Gencecik kızların "küçük kadın" görüntüsünde dolaşmasını ben de tasvip etmiyorum.
Vira'nın dediği gibi,geçiş dönemindesin.Bu yüzden sözettiğin sıkıntıları normal buldum.
Bazı çocuk reyonlarında,giysiler 16 yaşa kadar üretildiğine göre,giydiklerinin çok yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Örnek gösterdiğin diğer kızlar,ara basamağı atlayıp üst basamağa geçmiş olabilirler.
Senin yaşlarında bazı kızlar da,büyük görünmek için siyah giyinmeye takarlar veya toprak tonları gibi ne kadar renksiz ton varsa onları giyerler.
Anneler genellikle küçük kızlarını pembe giydirdiği için,pembeden kaçış başlar:)
Bunu da yanlış bulurum.Genç kızlar renk kullanmalı,kendi tenlerine yakışan,sevdikleri tonlardan kaçınmamalı.
Daha genç kız tarzı giyinmek istiyorsan,mango,topshop,mavi gibi mağazaları tercih edebilirsin.
Oturduğun semt yüzünden istediğin gibi giyinemiyormuşsun.
Buna da çözüm bulabilirsin.Mesela boyun uzun olduğuna göre,askılı uzun elbiselerden alıp,kendi semtindeyken üzerine yarım kollu küçük hırkalardan giyebilirsin.
Gideceğin yere gittiğinde,hırkayı çantana atarsın.Aynı şeyi,atlet kullanınca yapabilirsin.Zaten çanta kullanmanı mutlaka öneririm.İndirimden,tarz ve modaya uygun çantalar alabilirsin.