Çocuk gibiyim.

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Uf ne bileyim. Kızlar 16 yaşıma geldim. 17me gircem ama hala kendimi çocuk gibi hissediyorum. Giyim tarzım falan 12-13 yaşımdan farksız. Söyle bi etrafıma arkadaşlarıma falan bkıyorum hepsi tam genç kız gibi giyinio. Fiziğim de düzgün. Güzel olduğumu da söylerler ama ben nasıl olgun giyinirim hiç bilmiyorum. Hala dolabıma baktığımda çiçekli böcekli tshortler, çocuksu şeyler görüyorum. kedili tshortler falan. Oysa ben tam yaşıma uyun cool şekilde giyinmek istiyorum. Biraz büyük ve olgun göstermek istiyorum ama olmuo. Hep çocuksuyum. Aşırı renkli tshortler. Çiçekli böcekli çizgi flm karakterli şeylere sahibim. bilirsiniz belki LCW'nin çocuk bölümünde renkli renkli kıyafetler var. bebekli falan. Hala onlar var dolabımda. ve ben alışverişe çıktığımda tam olarak nasıl bi uyum oluşturacağımı hala düşünemiyorum. Arkadaşlarım falan tam bi genç kız şeklinde giyinirken ben kendimi çocuk gibi hissediyorum. Çok mutsuzum. Bu da dert mi diyeceksiniz ama. İnsanın gerçekten psikolojisi bozuluyor. ne yapmalıyım ? Nasıl giyinmeliyim ? Yaşıma ne gider ? Şöyle birisi karşıdan baktığında "evet bu kız 16-17 yaşında bir genç" desin istiyorum. Ama olmuyor. Beyaz tenliyim.Boyum da uzun. Ama hiç bir şeyi yakıştıramıyorum. İşin kötüsü de gittiğim mağazalarda hiç bi kombin oluşturamıyorum. Yakıştıramıyorum. Büyük işi falan diyorum. Hep.. hep yaşımdan küçük çocuklar gibiyim. Geçen gün yanımda arkadaşımla dolaşıyorduk. Küçük çocuklar geldi. 7.sınıf. Yanımdaki arkadaşıma "abla şu şu okulu biliyor musun?" dediler. Arkadaşım bilmiyorum dedi. Ben de "Ben biliyorum" dedim. Sordukları yer de İLKOĞRETİM OKULU !. "Orda mı okuyosun" dediler. ben de "Hayır sizin abla dediğiniz yanımdaki kızla aynı yaştayım hatta ayca da büyüğüm" dedim. "Aaa abla özür dilerim ben seni bizim yaşımızda zannettim. Giyimine tarzına tipine falan bakınca. Sadece boyun uzun ama. Çocuksu duruyosun." dedi. İnanmıyorum ya. Neden o genç kızlar gibi ben de güzel giyinemiyorum. 7.sınıfa giden çocuk beni kendi yaşında sandı ya. Çok moralim bozuldu.

Son düzenleme:
Tek derdin hep bu olsun canım.
Bence olay sende bitiyor annenden ya da senden büyük birinden fikir alabilirsin.
Alışverişte tercih ettiğin yerleri değiştir.
Mutlaka beğendiğin yaşına uygun bir tarz vardır.
Düz renklere yönel çok istiyorsan.
Dar pantolonlar dene taytlar var üstüne uzunumsu bir t-shirt ile güzel görünür.
Bu konuda pek bir şey söyliyemem çünkü senin tarzın elbette vardır aklında giymek istediğin bir şeyler :26:

o tarzindan cikamadigin icin, yeni ve daha normal seyler giyince kendine yakistiramiyorsun
ama mutlaka yaninda biriyle git..
ilk basta yakistiramasanda, biraz daha üzerinde birak, bak iyice nasil durdu diye..
kendi vücut sekline uyan kiyafetleri dene.. zayifsan dar elbiseleri tercih edebilirsin mesela..
ilk basta hatta sade kiyafetlerle basla alisverisine.. abartili degisik veya göz yorucu olmasin...
zamanla degistirip kendi tarzini yaratirsin mutlaka..

