• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuk gelindim

Sanırım eşin kendi isteğinle evlendin zannediyor. Pekala bu kabul edilebilir bir yalan. Aileni korumak adına.....

Yalnız senin ailen gibi ailelerden nefret ediyorum, belirtmek isterim.
Zorla evlendiriyorlar. Ama boşanabiliyorsun. Nasıl iş bu?
Madem o kadar gücün var, baştan evlenmeyeceksin.. Ama işte kader kısmet biraz da.. Yaşaman gerekiyormuş. Ne diyelim Allah kurtarmış, şimdi mutluluğun tadını çıkar.
Ama çöpçü kocadan kurtulup müdür koca ile evlendiğin için mutluysan yine yazık.....
Zira çöpçülük - kabul etmesen de- gayet saygın bir meslek.çünkü herkesin harcı değildir,kolay da değildir.

Sanırım eşin kendi isteğinle evlendin zannediyor. Pekala bu kabul edilebilir bir yalan. Aileni korumak adına.....

Yalnız senin ailen gibi ailelerden nefret ediyorum, belirtmek isterim.
Zorla evlendiriyorlar. Ama boşanabiliyorsun. Nasıl iş bu?
Madem o kadar gücün var, baştan evlenmeyeceksin.. Ama işte kader kısmet biraz da.. Yaşaman gerekiyormuş. Ne diyelim Allah kurtarmış, şimdi mutluluğun tadını çıkar.
Ama çöpçü kocadan kurtulup müdür koca ile evlendiğin için mutluysan yine yazık.....
Zira çöpçülük - kabul etmesen de- gayet saygın bir meslek.çünkü herkesin harcı değildir,kolay da değildir.
Tabikide ayıp değil ama ben 16 yaşında lisede okuyoken 26 yaşında olup evlenme hayalleri yaşayan aynı anda kac kendinden yaşça büyük kadınla para karşılığı yatip kalkan adamida alkislayamicam pislik kel kafalı o çöplerin içinde bogulsun gitsin sapık hetif

Burda beni eleştirenler olmuş hepsine saygı duyuyorum ama o adamın bana yasattiginida kimse bilmez benim bunu paylasmamdaki asıl amać benim yaşadığımı başkası yasamasin gerekirse gitsin polise siginsin bu cahillik son bulsun üniversite okurken herkes benim yaşadığım çaresizliği yasamasin herşeyden önemlisi korkmasinn

Tabikide ayıp değil ama ben 16 yaşında lisede okuyoken 26 yaşında olup evlenme hayalleri yaşayan aynı anda kac kendinden yaşça büyük kadınla para karşılığı yatip kalkan adamida alkislayamicam pislik kel kafalı o çöplerin içinde bogulsun gitsin sapık hetif
Tabiiki alkışlama, kimse alkışlamaz..
Adamın sapık,aşağılık, namussuz vb olmasının çöpçü olması ile hiçbir ilgisi yokki.
Mühendis de olabilirdi.. Sapık bir doktor da.. Olur olur yani.. Çöple ne alaka.. Onu kastediyorum.

Tamam hadi çöplüğünde boğulsun ;)
Sen mutlu olmaya bak, kurtulmuşsun, bitmiş..

Anladim aksi durumun olması halinde ortaya cikarsa evliliginiz zarar görürdü ama ne mutlu sana şuan mutlusun Rabbim.bundan sonra yüzünü hep güldürür insallah

