• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk gibi

Ben doğru dürüst yemek yapmıyorum ayda 1 anca. Her gün ya köfte tavuk ya sipariş ama mutluyuz canım adamı azarlamışsın resmen

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi:KK47:
Güleryüz göstermiyorsunuz eve yorgun argın gelen bezmiş adama sofrada adap dersi vermeye kalkıyorsunuz eşinizi ezikleyip üstten üstten konuşuyorsunuz, istediğiniz kadar yemek yapın duş alın bu huylarınız değişmezse işiniz zor

Eşim kallka sofradan gitse pesinden gitmem. Insan sofraya küser mi ne öyle o ya :) bide ben o kadar özenip sürekli çabalicam.

Bide bu kadar şımartmayın bence. Benim yemeek yapmadığım zamannlar oluyor. Canım istemedi başlığı altında ama herşey güllük gülistanlık gidiip yemek yiyip gelliyoruz.

Herşeyu boyle dört dörtük yapmaya çalışırsanız dahasinı bekler. Allah korusun bi aksilik olsa hasta falan olsanız yapamasanız sorun yaratabilir.

Adam tüm gün çalışmış eşşek gibi yorulmuş öyle aç ki 10 dakika duş almaya ayırmadan sofraya koşuyor tam kaşıgı agzına götürdü yanındaki diyor ki öyle yeme sevmiyorum bunu yapma istemiyorum. Yanlış mı anladım? Yaptığınız işle adamı gerecekseniz iş yapmayın.

kocan seni bize bıraksın benim arabayla gezeriz müziği açar dım tıs dım tıss hahaha senin bebeği arka koltuğa oturturuz kahve içmeye gideriz çok eğlenceli olur geri dönüşte bizim dondurucuda mantılar var yemiyoruz sana veririm :halay:

Ay mersi tatlım harika fikir ;)
Gezecek yer arıyom zaten..
Ohh beleş mantına da çökerim
Ben varım diyorum arda sen ne diyorsun :D

Bence evin hanımı ve eşinin sevgilisi olmayı beceremiyosun.
Evde yardımcı kadın modunda takılıyosun.
3 akşam üstüste kolayla makarna yeyip soona tv.nin karşısında göbeğmizi kaşıyıp "ne yedik ama" dediğmiz günleri biliyorum..
Mesela bugün a101den köfte aldım attım tavaya yanına söğüş limonata...
Çingen gibi yedik.
Ve mutluyuz.
Maşallah deme ihtiyacı hissettim..
Az aş çok mutluluk.. sevginiz aşkınız hep böyle kalsın hiç azalmasın..

Kız konu sahibi..
Kaç çeşit yemek yaptım duş aldım kremlendim diyorsunda adam işten yorgun gelmiş Yok duş almamış Yok kaşık sesi..
Senin takıntıların var kaç çeşit yemek yapmakla mükemmel olunmuyor malesef..
Mesela iki çeşit yap oturun sor günün nasıl geçti yorgun Musun yemekten sonra dizi film izleyelim mi falan..
Yani dengeleyin bazı şeyleri..
Ne eve yüklen ne kendine..

Kız konu sahibi..
Kaç çeşit yemek yaptım duş aldım kremlendim diyorsunda adam işten yorgun gelmiş Yok duş almamış Yok kaşık sesi..
Senin takıntıların var kaç çeşit yemek yapmakla mükemmel olunmuyor malesef..
Mesela iki çeşit yap oturun sor günün nasıl geçti yorgun Musun yemekten sonra dizi film izleyelim mi falan..
Yani dengeleyin bazı şeyleri..
Ne eve yüklen ne kendine..
yapacak birşey yok sese karşı takıntım var evet duş meselesine gelince başka birisine de bundan bahsettim ki duş almadığına takılmadım sorun o değildi. daha önce uyardığım halde yine aynı şeyi tekrarlamasıydı

akşam geldi eşim bende masayı hazırlamamıştım o geldiği zaman hazırlayacaktım onun istediği gibi. içeri girdi mutfağa baktı hadi dışarda yiyelim dedi bende tmm dedim dışarda yedik alışveriş yaptık eve geri döndük sorunu konuşup hallettik şuan problem yok çok şükür. masayı hazırlamadığıma şaşırmış söyledi güldük ee ne yapalım dedim kendin istedin:halay:

