çocuk gelinler

RAAPUUNNZEELL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
157
21
48
Ankara
arkadaşlar sabah gazetede okudum yemende 8 yaşındaki bir kız çocuğu 40 yaş üzeri bir adamla
evlendiriliyor ilk gece vajinasında ve iç organlarında oluşan kanamadan dolayı ölüyor ,çok etkilendim
niçin bu çocuklar için birşeyler yapılmıyor ve neden sadece üzülmekle kalıyoruz...............

Hangi akla hizmet kocaman adam 8 yaşındaki bir çocukla evlenmek ister aklım mantığım almıyor En ağır ceza verilmeli böylelerine .

ayy bende okudum o haberi.. hayvan sapık kahrolasıca çocuğun üstüne nasıl geldiyse iç organlarına kadar parçalamış.
cehennemde cayır cayır yansın inşallah. toprak bile kabul etmesin bunları.
lanet olsun böylelerine.
onu evlendiren aileye, onla evlenen pisliğe, bu işte parmağı olan kim varsa hepsine lanet olsun...

Biz de sabah okuduk eşimle lanet ettik ya
Midesiz küçücük çocuktan ne istersin ya, nasıl öyle şeyler hissedebilirsin o bedene bakıp da

Almanyadaki bir hayvanat bahçesinde dünyanın en tehlikeli türü diye bir levha varmış içeriye girdiğinizde ise sadece bir ayna varmış.
Evet dünyanın en tehlikeli türü insan hatta en iğrenç en kirli...Diyicek birşey yok Allah o iğrenç yaratığın cezasını mutlaka vericektir.

o sübyancı hayvanı geçtim de o zavallı kızın o ailesi olacak vahşiler,caniler nasıl buna razı olurlar?!

8 yaş ya minicik daha,Allah'ım beynim duracak.

hey Allah ım ya nasıl bir vicdansızlıktır bu. bu çocukcağızın annesi babası nasıl müsade eder böyle bişeye ya aklım almıyor bu insanlarda vicdan denen şeyin zerresi bile yok mu. yavrum benim ya o yaşta bu kadar acı nasıl insan ki bunlar yarabbim yaaa çok üzüldüm mahvoldum konuyu okuyunca sekiz yaşında çocuk üstelik evlendirilip bir adamın koynuna veriliyor yazık çok yazık ya aklı çıkmıştır o çocuğun midem bulanıyor artık insan oğlu denen yaratıklardan

o kizin annesi babasi
o kizla beraber olan sapik
nikahlarin kiyan hangi serefsizse artik
hepsi gebermeli
ve dugunde bulunanlar goz gore gore susanlar
normal bulanlar

stv de de dizi başladı daha yeni küçük gelin diye maalesef insan vasfına sığamamış kin, nefret yumakları yüzünden nice canlar, hayatlar helak oluyor ve bizler hiç bir şey yapamıyoruz

Aman Allah ım inanamıyorum .
Bu kadar mı değersiz kız çocukları da bir önce kurtulmak ister aileler. Nasıl bir anne baba çocuğunu böyle bir sapkınlığın içine iter.
Kelimeler bile yetersiz kalıyor, minicik yavruya yaşatılanları lanetlemek için.
Aklım , midem almıyor almıyor almıyor .

olay başlı başına mide bulandırıcı zaten,
ama o kadar uzaklara gitmeye gerek yok, ülkemizde de benzer olaylar yaşanıyor zaten...

"Niğde'ye 60 kilometre uzaklıkta bulunan Dündarlı kasabasında, henüz ilkokul çağındayken 'nişanlanan' çok sayıda kız çocuğunun, 11-14 yaş arasında evlendirildiği ortaya çıktı.
Niğde Devlet Hastanesi yetkililerinin gebe takip uygulamasına başvuruların azlığı üzerine başlattığı çalışma sonucunda, kız çocuklarının 11-14 yaş arası evlendirildiği ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinden Burcu Karakaş’ın haberine göre, gebe takip uygulamasına başvuruların az olmasının nedeni ise, çocuk yaşta hamile kalan kızların ailelerinin, haklarında yasal işlem başlatılmasından korkmaları…

Niğde’de çocuk yaşta evliliklerin Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Sosyolog Bülent Kara, pilot bölge seçilen Bor ilçesinde çocuk yaşta evliliklerle mücadele için başlatılan projenin, İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteğini çekmesiyle askıya alındığını söyledi.

