cocuk için mecburmusuz

çok sevindim senin adına..
inşallah hep böyle güzel olsun aranız...

Maşallah çok sevindim gerçekten.
3 günde çok iyi bu gelişmeler
Devam et böyle bak nasıl daha da üstüne düşüyor..

-Evliyken yapmam asla, -benim için bitti çocuk için yaşamaya mecburuz, -ayrılmak istemiyor.... Kafa karışıklığı, bence bir aile terapistine görünün derim.. Keza çocuk için bitmiş evliliği yürütmek o çocuğa verilmiş en büyük cezadır. Olmuyorsa çocuk için en iyisi devam etmeyin, BOŞANIN..

altın ziynet esyasıdır ve kadına aittir.ona ne set yaptıysan.tamam böyle bi durum da belki danısman gerekirdi ki bnm esimde kızar.ama bu evliliğin bitirilmesine neden olabilecek birşey değil.kesinlikle baska bişy vardır canım.
cocuk mevzusunda da mutsuz bir aile de buyuyen cocuğun da cok iyi yetişeceğini düşünemiyorum. aklı selim insanlarsınız oturun enine boyuna konusun bence canım.
kendini cok yıpratma bunun için hallonunmAYACAK Bİ MEVZU DEĞİL ALLAH BETERİNden korusun canım .

zaten eylülde yarım gün krese gidecek ehliyete yazıldım izin vermiyordu önceden karısma madem dedim kızım okula baslayıncada muhasebeydi bölümüm kursuna gidip belgemi alacagım ve kpss sınavlarına gireceğim dediğiniz gibi kendimi kızım için garaniye almam lazım

hatalı oldugumu biliyorum zaten evlendiğimde 18 yasındaydım su an kı gibi mantıklı düşünemiyordum acıkcasıı hersey toz pembe geliyordu ben ona dedim zaten yaptıralım diye olmaz babam bekleyin diyor dedi suan nasıl yapabildim cesaret edebildim ben bile anlamıyorum o zamanlar söyleyemedim işte ayrılmaktan korktum kaybetmekten korktum suan cocuk oldugu için daha zorlastı durum kırgın oldugunu söylüyor

bende aynen dediğiniz gibi yapmaya basladım gziyorum evde oldukca daha kötü oluyorum zaten cok agladım yalvardım karsısında
ya zaten yatakları o ayırmadı gel yanımızda yat diyor ben uyuyamadıgım için ayrı odada tv ye bakıyorum dünde aynı seyleri konustuk
aynı seyleri sürekli konusmamaya karar verdik zaman istiyor düzelebilecekse düzelir unutamıyorum kırıldım diyor bir süre bu sekilde gidecek artık ne yapalım

sorun takı meselesi değil takı sadece bir kıvılcım olmuş..

bana göre asıl sorun erken yapılan evlilik,erken sahip olunan çocuk ve erken tüketilen duygular..bak sen bile düşünüyorsun şu an üniversite hayatımdan vazgeçtim o kişi için diye sence değermiydi? nasıl olsa evlilik olur çocuk olur ama zamanında olursa güzel olur

çocuk küçük şimdi ayrılmanız demek o çocugun ileride sorunlu bir kişilik olacağı anlamına gelir

dün aksam konustuk böyle olmaz yürümez ben gidiyorum dediğimde göndermedi gidemezsin diyor ayrılmaya da yanasmıyor

biliyorum o yüzden ne yapacagımı bilmiyorum baska sorun mu var diyorum yok sadece kırıldım sana diyor evden gideyim dediğimde göndermiyor sevmediğin birisiyle nasıl yapacaksın aynı evde dediğimde duygularım henüz o kadar körleşmedi seni evde tutan birseyler var hala diyor

iyide kuklamısınız siz bugun kal der yarın git derse ne yapacaksınız ,sorun takı meselesi ise hoş başka bir yere harcanmamış ki yine altına çevrilmiş anlamadım gercekten

arkadaşım eşin boşanmak istemiyor besbelli. bir beklentisi var senden ama ne olduğunu çözemedim sanki o beklentisini karşılasan sorun halloluverecekmiş gibi. veya bir derdi var da anlatamıyormuş gibi. diğer yandan "evden gideyim?" gibi laflarla iplerini adamın eline teslim etme, çok yanlış. beklentisi / derdi neyse açık açık söylesin yahu. bu şifreli konuşmalar ne kadar can sıkıcı böyle. bu arada bence de takı makı değil bu davranışların altında yatan

benim anladığım şu.. adam bariz bir şekilde ilgi bekliyor.. yuvan yıkılacak boş yere..
ayrılma meselesini felan hiç açma..

nasıl bir hayatın var bilemiyorum.. ne derece bakımlısın onu da bilmiyorum ama bence çok dikkat etmiyorsun kendine..
yanlış anlama biz de dikkat etmiyoruz.. ama sen şu an dikkatli olmalısın..
evin içinde hep derli toplu giyin.. makyajlı bakımlı ol hatta.. kuaföre git saçlarını felan kestir, fönlet ne bileyim..
dikkatini çek.. ama sorarsa bunlar ne için diye.. böyle olmalı gibime geldi felan de geçiştir..
ağlama karşısında..

kızının babasına yakınlaşmasını sağla..
gündüzden kızını baba gelince sarılıcaz öpücez onu çok sevdiğimizi söyleyecez felan diye babaya ısındır..
yavrucağız hissetmiştir gerginliği, hem de çocuk bağınız olduğunun daha bir farkına varsın..

