- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
esim sadece ailem zorladini bilmiyo
evlenip boşandığınızı biliyor ama ailenizin zorladığını bilmiyor doğru mu anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esim sadece ailem zorladini bilmiyo
evet bilirse ailemi eve kabul etmez yüzlerine bakmazevlenip boşandığınızı biliyor ama ailenizin zorladığını bilmiyor doğru mu anladım
Tabikide ayıp değil ama ben 16 yaşında lisede okuyoken 26 yaşında olup evlenme hayalleri yaşayan aynı anda kac kendinden yaşça büyük kadınla para karşılığı yatip kalkan adamida alkislayamicam pislik kel kafalı o çöplerin içinde bogulsun gitsin sapık hetifSanırım eşin kendi isteğinle evlendin zannediyor. Pekala bu kabul edilebilir bir yalan. Aileni korumak adına.....
Yalnız senin ailen gibi ailelerden nefret ediyorum, belirtmek isterim.
Zorla evlendiriyorlar. Ama boşanabiliyorsun. Nasıl iş bu?
Madem o kadar gücün var, baştan evlenmeyeceksin.. Ama işte kader kısmet biraz da.. Yaşaman gerekiyormuş. Ne diyelim Allah kurtarmış, şimdi mutluluğun tadını çıkar.
Ama çöpçü kocadan kurtulup müdür koca ile evlendiğin için mutluysan yine yazık.....
Zira çöpçülük - kabul etmesen de- gayet saygın bir meslek.çünkü herkesin harcı değildir,kolay da değildir.
Tabiiki alkışlama, kimse alkışlamaz..Tabikide ayıp değil ama ben 16 yaşında lisede okuyoken 26 yaşında olup evlenme hayalleri yaşayan aynı anda kac kendinden yaşça büyük kadınla para karşılığı yatip kalkan adamida alkislayamicam pislik kel kafalı o çöplerin içinde bogulsun gitsin sapık hetif
Canım benim, hiç geçmişi düşünme artık. Allah mutluluğunu daim etsin. Ne güzel bi yuva kurmuşsun, yuvan daim olsun, canım benim.16 yaşında beynime girilerek hemen nisanlandirildim kendimden 10 yaş büyük biriyle daha l ise2 deydim sonra lise bitti 1 ay sonra düğün 2 yıl boyunca ayrılmak istiyorum diye agladim y alvardim yok her gün istemediğin bir adamla aynı yerde yatmak allahım unutamıyorum birde ailemle aynı evde sırf tek cocugum diye akrabayla zorla 2 yıl bitti dayanamadım olsemde bosancam dedim küs olduğum amcamgile gittim 3 günde bosandim 2 yıllık kabus 3 günde bitti babam geldi aldı götürdü hergün kavga derken iş buldu arkadaş sekreter olrak girdim ailem dul kadın rahat bırakmaz dedi durdular teyzemler dayimler kahvede milletin konusu olursun dediler antalya gibi bir yerde kim kimi tanirki başka ildenim aslında tek bayan olarak 17 erkeğin içinde çalıştım tek kelime rahatsız edici duymadım patronum abim canım abim babam şimdiki eşimle tanıştırdı kimse hikayemi bilmiyordu evlenmiş bosanmis diye ve hiç evlenmemiş esim 3 ay ailesiyle tanıştırdı amcam allah 2 dunyada da cenneti yasatsin herkesi susturdu ve 6 ay nisan 8 ay düğün ve suan 6 aylik bebegim var esim hikayenin aslini bilmiyor bilmezde ha suan ailem damadim müdür diye dünürum öğretmen mühendis diye övünüp duruyolar benim beynimden cikmiyo gecmisim kimseyede anlatamiyorum allahım bugunüme şükür C öpcü sapık bir kel kafalı tipsiz adamdan mudur ailesi bir kere bile gecmisimi sormayan mükemmel bir aileye bunu paylasmamin sebebi benim durumumu yaşayanlara korkmayın kendinize güvenin allah isteyin cabalayin olur vaktinizi aldım iyiaksamlar
Tabiiki alkışlama, kimse alkışlamaz..
Adamın sapık,aşağılık, namussuz vb olmasının çöpçü olması ile hiçbir ilgisi yokki.
Mühendis de olabilirdi.. Sapık bir doktor da.. Olur olur yani.. Çöple ne alaka.. Onu kastediyorum.
Tamam hadi çöplüğünde boğulsun
Sen mutlu olmaya bak, kurtulmuşsun, bitmiş..
16 yaşında biri çocuktur. eşinin nasıl anlamadığı sorusunu bekaret üzerinden yapmışsınız belli. bence bu yaptığınız, meslek üzerinden aşağılamaktan daha kötü.
Haklısınız...Ya üstüne gitmeyin bu kadar. Eski sevgililerimizle ilgili neler neler söylüyoruz. O da burdan rahatlamaya çalışmış. Aslında söylemek istediği; ailesi işte kimseyi bulamazsın, yok sana kötü gözle bakarlar falan diye konuşmalarına rağmen, genel müdür; anlayışlı bir adamla evlenmiş olması. Öfkeyle yanlış belirtmiş aradaki farkı.
hangi ülkede yaşadığımızın farkında değilsiniz galiba. burda 18-19 yaşındaki kadınlar da zorla evlendirilebiliyor. adı üstünde, zorla. yani kabul etmemesi, istemiyorum demesi sonucu değiştirir miydi sizce?Her türlü aşağılamanı geçtim ama adamı mesleği ile aşağılaman çok itici olmuş...
Madem bu kadar nefret ediyordun 16 yaş küçük bir yaş değil aklın gayet başında kabul etmeseydin evliliği en baştan karşı çıksaydın da bunları yaşamasaydın keşke... Hadi seni de geçtim ailen nasıl müsaade edebildi bu duruma göz göre göre...
Ayrıca daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım dedin kafam oraya takıldı, şimdiki eşin nasıl anlamadı bu durumu??