16 yaşında beynime girilerek hemen nisanlandirildim kendimden 10 yaş büyük biriyle daha l ise2 deydim sonra lise bitti 1 ay sonra düğün 2 yıl boyunca ayrılmak istiyorum diye agladim y alvardim yok her gün istemediğin bir adamla aynı yerde yatmak allahım unutamıyorum birde ailemle aynı evde sırf tek cocugum diye akrabayla zorla 2 yıl bitti dayanamadım olsemde bosancam dedim küs olduğum amcamgile gittim 3 günde bosandim 2 yıllık kabus 3 günde bitti babam geldi aldı götürdü hergün kavga derken iş buldu arkadaş sekreter olrak girdim ailem dul kadın rahat bırakmaz dedi durdular teyzemler dayimler kahvede milletin konusu olursun dediler antalya gibi bir yerde kim kimi tanirki başka ildenim aslında tek bayan olarak 17 erkeğin içinde çalıştım tek kelime rahatsız edici duymadım patronum abim canım abim babam şimdiki eşimle tanıştırdı kimse hikayemi bilmiyordu evlenmiş bosanmis diye ve hiç evlenmemiş esim 3 ay ailesiyle tanıştırdı amcam allah 2 dunyada da cenneti yasatsin herkesi susturdu ve 6 ay nisan 8 ay düğün ve suan 6 aylik bebegim var esim hikayenin aslini bilmiyor bilmezde ha suan ailem damadim müdür diye dünürum öğretmen mühendis diye övünüp duruyolar benim beynimden cikmiyo gecmisim kimseyede anlatamiyorum allahım bugunüme şükür C öpcü sapık bir kel kafalı tipsiz adamdan mudur ailesi bir kere bile gecmisimi sormayan mükemmel bir aileye bunu paylasmamin sebebi benim durumumu yaşayanlara korkmayın kendinize güvenin allah isteyin cabalayin olur vaktinizi aldım iyiaksamlar
Canım benim, hiç geçmişi düşünme artık. Allah mutluluğunu daim etsin. Ne güzel bi yuva kurmuşsun, yuvan daim olsun, canım benim.

Ya üstüne gitmeyin bu kadar. Eski sevgililerimizle ilgili neler neler söylüyoruz. O da burdan rahatlamaya çalışmış. Aslında söylemek istediği; ailesi işte kimseyi bulamazsın, yok sana kötü gözle bakarlar falan diye konuşmalarına rağmen, genel müdür; anlayışlı bir adamla evlenmiş olması. Öfkeyle yanlış belirtmiş aradaki farkı.

Tabiiki alkışlama, kimse alkışlamaz..
Adamın sapık,aşağılık, namussuz vb olmasının çöpçü olması ile hiçbir ilgisi yokki.
Mühendis de olabilirdi.. Sapık bir doktor da.. Olur olur yani.. Çöple ne alaka.. Onu kastediyorum.

Tamam hadi çöplüğünde boğulsun :KK66:
Sen mutlu olmaya bak, kurtulmuşsun, bitmiş..

16 yaşında biri çocuktur. eşinin nasıl anlamadığı sorusunu bekaret üzerinden yapmışsınız belli. bence bu yaptığınız, meslek üzerinden aşağılamaktan daha kötü.

16 yaşında bir insanın gayet aklı başındadır herşeyin farkındadır ve farkındaymış zaten... Ailesine istemediğini ve evlenmeyeceğini belirtebilirdi 16 yaş çocuk statüsünde olsa da herşeyin farkında olunan bir yaş...

Ayrıca Bekaretden bahsetmiyorum kaldıki bu tür şeylere zerre önem vermem...
Şu an hayatındaki adam hiç mi bir şeyin farkında değil derken geçmişini kastettim fakat akıllar belden aşşağı çalışır bizim türk milletinde hep normal...

Adam müneccim değil kızın alnında da yazmıyor hoş ama etraftan aileden akrabadan hiç mi bir şey duymadı bu geçmişi nasıl saklayabiliyor nasıl vicdanı rahat bu açıdan söylenmiş bir sözdü benimkisi...

Her neyse...

Ya üstüne gitmeyin bu kadar. Eski sevgililerimizle ilgili neler neler söylüyoruz. O da burdan rahatlamaya çalışmış. Aslında söylemek istediği; ailesi işte kimseyi bulamazsın, yok sana kötü gözle bakarlar falan diye konuşmalarına rağmen, genel müdür; anlayışlı bir adamla evlenmiş olması. Öfkeyle yanlış belirtmiş aradaki farkı.
Haklısınız...
Aslında konu sahibine en büyük kötülüğü anası babası yapmış değil mi.. .Yine de şimdi onlar evine rahat girip çıksın diye eşine yalan söylemiş, ailesini korumuş..
Eski koca adam değilmiş o ayrı mevzu. .

