çocuk gibi eğlendiginiz günler ???

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
sevgilisiyle çocukluktan kalma bir gün yasayanlar var mı kızlar ?
mesela beraber;salıncakta sallandınız mı ? piknik yaptınız mı ? uçurtma şenliklerine katıldınız mı ?

içinizdeki çocugu dısarı cıkardınız mı hiçç
çocuklar gibi eglendiniz mi ?

o günleri paylasalır mısınız?
anlatmak ister misiniz ?

Son düzenleme:
Bizim her gün çocukca geçiyor o zaman..salıncakta sallandık birlikte çocuk parkına gitmiştik..ben ona doğum gününde helikopter aldım bazen onu uçurmaya çıkıyoruz..onun dışında her gün oynarız bir şeyler,şasırtmacalar..bilmece sorarız bilemeyene ceza..şu aralarda heidi izliyoruz birlikte,film başlarken dans eden iki çocuk var tam o müzikte aynen onlar gibi bizde dans etmiştik :)))..oo anlatmakla bitmez..

Bir kere de binanın bütün zillerine basıp kaçmıştık,çikolata yeme yarışı yapmıştık,gece parkta seksek oynadık ...daha bir sürü şey..Herhalde sıradaki de bisiklet sürmek olacak,daha bisiklet alamadık..ya zaten her zaman kasıntı kasıntı oturup aşk sevgi gelecek iş güç üzerine muhabbet etmeyi ikimiz de sevmiyoruz..onun yerine yaşamak daha iyi..

Son düzenleme:
biz de hep oyun oynardık buluşmalarımızda.
şarkı bulmaca, el kızartmaca.. ama en çokta kim öpecek oyunu oynardık.
en çok kim öperse o kazanırdı. çok eğlenirdik. gözlerimizden yaşlar gelirdi.
genel de de o kazanırdı zaten. tabi bunların hepsi aldatılmadan önceydi...

Hadi yaaa üzüldüm canım

gercekten miiii
oo siz daha da ilerlemişsiniz bu konuda tatlımm...

yapmadıgınız sey kalmamıs süperr

Son düzenleme:
benim odundan çocuksu seyler çıkmadıgı için bilmiyorum haliyle bıktım çokkk pasiffff..

Öyle her gün değil ama arada yaparız bi keresinde lunaparka gitmiştik ben çok istiyordum sevgilimde korkarım diyordu o korkusunu yendim sanırım çok güzel bi gündü :)

Öyle her gün değil ama arada yaparız bi keresinde lunaparka gitmiştik ben çok istiyordum sevgilimde korkarım diyordu o korkusunu yendim sanırım çok güzel bi gündü :)

evet lunapark inanılmaz güzel bir fikir yaa tatlımm

En son yaptığımızı anlatmak istiyorumm.
İkimizde Leyla ile Mecnun hayranıyız.
Daha doğrusu ben izleyince o da merak edip izlemeye başladı.
Filmin çekildiği yerlere gidip bir sürü fotoğraf çekildik. Taklit ettik.
Harikaydı.

Genel olarak pikniğe yaz/kış gideriz.
Kartepede kar üstünde mangal yaptık bu kış.
Eğlenceli insan benim sevdiceğim.
Ben ona göre biraz daha durgunum ama uydurdu kendine.

:81: oo cok güzel
çok şanslısın ozaman canım :87:

bizim çoğu günümüz çocukça geçiyo yaa
mesela birlikte kusana kadar çokotüp yiyoruz, midemiz bulanınca yanaklarımıza sıkıyoruz en çok jelibon yeme yarışı yapıyoruz. bi de pasta yerken kuralımız var, kimse kendi tabağındakinden yemiyo, yani o kendi tabağındakini bana yediriyo, ben kendi tabağımdakini ona yediriyorum. :13: ama bunu çocuk olana kadar yapıcaz, yoksa çocuk olduğunda da böyle birbirimize yedirirsek, çocuk bizi öyle görünce psikolojisi bozulur. sencilik oynuyoruz, o benim rolüme giriyo, ben onunkine giriyorum. o bana dırdır yapıyo, ben sakin susuyorum süpermarkette saklambaç oynuyoruz. ama beni çok kolay buluyo, tabii ki kendimi çikolata reyonunda kaybedince orda yakalanıyorum tabii yakalayan muck muck yapıyo bilek güreşi yapıyoruz. o tek el, ben 2 elle bazen de şey oluyo, bu oyun değil tabii ki benim sakarlığım ama çok sık yaşadığımız için anlatiim. mesela bi mağazadayız, tam arkamda biri var ama fark etmiyorum yanlışlıkla kolum falan çarpıyo, ve kusura bakmayın dememe rağmen adam söylenmeye başlıyo, biz elele koşuyoruz mağazadan vınnn arkamıza bile bakmadan bu olay çok sinirimizi bozuyodu çünkü insanlar artık çok hoşgörüsüz olmuş. ben de biraz inatçı biriyimdir, onur bakıyo tartışma çıkıcak, kaçalım diye fısıldıyo kulağıma heheh
hatırladıklarım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…