adam gel yanımızda yat diyince de yanına git bir zahmet..
iyice soğuyacak senden.. belli ki hala seviyor.
yatarken de yaz geldi zaten, ona göre bişiler giyersin artık :))

ayrıca kpss kitaplarını vs adamın gözüne sokma şimdilik..
hayatımı garantiye alıyorum moduna da girme..
bence bunlar ters teper..
biraz daha bekle..
bir iki hafta en azından..
bak bir arkadaş bahsetmiş toparlanmaya başlamışlar..
çok sevindim onun adına umarım senin için de her şey güzel olacak..
bizi de habersiz bırakmasın umarım..
Allah yardımcın olsun..

sana bunları yaşatıp seni bu derece yıpratmaya hakkı yok....senin de duyguların tükenir sen de soğursun......onu bekleme çok üzülürsün.........işine geldiği gibi davranıyor..........gel dediğinde geliceksin git dediğinde gideceksin bu seni çok acıtır

sen de ona diyeceksin ki ben de bu tavırların yüzünden soğuyorum ve kırılıyorum tıpkı senin gibi......senin derdin üzüm yemek değil diyeceksin.....bu adama biraz hizmeti kısacaksın yerinde olsam ona ihtiyacın olmadığını hissettirirdim örneğin kpss ye hazırlanarak bırak o senin arkandan dolaşsın.........çünkü erkeklerin suyuna giderek onlara yalvararak hiçbirşey elde edemezsin....sana en fazla acır ve onun cannını sıkarsın.......erkekler güçlü kadınlara saygı duyar...

lütfen eğitimini tamamla......işte o zaman hayal ettiğin bir evliliğin olur

okuyabildiğim kadar yorumları okumaya çalıştım.. bazı arkadaşlar güçlü görün demiş bazıları ise elinde eteğinde ol kocanın demiş. aslında iki yorumda doğru olabilir.çünkü bazı erkek vardır ki kırıldığında ilgi bekler ilgi gelmedikçe yanaşmaz.. yada soğuduğunda ki ben bu soğuma olayını hiç anlamam sonra nasıl ısınıyorlarsa! bu durumdada etrafta dolaşan mükemmel bir kadın ister. aslında hiçbir sorun yok gibi değil de var gibide davranmayın. nasıl olacak derseniz. yaptığınız şey bence yanlış olan birşey değil ama saklanamanız hata. ayrıca bir erkeğin bu kadar kırıldım demesine de anlam verebilmiş değilim. bağırıp çağırıp benden nasıl saklarsın bunu dese daha anlamlı olurdu. bu durumda sizde beklediği denilen gibi ilgi olabilir. bence yapacağınız ilk şey onun evin reisi olduğunu ve sizin ve kızınızın maddi değil ama manevi olarak ona ihtiyacınız olduğunu hissettirmek. bu çok yanaşarak değil ama ufak detaylarla yapılabilir. kpss kitaplarını gözünüze sokmanız sanki kısasa kısas moduna giriyor bak sen beni bırakıyorsun ama benim geçmişimde bıraktığım eğitimi toparlayacak gücüm var demek yerine. ben senin karın çocuğumun annesiyim imajını vurgulamak daha mantıklı. sonrasında sosyal aktif bir moda girmek istediğinizi göstermek için olabilir bu kpss olayı tabiki. birde giyeceklerinize dikkat edip giydikten sonra karşısına geçip nasıl olmuş bu yakışmış mı vs diye gerçekten fikrini almaya çalışın. diğer türlü resti çekerseniz direk sona ulaşabilirsiniz.ama dediğim gibi iki türlü erkek var bana göre.. sizin eşiniz hangi konuma giriyorsa onu yapın genede.. Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin..

anlamıyorum ne yapmak istiyor

ben anladım canım
sana eziyet ediyor, bilerek mi bilmeyerek mi bilemiyorum
sen sabret
umursama, konuşsun dursun
takıdan da soğuma mı olurmuş ya, nasıl bi adam bu
derdi başka onun
seni ezmeye çalışıyor
baskı kurmaya çalışıyor malesef

Bana göre eşinizin ayrılmaya niyeti yok. Sadece altın meselesi içine oturmuş ve kendine yapılan büyük bir hakaret kabul etmiş. Amaç sadece (tabiri caizse) konu sahibinin burnunu sürtmek. Böylece konu sahibini iyice korkutup bir daha böyle birşey yapmamasını sağlamak. Ben olsam konu sahibinin yerinde, planı tersine çevirip kocasının burnunu sürterdim.

ayrılmaya niyeti varmı yok mu bilmiyorum ama dediğiniz gibi o olay cok koymus ona öyle diyor bana ceza vermek mi niyeti üzerek bilmiyorum dogrusu

ilgisiz dğilim ki zaten giyinirim süslenirdim son zamanlarda bakmıyor bile suratıma buda insanın hevesini kırıyor halyle kızımda düşkün babasına.bu sekilde bekleyecegiz artık bir iki hafta daha dediğiniiz gibi bakalım ne olacak

bu kadar zaman gecmesine ragmen biz hala düzelemedik ne yapacagımı bilemiyorum cıkıs yolu bulamadım bir türlü dün yine konustuk duygularım aazaldı diyor ama ayrılmayada yanasmıyor cocuk için yasamaya mecburuz diyor hala düzelirmi dediğimde de bilmiyorum diyor cıkıs yolu gösterin lütfen işin içinden cıkamıyorum bunaldım ucurum kıyısında gibi hissediyorum kendimi hala zamana bırak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…