Cocuk guvenlik sorunu

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.017
1.768
333
37
Konuyu hangi bolume acacagimi bilmiyorum ama daha fazla cevap icin bir sure burada kalirsa sevinirim gelelim konuya 11. Kattan ev aldik ve ben sevinemiyorum bile biraz oldu bittiye getirdik sanirim 4 yasinda yaramaz merakli bir oglum var tirmanmayi sever eski evde camdan balkona cikiyodu ama birinci kat oldugu icin pek sorun olmuyodu simdi ben cama balkona su kilitli halatli guvenlik kilitlerinden alsam ne kadar guvenli guclude bir cocuk cekip cikarabilirmi aranizda boyle bir urun kullanan varmi

Balkon kapıları için portatif kilitler var kapının üst tarafına monte ediyorsunuz ben ondan kullanıyorum çok memnunum.

Balkonu kapattiracagiz ama iki seneden once olmaz heralde o is vallahi dusundukce eve girmeden evden sogumaya basliyorum ama su an sıkı bir arastirma icindeyim
Camı açmasına engel olmaz ama aklıma hırsız için takılan alarmlar geldi.pahalı değil diye biliyorum..çocuk kilidiyle beraber onuda takarsanız pencereyi açsa bile en azından alarm ötünce haberiniz olur müdahale edersiniz hemen..

Camı açmasına engel olmaz ama aklıma hırsız için takılan alarmlar geldi.pahalı değil diye biliyorum..çocuk kilidiyle beraber onuda takarsanız pencereyi açsa bile en azından alarm ötünce haberiniz olur müdahale edersiniz hemen..
Evet onada baktim canm oda mantikli geldi bana tesekkur ederim

upload_2018-11-15_14-19-32.webp

upload_2018-11-15_14-19-49.webp

şeklinde çok kilit var

bu 4 yaşındaki çocuğa yeterli olur

yetişkinler açınca kapatmayı unutmazsa sorun olmaz

Benim evim 12 . katta ve zemin farkından dolayı bayağı 20 kata tekabül bir yükseliğe mevcut.
Cam balkon kapalı olmasına rağmen evimde balkon daima kilitlidir, her seferinde kilit açar kullanırız.
Camlarımız sadece yukarıdan açılır, ancak çocuklar evde yok ise tam anlamıyla havalandırabiliriz.
Cam ve kapılar için yukarıya asılan sürgü yöntemi gibi kilitler mevcut, bunlardan edinebilirsiniz.
Bende cam balkon olup ve daima kapalu tutup üzerine balkon kapısını kilitlediğimiz için denemedim daha ama, kullanan arkadaşlarım memnun.
Çocuklarım sizinkinin yaşına gelince tek seçenek o görünüyoe hatta.

Benim evim 12 . katta ve zemin farkından dolayı bayağı 20 kata tekabül bir yükseliğe mevcut.
Cam balkon kapalı olmasına rağmen evimde balkon daima kilitlidir, her seferinde kilit açar kullanırız.
Camlarımız sadece yukarıdan açılır, ancak çocuklar evde yok ise tam anlamıyla havalandırabiliriz.
Cam ve kapılar için yukarıya asılan sürgü yöntemi gibi kilitler mevcut, bunlardan edinebilirsiniz.
Bende cam balkon olup ve daima kapalu tutup üzerine balkon kapısını kilitlediğimiz için denemedim daha ama, kullanan arkadaşlarım memnun.
Çocuklarım sizinkinin yaşına gelince tek seçenek o görünüyoe hatta.
Off balkona nasil cikiyosunuz ben dun baktim bakmaz olaydim dahada pimpiriklendim

Back
X