lcw yerine aynı magazada bulunan x side a geçiş yapabilirsin mesela onun kıyafetleri biraz daha senin yasına hitap eder.. birkaç tane skinny (dar) pantolon üzerine şık tişörtler altına converse ya da bu mevsimde babetler sandaletler saçların için saç bantları fiyonklu tokalar falan alabilirsin atlet tarzı tişörtler giydiginde yasına uygun desende fularlar kullanarak kıyafetini şık hale getirebilirsin..suan bir geciş döneminde oldugun için böyle hissetmen normal..bulundugun yerde eger varsa zara, bershka, pull and bear gibi magazalara göz atabilirsin özellikle suan indirim döneminde..oralarda zaten kombinlenmiş kıyafetler oldugu için seçmekte zorlanmayacagını düşünüyorum:) kolaygelsin

aynı yaştayız :) yakında 17ime giricem. bend e aksine hep beni byük gösterecek şeyler alırım. kasıtlı yapmam ama öyle senin bahsettiğin kıyafetler ilgimi çekmez. hatta ben 8.sınıftayken beni 18 sanarlardı bende beyaz tenliyim. üstelik boyum uzun da değil. 1.62yim. annem daha çocukluğunu yaşayamadan büyükler gibi giyinmeye başladın bu yaşların geri gelmicek diyor :) bence sen kimin ne dediğine takılma keyfini çıkar bu durumun

tatlım bence de önce düz t-shirt ve kotlarla başlamalısın.yani birdenbire seni büyük gösterecek şeylere yönelme.ben de yaşıtlarım gibi giyinmem hiç,elbise topuklu ayakkabı bile giymem mesela.ama yaşımdan küçük de durduğumu kimse söylemedi ufak tefek olmama rağmen.grimsi'nin dediği gibi düz bir t-shirt veya body,düz bir kot pantolon,eğer biraz hareketlendirmek istersen renkli ince şallardan kullanabilirsin.biraz da saçlarına özen göstermelisin saçlar da insanın havasını çok değiştiriyor.sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı oluruz

Son düzenleme:
bence senın yasına gore cok sırın babetler var onlardan edınebılırsın boyum uzun demıssın bol paca yada dar paca gıyebılırsın yuzucu atlerlerı ve uzerıne renklı sallar kullanabılırsın tırnaklarına ınce bır frenc yapabılırsın renk renk elbıseler var duz bır babetle onları kombıne edersın saclarını guzelce at kuyrugu yapar mınık bı canta takarsın yadaa sort gıyersın duz bı sandalet ustune tişört cok cıcı bı genc kız gıbı gorunebılırsın cnm hem sen arkadaslarına fazla takılma bu konuda kucuk gorunmek her zaman avantajdır tabı bunu 20 lerınde anlıcaksın sımdı zoruna gıdıyodur ama ılerde yasından kucuk duruosun dedıklerınde hosuna gıdıcek

ben 28 yaşındayım ve hala çocuksu giyiniyorum boş zamanlarımda

Boşver bence hiçç sorun etme. Ben 30 yaşındayım hala LCW nin 16 yaş grubundan kedicikli tişortlerim var.Üstelik geçen yıl eşimin köyüne gittik. Üzerimde yazlık elbise ve gayette yaşıma uygun bir elbise. Yanımıza eşimi tanıyan bir teyze geldi, senin kız mı , senin boyuna yaklaşmış büyütmüşsün dedi. Saatlerce güldük tabii.Bir de öğretmenim ben sınavlarda gözetmen falan oluyoruz. Geçen gün üniversite snavında görevliydim tam kapıdan giriyorum öğrenciler giremez diye güvenlik görevlisi engellemeye çalıştı. Üstelik kısa boylu ve minyon tipli değilim.

canım kusura bakma ama zaten küçüksün yani bu yaşların tadını çıkar.Büyük görünmek de iyi değil ki.Çok baskılı,çiçekli böcekli şeyler giymeyebilirsin ama senin yaşındakilere topuklu ayakkabılar,ağır kıyafetler,makyaj hiç mi hiç yakıştırmıyorum.Kot ve düz bir bluz veya gömlekle de tam yaşına uygun olabilirsin.

canım ben bile 22 yaşıma gelmişim hala çiçekli böcekli şeyler alırım tweetyli tişörtler giyerim yaşımdan küçük gösteririm küçücük kızlar canım güzelim falan der ama no problem :)) ben de bunu anlamıyorum çevremdeki 15 yaşındaki kızlar benden bile olgun giyiniyo
günlük hayatta topuklu aşırı makyaj kocaman kol çantaları anlamıyorum bu acele ne

