Uf ne bileyim. Kızlar 16 yaşıma geldim. 17me gircem ama hala kendimi çocuk gibi hissediyorum. Giyim tarzım falan 12-13 yaşımdan farksız. Söyle bi etrafıma arkadaşlarıma falan bkıyorum hepsi tam genç kız gibi giyinio. Fiziğim de düzgün. Güzel olduğumu da söylerler ama ben nasıl olgun giyinirim hiç bilmiyorum. Hala dolabıma baktığımda çiçekli böcekli tshortler, çocuksu şeyler görüyorum. kedili tshortler falan. Oysa ben tam yaşıma uyun cool şekilde giyinmek istiyorum. Biraz büyük ve olgun göstermek istiyorum ama olmuo. Hep çocuksuyum. Aşırı renkli tshortler. Çiçekli böcekli çizgi flm karakterli şeylere sahibim. bilirsiniz belki LCW'nin çocuk bölümünde renkli renkli kıyafetler var. bebekli falan. Hala onlar var dolabımda. ve ben alışverişe çıktığımda tam olarak nasıl bi uyum oluşturacağımı hala düşünemiyorum. Arkadaşlarım falan tam bi genç kız şeklinde giyinirken ben kendimi çocuk gibi hissediyorum. Çok mutsuzum. Bu da dert mi diyeceksiniz ama. İnsanın gerçekten psikolojisi bozuluyor. ne yapmalıyım ? Nasıl giyinmeliyim ? Yaşıma ne gider ? Şöyle birisi karşıdan baktığında "evet bu kız 16-17 yaşında bir genç" desin istiyorum. Ama olmuyor. Beyaz tenliyim.Boyum da uzun. Ama hiç bir şeyi yakıştıramıyorum. İşin kötüsü de gittiğim mağazalarda hiç bi kombin oluşturamıyorum. Yakıştıramıyorum. Büyük işi falan diyorum. Hep.. hep yaşımdan küçük çocuklar gibiyim. Geçen gün yanımda arkadaşımla dolaşıyorduk. Küçük çocuklar geldi. 7.sınıf. Yanımdaki arkadaşıma "abla şu şu okulu biliyor musun?" dediler. Arkadaşım bilmiyorum dedi. Ben de "Ben biliyorum" dedim. Sordukları yer de İLKOĞRETİM OKULU !. "Orda mı okuyosun" dediler.ben de "Hayır sizin abla dediğiniz yanımdaki kızla aynı yaştayım hatta ayca da büyüğüm" dedim. "Aaa abla özür dilerim ben seni bizim yaşımızda zannettim. Giyimine tarzına tipine falan bakınca. Sadece boyun uzun ama. Çocuksu duruyosun." dedi. İnanmıyorum ya. Neden o genç kızlar gibi ben de güzel giyinemiyorum. 7.sınıfa giden çocuk beni kendi yaşında sandı ya. Çok moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?