bizim çoğu günümüz çocukça geçiyo yaa
mesela birlikte kusana kadar çokotüp yiyoruz, midemiz bulanınca yanaklarımıza sıkıyoruzen çok jelibon yeme yarışı yapıyoruz. bi de pasta yerken kuralımız var, kimse kendi tabağındakinden yemiyo, yani o kendi tabağındakini bana yediriyo, ben kendi tabağımdakini ona yediriyorum. :13: ama bunu çocuk olana kadar yapıcaz, yoksa çocuk olduğunda da böyle birbirimize yedirirsek, çocuk bizi öyle görünce psikolojisi bozulur. sencilik oynuyoruz, o benim rolüme giriyo, ben onunkine giriyorum. o bana dırdır yapıyo, ben sakin susuyorum süpermarkette saklambaç oynuyoruz. ama beni çok kolay buluyo, tabii ki kendimi çikolata reyonunda kaybedince orda yakalanıyorum tabii yakalayan muck muck yapıyo bilek güreşi yapıyoruz. o tek el, ben 2 elle bazen de şey oluyo, bu oyun değil tabii ki benim sakarlığım ama çok sık yaşadığımız için anlatiim. mesela bi mağazadayız, tam arkamda biri var ama fark etmiyorum yanlışlıkla kolum falan çarpıyo, ve kusura bakmayın dememe rağmen adam söylenmeye başlıyo, biz elele koşuyoruz mağazadan vınnn arkamıza bile bakmadan bu olay çok sinirimizi bozuyodu çünkü insanlar artık çok hoşgörüsüz olmuş. ben de biraz inatçı biriyimdir, onur bakıyo tartışma çıkıcak, kaçalım diye fısıldıyo kulağıma heheh
hatırladıklarım bu kadar
:130: ayy çok hos yaa
siz büyümeyen cocuk olarak kalmıssınız galibaa:114:
süpermişş
biz 14 yaşından beri böyleyiz canımartık büyümenin zamanı geldi bence 21 e geldik ya
o zamandan beri birliktesiniz ve her zaman böylemiydiniz ?
e çok güzel birsey bence.
her zaman bir heyecan var.
e artık fazla büyümüste sayılmazsınız aynen devam edebilrsiniz hem de cok eglenceli olur
mesela birlikte kusana kadar çokotüp yiyoruz, midemiz bulanınca yanaklarımıza sıkıyoruzen çok jelibon yeme yarışı yapıyoruz. bi de pasta yerken kuralımız var, kimse kendi tabağındakinden yemiyo, yani o kendi tabağındakini bana yediriyo, ben kendi tabağımdakini ona yediriyorum. :13: ama bunu çocuk olana kadar yapıcaz, yoksa çocuk olduğunda da böyle birbirimize yedirirsek, çocuk bizi öyle görünce psikolojisi bozulur. sencilik oynuyoruz, o benim rolüme giriyo, ben onunkine giriyorum. o bana dırdır yapıyo, ben sakin susuyorum süpermarkette saklambaç oynuyoruz. ama beni çok kolay buluyo, tabii ki kendimi çikolata reyonunda kaybedince orda yakalanıyorum tabii yakalayan muck muck yapıyo bilek güreşi yapıyoruz. o tek el, ben 2 elle bazen de şey oluyo, bu oyun değil tabii ki benim sakarlığım ama çok sık yaşadığımız için anlatiim. mesela bi mağazadayız, tam arkamda biri var ama fark etmiyorum yanlışlıkla kolum falan çarpıyo, ve kusura bakmayın dememe rağmen adam söylenmeye başlıyo, biz elele koşuyoruz mağazadan vınnn arkamıza bile bakmadan bu olay çok sinirimizi bozuyodu çünkü insanlar artık çok hoşgörüsüz olmuş. ben de biraz inatçı biriyimdir, onur bakıyo tartışma çıkıcak, kaçalım diye fısıldıyo kulağıma heheh
hatırladıklarım bu kadar
ben onu tanıdıgımda cok kücüktüm oda cocuktu cocuk cocuk cok eglendik :)güzel anılar..
evet canım, tabii çok duygusal zamanlar da yaşadık yaşıyoruz, ama gitgide daha da çocuklaştık. ilk çıktığımız zamanlarda tek yaşadığımız şey kalp atışıydı zaten konuşamazdık heyecandan.. bi tek hava soğukken elele tutuşurduk o da ellerimizi ısıtalım diyeo zamanlar böyleydi, gitgide daha da çocuklaştık ama şöyle anlaştık ilerde çocuğumuz olduğunda onur olgunlaşcak, bebişle bana abur cubur getircek, kendi yemicek bize yedircek. benim tuzum gene kuru yani
mesela canım ?
bahseder misin biraz
hatırladıklarım bu kadar
ben heepp çocuğumm hehe :124:sen hala cocuk olarak kalabilirsin yani çok iyi
ama bide daha bebişiniz olana kadar coook cocukluklar yaparsınız fikrimcee
biraz ondan kaynaklanıyo canımcok guzel yaaaaaa nasi sirinsiniz oyle beee yanak mincirmalik tam cocuk gibi valla bayildim aman siz hic buyumeyin yaa cocugunuz olunca birlikte buyursunuz
Konsere gitmistik baslayana kadar parmak güresi yapmıstık.
