- Konu Sahibi poyrazmurat
-
kızlar benimki dert değil ama birşey danışmak istiyorum sizlere.1 senelik evliyim. şu anda kiradayız ve eşimin ailesinin yerleri var mütahite verecekler bu yaz yani seneye en geç kışa kadar kendi evimiz olur 1 dairede bize verecekler. ayrıca daha 1 sene ödeyeceğimiz kredi var düğün için alınmış olan. eşimle ikimiz çalışıyoruz. onun maaşı krediye faturalara gidiyor. benimkiyle geçiniyoruz. ayrıca açıköğretimde okuyorum son 1 senem kaldı. sormak istediğim şu eşim çocuk istiyo bende daha 1 sene bekleyelim diyorum. hem okulum bitsin hem borcumuz bitsin hemde kendi evimize geçelim istiyorum. bu arada ben 24 eşim 30 yaşında geç kalmış olurmuyuz acaba. fikirlerinize ihtiyacım var.
bence geç değil mantıklı düşünüyosun:82:
24 yas cocuk icin niye gec olsun ki?
bende 24 yasindayim ve benim icin erken bile :44:
ben hicbiseyin yoluna girmeden cocuk yapilmasina karsiyim,
yazik cocugada sanada.
ne olacak? ya karnin burnunda yada 1-2 aylik cocugunla tasinma telasin olcak
ya maddi SIKINTI? bi cocuga bakmak kolay mi
ne kadar mantiksizca düsünüyor esin
Tam bizim gibi olmuşsunuzbizde sizin gibiydik eşim çok ısrar etti en sonunda 1,5 yıl sonra hamile kaldım şimdi dünyalar güzeli 1,5 yaşında kızım var
Bizimde borç harç kredi büssürü şey vardı bebek kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım hakikaten kısmetiyle geldi meleğim.
Şuan da diyorum iyiki olmuş iyiki bizimle.Genç anneliğin tadi bir başka oluyor
selam,ben 33 yaşındayım,31 yaşında evlendim,32 yaşında anne oldum.çok şükür hiç sorun yaşamadım. 25-26 yaş ne ki hamilelik ve anne olmak için. bence çok doğru düşünüyosun..evliliğe alışmak,eşinle vakit geçirmek başbaşa olmak lazım bence. inan bebek olduktan sonra hiç birşeye vakit kalmıyor.eşimle başbaşa kalmak lüx oldu..kaldığımızda da oğlum hazır uyumuşken ben de azcık dinlenim diorum..
ayrıca maddi kısmı da önemli tabi.hamileyken borç harç ev işleriyle uğraşmak sıkıntılı. rahat olman lazım kendn için de bebek ,ç,n de.. hamilelik yeterince sıkıntılı bi dönem zaten..
24 ve 30..
Geç mi diye sormanıza bile şaşırdım açıkçası..
Geç değil ruh ve beden ve borçlar bitmeye yakın uygundur beden ve ruh senindir bunda erkeğin söz hakkı yoktur
bence de düşüncen doğru.. 24 geç değil.
Başkası istedi diye değil sen kendini manen ve madden hazır hissettiğinde doğur çocuğunu canım :97: Gerisini sal gitsin
Erkekler çocuk ister ama ağladı mı annesinin kucağına atar hele ki gece ağladıysa söylenip arkasını dönüp uyurlar (istisnalar kaideyi bozmaz)
Aslında ne sizin ne eşinizin yaşı geç değil. Yapmanız gerekenleri yaptıktan sonrası daha mantıklı hamilelik için.
Önce bir otursun ondan sonra herşey.
Bir de ben bu tür şeylerin zamanının belli olduğuna inanıyorum artık. yani vakit saat ne zamansa o zaman oluyor.
evet cnm ama eşimi ikna etmem lazım üstelik kayınvalidemde tutturdu siz korunmayı bırakın ev olur diyo ozamana kadar. eski konumu okuyan bilir düğün takılarımı aldı hala biz düğün borcu ödüyoruz bide utanmadan çocuk yapın diyo Allahım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?