Neyse...yine söylüyorum, mutlu olması sevindirici. Konunun başında üzülüp sonunda sevindik.
Böyle kötü evlilikler için umut olsun ;)

Seni zorla değil "ısrarla" evlendirmisler. Yanlış mı anladım?

Çöpcü diye adamı aşağılamak nedir haddinizi bilin.

Gecmis olsun insallah dahada mutlu olursun cocuk gelinler türkiyenin ve baska bir cok ülkenin cözülmeyen tek problemi hatta cözmek icin bi adim dahi yok benim kaynanami otutrmuslar sandalyeye ayaklari yere degiyor evlendirin demisler kendiden 14 yas büyük kaxinababam kaynanamda 13 yasmis korkunc kocam madende calisirdi ben disarda sek sek oynardim aksamda dayak yerdim diye anlatirdi ayyy allah yardimcisi olsun öyle evlilik yapanin

Kim bilir neler yasadi ben öyle yasasam bende kinimi kusarim gayet normal doktorda olsa cöpcüde olsa saydiririm ufacik cocuktu o adamla gerdege girdiginde nasi korkmustur sapik dedigine göre hicte iyi anilari yok ben 22 yasinda girdim gerdege öldüm korkudan 16 yas kücük cocuk daha cok cok üzücü ama artik üzme kendini kabus gördün say esinede söyleyip söylelemek sana kalmis o ögrendikten sonra sen yasican onun vercegi tepkiyi burdakiler degil zaten zor günler gecirmissin bitmis kurtulmussun boswer mazide kalsin bebegine ve esine tutun allah büyük

Her türlü aşağılamanı geçtim ama adamı mesleği ile aşağılaman çok itici olmuş...

Madem bu kadar nefret ediyordun 16 yaş küçük bir yaş değil aklın gayet başında kabul etmeseydin evliliği en baştan karşı çıksaydın da bunları yaşamasaydın keşke... Hadi seni de geçtim ailen nasıl müsaade edebildi bu duruma göz göre göre...

Ayrıca daha önce evlenip boşanmış olduğumu anlatamadım dedin kafam oraya takıldı, şimdiki eşin nasıl anlamadı bu durumu??
hangi ülkede yaşadığımızın farkında değilsiniz galiba. burda 18-19 yaşındaki kadınlar da zorla evlendirilebiliyor. adı üstünde, zorla. yani kabul etmemesi, istemiyorum demesi sonucu değiştirir miydi sizce?

mesleğiyle aşağılaması tabi hoş değil ama Kötü bir evlilik yaşamış nefret etmiş çoğumuzda Nefret ettiğimiz insanları en zayıf noktalarından vurmaya çalışırız çöpçü diye aşağılamasını bence buna yoralım üstüne gitmeyelim
Mutluluğun daim olsun...

inşallah geçmişini unutacak kadar güzel bi hayat yaşarsın. eskileri unutmak için yeni anılar lazım..

Bende geçmişimi unutamiyordum...
Ahmet Şerif izgoren in bir egitimini izledim kisisel gelişim programi sonra anladim ki dikiz aynasina bakarak araba kullanilmaz...
Ben artik dikiz aynasina bakmiyorum, geçmişime bakmiyorum...
Sende önüne bak geçmişe bir perde cekmeye çalış çok zor biliyorum bende cok terapi gördüm hatta hafizami sildirmek istedim ama olmuyor
Bu hayatta onemli olan sensin...

Nasil simdiki esin evlenip bosandigini bilmiyormu?
Hikayen uzucu baslamis mutlu sonla bitmis.lakin mudur enistem diye ailen ovunuyormus muhendis ogretmenmis dunurleri peki sen ne yapiyorsun eski esinin karakterini bilemem ama meslekleri ozellikle belirtmen gozume batti

Canım sana bebişin ve esinle mutlu uzun bir hayat diliyorum, artık eski günleri unut,sen artık annesin pür i PaK say kendini hiç yaşamadın say unut o günleri, meryem suresini oku ..

Back
X