Çocuk için geç kalırmıyız

Ben 22 eşim 28 yaşında ve daha çocuk için en az 4 5 seemiz var...
Okuyorum ben de örgünde ve 2. sınıfım daha...
Bence geç kalmazsınız 1 2 yıldan ne geç kalması...

aaa nasıl yanii,ne demek düğün takılarımı aldı? anlayamadım..

evet balayına giderken bırakmıştık emanet olarak. döndüğümüzde hepsini bozdurup düğün borçlarını ödemişler.sadece bileziklerimi verdi. borç dediğin de bi yatak odasıyla oturma grubu aldı. evim küçük olduğundan halılar tüller de de masraf olmadı çok herşeyin en uygununu aldım kiradayım diye. diğer kalan mutfak eşyaları beyaz eşyalarım hepsini ben getirdim gösteriş uğruna hiç istemediğim alma dediğim şeyleri gitti aldı bana sormadan mesela avize falan kirada olmama rağmen düğün için kendine iki üç kıyafet aldı daha bunun gibi şeyler işte. ama onların paralarını biz ödemiş olduk kısacası böyle yani. şimdi görüşüyoruz ama mesafeli.

Ben 22 eşim 28 yaşında ve daha çocuk için en az 4 5 seemiz var...
Okuyorum ben de örgünde ve 2. sınıfım daha...
Bence geç kalmazsınız 1 2 yıldan ne geç kalması...

canim bana sorarsan istedin an yapmalisin ortamin düzelmesini beklersen belkide pisman olursun ben de hep bir seylerin pesinde kosturup durdum ama simdi aylardir gebe kalamiyorum yas ilerledikce sans azaliyor nacizane fikrim sevviyle kal

canim bana sorarsan istedin an yapmalisin ortamin düzelmesini beklersen belkide pisman olursun ben de hep bir seylerin pesinde kosturup durdum ama simdi aylardir gebe kalamiyorum yas ilerledikce sans azaliyor nacizane fikrim sevviyle kal

işte bende bundan da korkuyorum. bazen aklıma takılıyor ama sonra da Allah hayırlı zamanda versin diyorum biz ne kadar konuşsak plan yapsakta kısmetimizde varsa olur yoksa olmaz. Allah herkese istediği zamanda versin inş.

canim bunlari herkes yasadi
kafana takma sen mutluysan iki cabut eksik iki cabut fazla ne farkeder buyuklük sende kalsin

ay çok ilginç şeyler oluyor hayatta ve çok ilginç insanlar duyuyorum.peki sorduğunuzda ne dedi takıları,innanılmaz da yaptıkları..
ayrıca da korunmayı bırakın falan ne demek ya,gel de yatak odamıza gir de ,,tövbe tövbe,konuşturcak şimdi insanı..
kendi bakıcak sanki bebeğinize..
kusura bakma cnaım ben yapım gereği haksızlığa pek gelemiyorum da.

inanki is kolikligimden kizimi bile ben büyütmedim aman suyum olsun buyum olsun kizim bile 2002 dogumlu ben 37 yasindayim hamileliklerim oldu bir an bile dusunmeden sonlandirdim simdi halim harap her ay psikolojik hamilelikler yasiyorum sinir sistemim harap esim zaten benim bu halimden perisan yeri geliyor kizim bile ilgisiz kaliyor ben bebek pesinde kosarken
tek istegim su an her seyim fazlasiyla var ve ben gecte olsa anneligin tadini cikarayim
ama keske olmasaydi keske cocuklarim olsaydida mali mülkü okulu kariyeri simdiye biraksaydim
yanede sen bilirsin ama unutmaki nasibiyle dogar

zaten annesiniz,bebekliğinin tadını çıkaramamışsınız ama ,şimdi yeni bebek peşinde koşarken kızınızın bu yaşlarının güzelliğini de kaçırıyorsunuz ..
bence kızınızla beraber anneliğin tadını çıkarın.belki bebek de ardından gelir..

öyle yapıyorum zaten biz eşimle mutlu sağlıklı olalım gerisi boş. o kendi utansın işlediği günahın bilincinde olsun istiyorum. arkadaş sordu o yüzden yazdım bende

erkekler cok ilginc varliklardir sen farkinda olmuyor sanirsin ama herseyi farkederler ve yeri geldiginde kimi nerde savunacagini bilirler mutlu olman dilegiyle

ne dicek borçlarımızı kapattık dedi. ben de öyle pek konuşkan biri değilimdir bişey diyemedim. ama daha sonra kavga falan oldu altınların hesabını sorduk diye bayağı atıştık şimdi de mesafeliyiz. bakacakmış bebeğe ama inanmıyorum o bana çok vaatler sözler verdi ama hepsi fos çıktı. hiç bir dediğine inanmıyorum artık. sağlık olsun eşimle huzurum olsun yeter.

çok geçmiş olsun cnm Allah hayırlısıyla verir inş. bende bazen bunları düşünüyorum tabi ya geç kalırsak olmazsa diye. o yüzden ben de iki arada kalıyorum işte karar veremiyorum napsak diye. Allah yardım etsin ne diyim hayırlı zamanda olsun inş.

canım bende temmuzda 1 yıllık ewli olucam ve cocuk hiç düşünmüyorummm :) neden diye sorarsan rabbim öncelikle hayırlısını versin ama ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. daha yapacak seyler var.. insanönce ewet ben anne olabilrim cocuk bakabilirim ona bakarken dogru yerde dogru sartlarda diyebilmeliyim.. ama o şartlar su an değil... eşini cevreyi hepsini bir tarafa bırak ve kendine sor ben anne olmaya hazırmıyım diye.. cewabı içtenlikle içinde bir zerre dahi kuşku hüzün kalmadan verebiliyosun dogru yoldasın.. ama kıskun varsa düşünme bence.. her işin bası nasıl gelirse sonu öle biter unutmaa

teşekkür ederim cnm yorumun için. bazen soruyorum zaten yolda giderken geçen bebeklere bakıyorum hem içim gidiyo hemde bakımını falan düşündükçe sanki daha yapamıcakmışım gibi geliyo. daha vakti var gibi geliyor ama bi taraftanda acaba insan kendini ne zaman nasıl anne olmaya hazır hissederki onu düşünüyorum.

anne olma duygusu nedir diye bende sorguladım kendi kendime.. karnında senden bir canlı olması ona bakmak yetiştirmek sorumlulukların en büyüğü.. sana anne diyen bir varlık.. BÜYÜMEKKKK... hayatını ona gör planlamak.. onun içinde kararlar vermek.. yeri geldiğinde onun için ertelemeler yada birşeyleri öne almalar. vs. vs. vs. BEN HAZIR DEĞİLİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…