaydoldu alamadılar hatta öteki adamla da evlendi ama çocuk halen eski eşte kayıtlı mahkeme şuan izin vermiyo DNA testşneHe o kısımı bilmiyorum tekrar nikah şartı var mı yok mu ama varsada çok saçma yani belki evlenmeyecek ama cinsel ilişkisi devam edecek, boşandığı kişiyede haksızlık bedavadan çocuk gelicek kütüğüne sonra mahkemeler uğraşsın dursun