Uzmanlar, çocuk gelin vakalarının son yıllarda Niğde merkeze doğru yayıldığı, devlet yetkililerin de duruma göz yumduğu uyarısında bulunuyor. Karakaş’ın Dündarlı’da konuştuğu kadınlar da şikayetçi: “Bassınlar cezayı bakalım bir daha oluyor mu?”

Köyün genç erkekleri, belediye başkanının 22 yaşındaki oğlunu, 14 yaşındaki kızla nişanladığını, 8. sınıfta okuyan neredeyse bütün kızların nişanlı olduklarını anlatıyorlar. Ama daha yaşlı olan bir başka erkek, çocuk yaşta evlendirilmeyen kız çocuklarının çok az olduğunu vurgulamak için; “Bir tane 17 yaşında vardı, ben sattım” diyor. Köyün erkekleri, “Kız evlendirmek” yerine “satmak” fiilini kullanıyor: “Okul bitince kızlar satılıyor, köyün usulü böyle…”

Niğde'de çocuk gelin dramı: İlkokulda nişan 11'inde evlilik - Türkiye Haberleri - Radikal

Allah belasını versin adi pisliğin. Aynısını ona yapıcaksın bak nasıl oluyor. Şerefsizler bi de müslüman olcaklar.

arkadaşlar hayvanlar kendi yavrularıyla ilişkiye girmiyor ne yazık ki bazı pislikler kendi evlatlarına kötü gözle
bakıyorlar hayvanlar erişkin olmayan hayvanlarla ilişkiye girmezler ama bu pislikler küçüçük çocuklarla tatmin oluyorlar
şimdi soruyorum sizlere kim hayvannn

bu konuyla ilgili çok şeyler söylemek isterdim de terbiye sınırlarımı aşmak istemiyorum sabah okudum haberi çok etkilendim bu nasıl bir sapkınlıktır çözmüş değilim beyinleri nerede bu insanların... tövbe tövbe yine günaha girdim

insan düşünüyor 40 yaşında bi insan 8 yaşındaki bi çocuğa nasıl o gözle bakar,çocuk o küçücük daha.nasıl ona dokunur ya aklım almıyor gerçekten düşünemiyorum.

bu sapıklıktan başka bişey değil, bu olaya alet olan izin veren insanların hepsi sapık.

Daha neler okuyacağım Allah'ım.
O gerizekalı adam, 40 yaşına gelmiş. 8 yaşındaki çocukla yapmaya çalıştığı şeyi sorgulamamış mı acaba?
Hadi anne babasını Allah'a havale ettim de..
Ne bahtsız çocukmuş
Yine beddua edesim geldi.
Utanma diye bir duygu vardı halbuki! Merhamet vardı, vicdan vardı...
Allah iki cihanda da belalarını versin.

olay tunusta yaşanmıştı snaırım aynı haberı bende okudum

onun altında bı haber daha vardı samsunda yaşnmış kızı evlendırıyorlar bakıre çıkmıyor 18 yaşında falan snaırım

kocası doktora gıdelim dıyor kız gitmek istmeıyor tabı nerden nasıl oldu dıye sorgularken kız açıklıyor babam bana tecavuz ediyordu dıye

kadın olmak zor bu dunyada

Bu haberi bende okudum geçen gün, tüyleri ürperiyor insanın...

Adı evlilik olduğu zaman, her yerde mübah...

Sapık ruhlular, normal insan işi değil bu

Ve tabi önüne geçmeyen devlet en büyük sorumludur

arkadaşlar çok acı ama bir yanımda kurtuldu diyorum çünkü insanlık dışı bir hayat onu bekliyordu

belki de ölüm kurtuluştu onun için ki o pisliklere maruz kalırken ne kadar acı çektiğini düşünemiyorum bile..

peki ya diğer çocuklar? ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında bunu yaşayan çocuklar,onlar nasıl kurtulacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…