Merhaba kızlar bugün öğleden sonra 3 çeşit yemek ayrıca tatlı yaptım salata masa her şey hazır beklemeye başladım yarım saat gecikti neyse geldi. Kapıyı açtım içeri girdi sarıldık filan her zamanki gibi . Sonra çorba kaynamamıştı çok acıktım dedi duşa girmeden masaya oturdu . Neyse daha bir kaşık aldık kaşığı dişine vurdu (o sesi sevmiyorum daha öncede yaptı) . Bende dişine vurmaması için uyardım. Sinirlendi bende masadan kalktım. Oda kalktı gidip yatağa yatmış . masaya oturdum dayanamadım yanına gittim gel yiyelim dedim gelmedi . Gelmeyince tepsiye koydum yatağa götürdüm kalbini kırdım diye . Artık akşamları yemek hazırlamamı istemiyormuş o eve gelince bir şey hazırlanırmış . Bende sinirlendim gidip yemeği yedim masayı da kaldırdım .Eğer masaya gelirse her şeyi çöpe dökermiş öyle dedi. Ayrıca suratım asıkmış öyle dedi neyi beceremiyorum anlamıyorum ? o gelmeden masa hazır yemek hazır ev temiz ben duşa gidiyorum üzerimi değişiyorum parfüm krem bilmiyorum eksiksizim sanki ama . Neyi beceremiyorum kızlar tüm gün evde tek başımayım şimdi bu yaptığı çocukluk değil mi:KK47:

Tüm gün evde olmanız problemdir belki hangi ildesin? İsmek kurs kayıtları başladı ya da çalışmak da iyi gelebilir. Böylelikle çok takılmazsınız

Tüm gün evde olmanız problemdir belki hangi ildesin? İsmek kurs kayıtları başladı ya da çalışmak da iyi gelebilir. Böylelikle çok takılmazsınız
Siirtteyiz tayinimiz burada iş bakıyorum daha bulamadım ne yazıkki çalışma istiyorum

Kaşığı dişine vurduğu için uyarmanıza bozulmuş/kırılmış olabilir mi?

Beni de kocam bu sebeple uyarsa ister parfümle yıkansın, ister beni takım elbise ile karşılasın, hiç kıymeti olmaz.

Kocalarınız sizin çocuklarınız değil. Böyle garip sebeplerle onları uyarmaya hakkınız yok.
Ama gelen kutusu,o o kadar rahatsız edici bir "çat çıt"sesi ki...Bende ilk eşim yemek yerken duymuştum ve şaşırdım.Çünki evleninceye kadar buna şahit olmamıştım.Ailemle ya da dışarıda yemekte daha özenli yiyordu.Ben hemen tepki göstermedim.Baktım farkında bile değil,kaşığı neden dişine çarpıyorsun canım dedim.şaşırdı ve gülerek,çünki ağzımda diş var dedi:DBende de var ama,herkeste var aslında dedim.Güldük geçti...
Bazen arada olur,yine abartmadan söylerim.Çocukken edinilmeli bazı şeyler,çocuklarımı bu konuda iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum.

akşam geldi eşim bende masayı hazırlamamıştım o geldiği zaman hazırlayacaktım onun istediği gibi. içeri girdi mutfağa baktı hadi dışarda yiyelim dedi bende tmm dedim dışarda yedik alışveriş yaptık eve geri döndük sorunu konuşup hallettik şuan problem yok çok şükür. masayı hazırlamadığıma şaşırmış söyledi güldük ee ne yapalım dedim kendin istedin:halay:
Mutlu olmana çok sevindim hadi halay çekelim halay candır arkadaşlar tey tey :halay::halay::halay:

2017 KPSS puanı istiyor ben bu sene girmedim yinede başvurabilir miyim
Yahu ücretli öğretmenlik açık varsa atanan gelene kadar belki alırlar sen okul müdürlüğü yada meb danış benim bildiğim kadarıyla önceden Kpss ücretli için yoktu şimdiyi bilmiyorum sonuçta doğudasın açık varsa ara sor bir

Yahu ücretli öğretmenlik açık varsa atanan gelene kadar belki alırlar sen okul müdürlüğü yada meb danış benim bildiğim kadarıyla önceden Kpss ücretli için yoktu şimdiyi bilmiyorum sonuçta doğudasın açık varsa ara sor bir
Bi sorayım yarın ama puan türüne göre alınacakmış başvuru formunda yaZıyor teşekkür ediyorum

Back
X