evde dans edelim dedim oyun havası açtı oynadık..halay çektik....zaten durmadan tavla oynuyoruz..lunaparka gideriz 3 4 ayda bir...çarpışan arabalara bineriz ama sadece ben kuıllanıom o yanıma oturuyor..dönme dolaba bineriz.. başbaşa pikniğe gittik bana mangal bile yaptı bi kişi için :) teleferiğe binecez yakında...
parklarda dondurma yiyoruz :)) langırt oynuyoruz bide 2 günde bir öpüücüğüne
Gece evden kaçmıştık bir kere gece 2 gibi
Parka gitmişti kimsecikler yoktu ..
Önce beni salladı sonra kim daha hızlı sallanacak yarışı yaptık.
Sonra kaydıraktan kaydık defalarca bir de çok dikti her seferinde yere düşüveriyorduk
Tahteravallide beni yukarıda bırakıp durmuştu çok debelenmiştim ben de seni bırakacağım diye ..
Devamında kovalamaca oynuyorduk ki ben yere düştüm o bir şeyin var mı diye diye ne yapsam diye bakarken ben yerde bacaklarımı açıp oturmuş kahkahalarla gülüyordum ..
Sonra kumdan kale yapamaya çalışmıştık ama kovamız yoktu.
Hiç öyle eğlendiğimi hatırlamam parkta ..
biz bi de nfs oynuyoruz. ben 1. oluyorum ama nasıl oluyorum. o bitiş çizgisine gelince beni bi 5 dk bekliyo, sonra ben yetişmiş oluyorum ona, ben geçiyorum çizgiyi ve zafer sahte de olsa benimmm
biz de pes oynuyoruz canım. ben oynayamıyorum daha doğrusu Bi keresinde o gs'li ben fb'liyim ya, tutturdum ben 6-0 yencem seni diye. O ayağına gelen topları bana vermesine rağmen 1 maç'ta en fazla 2 gol atabildim. ama sonuç olarak 5 maçta toplam 6 gol atmak suretiyle yendim.
biz de pes oynuyoruz canım. ben oynayamıyorum daha doğrusu Bi keresinde o gs'li ben fb'liyim ya, tutturdum ben 6-0 yencem seni diye. O ayağına gelen topları bana vermesine rağmen 1 maç'ta en fazla 2 gol atabildim. ama sonuç olarak 5 maçta toplam 6 gol atmak suretiyle yendim.
Gece evden kaçmıştık bir kere gece 2 gibi
Parka gitmişti kimsecikler yoktu ..
Önce beni salladı sonra kim daha hızlı sallanacak yarışı yaptık.
Sonra kaydıraktan kaydık defalarca bir de çok dikti her seferinde yere düşüveriyorduk
Tahteravallide beni yukarıda bırakıp durmuştu çok debelenmiştim ben de seni bırakacağım diye ..
Devamında kovalamaca oynuyorduk ki ben yere düştüm o bir şeyin var mı diye diye ne yapsam diye bakarken ben yerde bacaklarımı açıp oturmuş kahkahalarla gülüyordum ..
Sonra kumdan kale yapamaya çalışmıştık ama kovamız yoktu.
Hiç öyle eğlendiğimi hatırlamam parkta ..
Fark edilmedi canım ben hep kapımı kitleyip yatarım ondan kapımı açmaya kalkmamışlar, sabah sessizce girdim yatağıma.
Bir de annemlerin odası ve benim odam yan yana
Fark edilmedi canım ben hep kapımı kitleyip yatarım ondan kapımı açmaya kalkmamışlar, sabah sessizce girdim yatağıma.
Bir de annemlerin odası ve benim odam yan yana
biz bugün de birbirimizin çocuk bayramımızı kutladık :119:
çılgınlıklar yapmadık ama çok eğlendik, böyle günleri değerlendirin kızlar çok eğlenceli oluyo
bana tweetyli sarı tüylü yumurtlayan kalem almışşş :81:
sonra uçan balon aldı, hehe bileğime bağladı ağaçların altından geçerken tuttu patlamasın diye. benim için çok değerli çünkü :101:
ben de ona rolon aldım, çok titizdir bayıldı, oh mis koksun
Dün çocuklar gibi şendik bizde kızlar.
Birlikte kahvaltı hazırladık,yedik. O bana hizmet etti.
Sonra konsere gittik. Orada çekirdek aldık yedik karşılıklı. Sonra ben çekirdek kabuğunu bunun suratına fırlattım.
O da bana fırlattı. Tiribünde koşturduk birbirimizin peşinden. Herkes bakıyodu.
Sonra yarım saat yürümek zorunda kaldık. Güle oynaya yürüdük çok komikti.
Bana şarkılar söyledi Yoruldum bi ara kucakladı beni manyak
Gece 11-12ye kadar birlikte cok eglendik.
biz bugün de birbirimizin çocuk bayramımızı kutladık :119:
çılgınlıklar yapmadık ama çok eğlendik, böyle günleri değerlendirin kızlar çok eğlenceli oluyo
bana tweetyli sarı tüylü yumurtlayan kalem almışşş :81:
sonra uçan balon aldı, hehe bileğime bağladı ağaçların altından geçerken tuttu patlamasın diye. benim için çok değerli çünkü :101:
ben de ona rolon aldım, çok titizdir bayıldı, oh mis koksun
Dün çocuklar gibi şendik bizde kızlar.
Birlikte kahvaltı hazırladık,yedik. O bana hizmet etti.
Sonra konsere gittik. Orada çekirdek aldık yedik karşılıklı. Sonra ben çekirdek kabuğunu bunun suratına fırlattım.
O da bana fırlattı. Tiribünde koşturduk birbirimizin peşinden. Herkes bakıyodu.
Sonra yarım saat yürümek zorunda kaldık. Güle oynaya yürüdük çok komikti.
Bana şarkılar söyledi Yoruldum bi ara kucakladı beni manyak
Gece 11-12ye kadar birlikte cok eglendik.