Kazanan karsı tarafı öpüyordu.
Yazın cok sıcaktı hava böyle havuz gibi bisey yapmıslar arabalar var icinde binip sürüyosun.
Binmistik yanyana sürmüstük,ıslanmıstık ama
Sonra cok acıkmıstık ama paramız yoktu pekSimitciden bi tanecik simit aldık sokakta gülüse gülüse paylasarak yedik.
ben heepp çocuğumm hehe :124:
zaten 30 a kadar çocuk istemiyoruzhaa bi tane daha geldi aklıma, şimdi romantik bi ortam hazırlamıştık, kırmızı balonlar falan var, neyse ertesi gün de patlatıcaz onları, ben 1 tanesini alıp söktüm, banyoda içine biraz su doldurdum. şişirdim bağladım. (o görmeden yapıyorum bunları) hadi patlatalım dedik. tabii ki içinde su olanı çaktırmadan onun tarafına koydum ve o patlattı hahah suratını görmeliydiniz tam 1 saat gıdıklamıştı beni yaa
biraz ondan kaynaklanıyo canımbu mıncırma olayı onda var, benim biraz yanaklarım var, sıkıyo onları, bi de hani bayramda yaşlı teyzeler suratını severken baştan aşağı ellerini dokundururlar ya, öyle yapıyo, sencilik oynarken ben ona öyle yapıyorum, ''ama aşkııımm yapma bak rujumu çıkardın, yapma dedim sana yanağımı acıtıyosun yeter be'' diye aynı ben gibi dırdıra başlıyo taklidimi yaparken o çok komik oluyo, tavsiye ederim :129:
Bizim artık herşeyimiz çocuklaşmış durumdaaklıma gelenleri yazayım:
Ben çikolataya ve çikolatalı pastaya bayılıyorum. Ama normal olarak dışarıda çatal bıçakla yiyoruz kibar kibarBenim de çok ilginçtir, hep içimde elimle kusana kadar pasta yemek gibi bir ukde vardı Bir gün aldık kocaman bir çikolatalı pastayı, sahile indik, çok fazla insanın olmadığı bir yeri seçerek, hiiç çatal bıçak kullanmadan elimizle hapur hupur yedik tabi bu sırada sevgilim sayesinde yanağım, burnum, çenem de pastadan nasiplendi. sonra da çıkardık ayakkabımızı çorabımızı, denizde yıkadık elimizi yüzümüzü. Bi kaç gören oldu ama hiç takmadık Bu belki size iğrenç gelebilir ama ben hatırladıkça hep yüzümde bir tebessüm oluşur, iyiki de yapmışız
Bir de benimki fanatik GS'li ben de fanatik FB'liyim. Çekişmelerimizi siz düşünün artık.
Bir keresinde bu beni kırdığı bir şeyden dolayı kendini affettirmek için isteğim üzerine FB forması giydi. Hem de onların oturduğu yere çok yakın bir yerde piknik yaparken...Ailesinden veya tanıdıklarından biri görse karizma dağılacak tabi, herkes dalga geçecek falan Formanın üzerine bir hırka giymiş, sürekli fermuarını kapatıyor kimsecikler görmesin diye, ben de zorla açtırıyorum tabi . "Çıkar" ısrarlarıma dayanamayıp çıkardı hırkayı en sonunda, o sırada da amcası onda olan banka kartını almak için onu aradı, şurada bekliyorum getir diye. Ben o telefonla konusurken bunun hırkasını alıp kaçtım. fanatik amcası onu öyle görse ne olur siz düşünün sevgilim kaçtığımı son anda farketti, ama nasıl kovalıyor görmeniz lazım ben elimde hırka koşuyorum, o üzerindeki fb formasıyla koşuyor Amcası arayıp duruyor nerde kaldın diye, biz kovalamaca oynuyoruz. Bu arada ben kolayı çok seviyorum, çok içiyorum diye bana kolayı yasaklamıştı, mangalla ayran içecektik onun yüzünden Ben en son deniz kenarında durdum. elimdekini denize doğru tuttum "kola almazsan atarım" diye tehdit ettim. "tamam hayatım, söz ne istiyorsan yapcam, yeter ki ver şu hırkayı da gideyim" diye yalvarıyor garibim. en sonunda kıyamadım verdim. Ama bana dönüşü çok feci bır gıdıklama oldu, artık gözümden yaş gelince bıraktı.
Bu biraz fazla uzun olduğu için diğerlerini daha sonra anlatırım.
Konsere gitmistik baslayana kadar parmak güresi yapmıstık.
Kazanan karsı tarafı öpüyordu.
Yazın cok sıcaktı hava böyle havuz gibi bisey yapmıslar arabalar var icinde binip sürüyosun.
Binmistik yanyana sürmüstük,ıslanmıstık ama
Sonra cok acıkmıstık ama paramız yoktu pekSimitciden bi tanecik simit aldık sokakta gülüse gülüse paylasarak yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?