Canım,bunun için üzülmeye inan ki değmez.Sadece biraz çaba sarfedeceksin hepsi bu.Mesela çevrendeki beğendiğin kişilerin nasıl giyindiklerini gözlemleyebilirsin.Yada alışverişlerini arkadaşınla birlikte yap ki sana yardımcı olsun.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Malesef arkadaşlarımın aileleri, kız çocuğu oldukları için öyle her seferrinde alışverişe izin vermiyorlar. Annemle çıktığım zaman kendime bir tarz falan yaratmaya çalışırım "O ne öyle git bak orda yaşına uygun çiçekli kıyafetler var. Bunlar sana büyük" der. O zaman da hiç bir şey almak istemem. "Ama anne onları küçücük kızlar giyiyo" dediğim zaman da "Sen çok büyüksün sanki" gibisinden tepkilerle karşılaşırım. Söyle bi yaşıtlarıma bakıyorum hepsi çok güzel giyinio. Dar jeanler , atletler, minik minik çantalar.. Çok güzel görünüyolarlar. Tamam bende giyerim dar jean falan ama sadece kot. Renkli pantolonlar almama izin vermiyo annem. Çabuk kirlenir onlar. Kot al falan diyo. Hele o fularlar falan ince ince. Çok hoşuma gider düz tshortlerin falan üzerine. Yine annem tarafından "Onları halan falan takıyo. Çok büyük işi olmaz" diyo. Oturduğum yer Ankara ama oturduğum semt biraz değişik bi yer. Bolca "çakal" diye tabir ettiğimiz tiplerden kişiler var ve kapri dahi giysek ilk defa insan görmüşcesine bakıyorlar. Anneme diyorum anne ben sort istiyorum. Elbise istiyorum. hep kot-kot sıkıldım diyorum. "Sanki giyebilecek misin. Öyle açık saçık giyinip çıktığında insanların nsıl bakacağını tahmin ediyorsundur" diyor. Annemin mesleği Birim yöneticisi. Okumuş, geçirmiş, üniversite mezunu ve sosyal bir anne.. "Bakarlarsa baksınlar. hiç mi kız görmediler. Onlar bakacak diye yatak yorganla çıkayım istersen diyorum." Gülüyor. Sırf birileri bakacak diye etek sort giyemiyorum. Dolabımda 1 tane bile etek bulmanız imkansız. Çünkü yok. Etek sort yok. 1-2 tane elbisem var. Onlar da anca bayramda seyranda düğünde. babam hiç karışmaz kıyafetime. Dışarda kızlar sort,etek,elbise giyince o kadar özeniyorum ki. Hep çocuksuyum. kendime uygun şeyler bulamıyorum. Yakıştıramıyorum bir türlü. Annem benim küçük gelen az giydiğim tshortlerimi 6-7 yaşındaki kuzenlerime veriyo. Yengem ordan "Tweety26 böyle şeyler mi giyiomuş. Çocuk şeyleri bunlar. Bizim çocuklar giyiyo bunları" diye bide dedikodumu yapıyomuş. Dolabıma baktıkça moralim bozuluyor.

Moda sıtelerınden yaşına ve fızıgıne uygun nasıl kombıne yapacagını öğrenebılırsın ..
Bırkac örnek yukluyorum :Ayrıca yaşın gb gıyın .. Anlamıyorum son yıllarda 15-20 yaşındakı genc kızlar boya kupune daldırılmıs suratları agır kıyafetlerı ıle guzel olduklarını falanmı sanıyorlar .. çok eğreti duruyor .. özenme bence yaşının tadını çıkar , 25'ten sonrada ayh nasıl genc gorunsem dıye ugrasmaya baslaycaksın

Eki Görüntüle 223723

bence sen çok çocuksu giyinmiyorsundur da artık senin yaşındaki kızlar fazla kadınsı giyiniyo,yüksek yüksek topuklar,aşırı makyaj..boşver takma kafana böyle şeyleri,tayt üstüne bol tişörtler,babetler,sandaletler,kemerle kullanılan yazlık gömlekler giyebilirsin,çiçekli bebekli tişörtler değilde düz renk gömlekler tercih et istersen

ben 25 yasindayim naaprimda daha kuculurum diye dort donuyorum.... ne guzel iste keske bende 17 yasinda olsam ahh ahh genclik

lcw çocuk bölümünden giyinmeyi bırak topuklu ayakkabı falanda giyme ama git bir mağazaya t-shirt değil bluzlar al altına dar paça kot pantalonlar babetler eline güzel el çantaları falan bu türd egiyin t-shirt giyme güzel düz renk bluzlar al

niye kendini büyültme çaban anlamadım
sen zaten zamanı gelince öyle giyineceksin
bu yaştayken 20 yaşında gibi durmak falan mı istiyosun ?
herşey zamanında güzel

oo oo canim ben sendne daha kucugm o zaman:))) inanimisin hala oyuncakli bebekli cizgi film karakterli seyelr giyiyorum:) kendini nasil rahat hissediyosan oyle takil.. ama buyumek istiyorumdiyede iyice abartma.. simdilerde iyice tadini cikar sonra yasin gecince neden daha fazla cocuk takilmmaisim diyeceksin:)

ben bayan elbiselerini sevmiyorum spor giyerim genelde.. klasik bisiler cok nadirgiyerim.. kumas pantolon hic giyemiyorum ... kendimi 60 gibi hissediyorum :) kot t shirt tercihim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…