çocuk için daha sık birlikte olmak

Daha önce bahsetmiştim aile sorunlarim var korunuyorum esimi ikna edemiyorum diye.su an korunmaya devam ediyorum gizli :( eşim bilmediği için çocuk hevesiyle daha sık yanaşıyor eğer korunduğumu bilse yine iki haftada ayda bir yanasacak anlatabildim mi acaba yani bu durumdan rahatsızlık sırf çocuk için artan cinsellik

Bizde öyle normalde üç dört günde birberaber olurduk.onun işi gereği öle olurdu ama bazen ben futbol oynarken sıkıntı çekeceğini bile bile yanaşırdım olmaz çok kasığım ağrıyo derdi.ama çocuk olayı gündeme gelince hiç futbol falan dinlemedi iki günde bir beraberlik olcak deyince doktor, katlandı sıkıntılara.yani erkekler öyle bi seninki deil.raat ol.

Benim demek istedigim sadece çocuk için böyle.başka zaman adamın umrunda değil iki haftada olsa farketmez:)

Simdi adam yine eskisi olsaydi " bosanicam, deger vermiyor bana hala,cocuk istyorum beni takmiyor" larla devam ederdin.
Simdide tamda tersini yapiyor ve sorun olmus yine bakarsak. Biz kadinlara yaranamayiz be.

Aklima bi kadinla adam geldi.
Adam bosanmak istiyomus.
Kadin " tm ama tek sartim 2 ay bekle,cocugumuz biseyi farketmesin, eskisi gibi beni kucagina alip her gece odamiza gecirirsin 2 ayin sonunda bosanmayi kabul ediyorum" demis.
Adam bunu her gece yapmis, cunku bosanmak istiyomus.
Bi bakmis bi kac gun sonra eski anilar gelmis aklina, evlendikleri ilk gun kucagina alip eve girmeleri, o mutlu gunleri..
Ve adam basta gorev gibi gordugu biseyi bi bakmis sevmeye baslamis.
Karisini sevdgini hatirlamis tekrardan.
Bosanmamislar..

Hikayenin sonu konunu icerikle bagdasmadigi icin kestim:kahve:.En Büyük KK
Sen dersini al burya kadar.

Asıl istemese yanaşmasa sorun olur bence. Biz de öyle çok düşkün değiliz ama bebek istediğimiz için 2-3güne bir çoğu Zaman benim yanaşmamla oluyor:) artık ne Zaman olur nasip,kısmet.

Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?
e normal şartlarda haftada 1 yada 10 gun cok da aaanormal bir şey değil ki ???
çocuk için elbette daha sık ve belirli günlerde ilişki yaşanmalı..
bunda sorun yok.
ne tepki vereceksin hiç bir tepki verme. bebek yapan yapmak isteyen herkes böyle...ilişkinin keyfini çıkar...

canım istersen her saat başı yap hergün yap Allahın dediği olur benimde yok bekliyorum daha sık birlikte olmakla alakası yok Allah ne zaman dilemişse o zaman olur bacım takma kafanı böyle şeylere :)

Çok okumadım yorumları ama seni biraz yanlışmı anlamışlar eşin beraber olmayı çok aramıyo ve şimdi bebek için sık birlikte oluyorsunuz ve bu durumu bildiğin için nasıl davranıcağını şaşırdın çünkü hamile kalırsan bu durum nerdeyse yok olucak diyemi düşünüyorsun?
Hıımmm,belki değişmez ve böyle kalır alışkanlık yapar sen herşey normalmiş gibi davran bi görev gibi görmesin eylenceli hale getir belki hamile kaldıktan sonra eksikliğini farkeder öyle devam edersiniz

Ben sizi anladım. Böyle şartlanmalar insanın bütün motivasyonu bozuyor isteğini kırıyor. Biz bunu karşılıklı yapmıştık ve gerçekten ikimiz için de sıkıcı olmaya başlamıştı hiç bişey anlamıyorduk yani zorunluluktan gibi oluyor. Sizinki tek taraflı olduğu için sizi daha çok rahatsız ettiğini tahmin etmek zor değil.
Önerim ise çocuk istemiyorsanız bunu dile getirin yazık adama boşa kürek çekmesin.

Günaydın:) şimdi de aklıma bu takıldı esim le haftada bir bazen on günde bir birlikte olurduk şimdi çocuk düşüncesiyle daha çok yanaşıyor. Nasıl tepki vermem gerek çok düşkün değil biliyorum yani çocuk için yaptığıni?

valla cocuk yapma karari ortaksa kocaniz aldiginiz karari uyguluyor ne yapsin yani.

Çocuk istiyorsan yumurta çatlama dönemi oluyor onun için testler var yada internet tarihlerine bakabilirsin sık ilişkiye girmiyorsaniz test daha iyi bal polen karışımı yiyin

Ben sizi anladım. Böyle şartlanmalar insanın bütün motivasyonu bozuyor isteğini kırıyor. Biz bunu karşılıklı yapmıştık ve gerçekten ikimiz için de sıkıcı olmaya başlamıştı hiç bişey anlamıyorduk yani zorunluluktan gibi oluyor. Sizinki tek taraflı olduğu için sizi daha çok rahatsız ettiğini tahmin etmek zor değil.
Önerim ise çocuk istemiyorsanız bunu dile getirin yazık adama boşa kürek çekmesin.

Evet şuan zorunluluktan yaklaştığını düşünüyorum.ilk çocuğumda da aynıydı hamile kalana kadar gayet istekli sonra bosvermislik doğumdan sonra 4

Back
X