- 3 Şubat 2018
- 6.740
- 25.576
- 548
- 28
- Konu Sahibi Bir Eylul Aksami
Selam hanımlar, eşim de ben de 29 yaşındayız. 1,5 yıldır evliyiz ve 5 yıldan fazladır sevgiliyiz. İşlerimiz iyi çok şükür. Maddi bir sıkıntımız çok yok gibi, sadece birimizin maaşıyla ev kredisi ödüyoruz onun da 5 yılı kaldı. Arabamız da var orta halli bir şey işte. Geleyim asıl kısma, ikimiz de bebek istiyoruz hatta kısmet olur mu bilmem ama hayalimiz hep 2 evlat sahibi olmak. Sadece aklıma takılan şey bu sene yüksek lisansa başladım bilimsel hazırlık da dahil 3 seneymiş okul. Hamilelikte ve sonrasında bebekle nasıl olur, yapılabilir mi bilemiyorum. Doğru zaman ne zaman kafam karışık. Bir yanım istiyor bir yanım bunun geri dönüşü yok diyor. Kamuda çalışıyorum o açıdan sıkıntı olmaz ama okul durumları kafamı karıştırdı. Siz ne zaman karar verdiniz çocuk sahibi olmaya? Tam emin miydiniz her şeyden yoksa biraz da oluruna mı bıraktınız bir şeyleri? Yaşım konusunda da kararsızım bir yanım tam zamanı diyor bir yanım daha gençsin diyor. Çok değişik duygulardayım kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.