- 11 Mart 2013
- 33.628
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.975
- 798
- 32
Merhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi