bu kadar zaman gecmesine ragmen biz hala düzelemedik ne yapacagımı bilemiyorum cıkıs yolu bulamadım bir türlü dün yine konustuk duygularım aazaldı diyor ama ayrılmayada yanasmıyor cocuk için yasamaya mecburuz diyor hala düzelirmi dediğimde de bilmiyorum diyor cıkıs yolu gösterin lütfen işin içinden cıkamıyorum bunaldım ucurum kıyısında gibi hissediyorum kendimi hala zamana bırak diyor
bu kadar zaman gecmesine ragmen biz hala düzelemedik ne yapacagımı bilemiyorum cıkıs yolu bulamadım bir türlü dün yine konustuk duygularım aazaldı diyor ama ayrılmayada yanasmıyor cocuk için yasamaya mecburuz diyor hala düzelirmi dediğimde de bilmiyorum diyor cıkıs yolu gösterin lütfen işin içinden cıkamıyorum bunaldım ucurum kıyısında gibi hissediyorum kendimi hala zamana bırak diyor
nerden nasıl baslamalıyım bilmiyorum ama bugün tamamen bitti sadece 3 yasındakı kızımız için sürdürmek zorundaymısız aynı evde iki yabancı gibi olamam ki ben kimseye anlatamıyorum hep içime atmaktan yoruldum ve buraya yazmaya karar verdim en bastan anlatayım ben 25 yasında 7 senelık evliyim evliliğimizin ilk yıllarında takılan takılarla kendime set yaptırdım ve bunu ona cok sonra söyledim hatalıyım biliyorm seneler sonra döndü dolastı konu yine oraya geldi 4-5 ay önce soguk davranmaya basladı ben yakınlastıkca o uzaklastı unutamıyorum kafamdan atamıyorum diyor 7 sene sonra ne oldu sanki öncesinde cok iyiydik baskasımı var diyorum evliyken yapmam asla diyor. benım için bitti diyor ama cocuk için aynı evde yasamaya mecburuz diyor ben bu sekilde yapamam diyorum sana bakarken yabancı gibi olamam diyorum kabul etmiyor kendi ailemlede kalamam üniversite hayatımdan vazgectim istemiyorum dedi diye yarım bıraktım ben hala onu cok seviyorum ne yapmam gerekiyor bilemiyorum psikolojim cok bozuldu kızımada yansıyor onu etkilemek istemiyorum cok kötü durumdayım anlatacak konusacak kimsemde yok annemin basında sorunları var anlatıp üzmek istemiyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın gercekten yasamadan anlasılmıyormus
buguun bitti sonunda hersey cıktım evden cok zor oldu ama istemiyordu artık simdi cocuguda elinden alacagım diyor ben kızımı bırakamam mahkeme kime verir ne yapmam lazım almam için yardım edin liütfen
Hakkınızda hayırlısı olsun, korkmayın çocuğunuzun yaşı küçük anladığım kadarıyla, küçük çocuk anneye muhtaç olduğundan mahkeme size verir. Yalnız çocuğunuzu geçindirecek gücünüz olduğunu gösterebilirseniz iyi olur. Yani sanırım ailenizle birlikte yaşarsınız siz çalışmıyorsanız bile ailenizin geliri olduğundan sizde kalır.
ailemle kalıyorum şimdilik işede girmeye niyetim var biraz toparlanayım 3 yasında daha kızım olan ona olacak zaten onun için üzülüyorum
hiç mantıklı gelmedi sadece takılar set oldu diye mi bitiyo ilşki
birlikte bir evli,lik danışmanına psikologa gitmenizi onericem ama eşiniz bunu da kabul etmeyecektir
gitmez psikologa falan onun kabul edemediği sey benim ona yalan söylemem haklı birsey diyemem ama bunun içinde evlilik bitmezdi güvenimi sarsdın diyor ama zamanla olabilecek seylerdi bunlar bence
Geçmiş olsun. Yazdıklarını okudum da adam bitirmek için kılıf arıyormuş, bahane bulamamış. Takıyı bahane etmiş. Aslında onun da bahane olmadığını biliyor da onun altına sığınıyor. hiç üzülme. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Aptalca bahanelerle aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadık. Sonra baktı ben gitmiyorum evden, o gitti. Belliki eşinin hayatında biri var. Kesinlikle biri var. Çünkü takı meselesinden insan evliliğini bitirmez.
Kendini suçlama. Bunlar bahane. Onun yürütmeye gönlü yokmuş bu evliliği. Mahkeme takıları sana veriyor zaten, onun niye sorunu olsun ki. Takı senin, istediğini yaparsın. İkincisi mahkeme çocuğun velayetini sana verir merak etme. 3-5 takıyı sana değişiyorsa boşan gitsin. Hatta maddi manevi tazminat da iste.
Geçmiş olsun. Yazdıklarını okudum da adam bitirmek için kılıf arıyormuş, bahane bulamamış. Takıyı bahane etmiş. Aslında onun da bahane olmadığını biliyor da onun altına sığınıyor. hiç üzülme. Ben de senin yaşadıklarını yaşadım. Aptalca bahanelerle aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadık. Sonra baktı ben gitmiyorum evden, o gitti. Belliki eşinin hayatında biri var. Kesinlikle biri var. Çünkü takı meselesinden insan evliliğini bitirmez.
Kendini suçlama. Bunlar bahane. Onun yürütmeye gönlü yokmuş bu evliliği. Mahkeme takıları sana veriyor zaten, onun niye sorunu olsun ki. Takı senin, istediğini yaparsın. İkincisi mahkeme çocuğun velayetini sana verir merak etme. 3-5 takıyı sana değişiyorsa boşan gitsin. Hatta maddi manevi tazminat da iste.[/
bosanacagız zaten düzelebilir hersey dediğimde düzelecek birsey yok bitti artık bende hersey diyor cok zor bir hayat bekliyor artık beni ona sormadan altınları kullandıgım için kızıyormus olan oldu artık yollarımız ayrıldı bugün itibariyle kızım için zor olacak en cok
Ben de yaşadım. 5 ay oldu. Bekledim, gelen yok. Adam halinden mutlu. Oğlum ilk zamanlar çok kötüydü ama şimdi o da kabullendi artık. Bitirmek istiyorlarsa çocuğu falan gözleri görmüyor maalesef. Bir şekilde bahane yaratıp, o bahanenin altına sığınıp gidiyorlar. Keşke evi sen terketmeseydin. O evi terketseydi, sizin de bakımınızı üstlenseydi. Bizde de eşim ben evi terk etmeyince kendine ev tutup bir bahane ile kavga çıkarıp gitti. Düşüneceğim dedi. 1,5 ay evde bekledim, gelmedi. Oğlumun psikolojisi kötü olunca ben de baba evine döndüm. Evimiz boş. O kendi tuttuğu evde kalıyor, eve de dönmüyor. düşüneceğim diye gitti, mutsuzmuş hiç aramadı, 5 ay düşündü. Geçen gün beni aradı. Sandım ki 5 aydan sonra pişman oldu konuşacak. Nerdeeee. Bana anlaşacakmıyız çekişecekmiyiz dedi. Boşanacakmış. Bir de utanmadan evi kiraya veriyim, kirayı ben alıp size gönderirim masallarını söyledi. 5 aydır birşeye ihtiyacınız var mı demedi, çok mutlu.
Söylemek istediğim bu takı meselesi falan değil. Bunun için evlilik bitirilmez. Hırsızlık, namussuzluk falan yoksa bu kadar fasa fiso şeyler için evlilik bitirilmez. Demek ki yedekteki artık böyle istedi. Üzgünüm ama benim de aynı şeyler başımda. Pişman olur döner diye bekleme, pişman olmuyorlar, aksine mutlu mutlu geziyorlar. Yapılacak tek şey silkelenip yeni bir hayata başlamak. Ben öyle yaptım. Kendime yeni yeni geliyorum. Doktor zaten bu durumlarda çok sık duygu durumumuz değiştiği için hemen karar vermememi söyledi. Aradan zaman geçince zaten herşeyi daha net kavrıyorsun. Benim karar vermeme gerek kalmadan o kararını verdi zaten.
Zamana bırakmalısın, benim gibi. Zamanla herşey daha çok yerine oturuyor. Kendini de salma sakın, bu seni mahveder. Bir de seni öyle mutsuz görmesin, onların istediği de o zaten. Güçlü ol. Onsuz da yaşayabilirsin. Ölmüyoruz merak etme, onlardan önce nasıl yaşadıysak şimdi de onlarsız yaşayabiliyoruz. Ha sevgi mi? Sevgi hep içinde kalıyor, yüreğin hep acıyor, geceleri herkes yatınca ağlıyorsun, yavrunu düşünüyorsun, neden ben diyorsun. Bir süre sonra neden sevmedi, sevseydi bunları yapmazdı, yapamazdı diyorsun. Sonra herşey külleniyor. Sen de unutuyorsun, onu yabancı gibi görmeye başlıyorsun.
Ne zaman yardıma ihtiyacın varsa elimden geleni yaparım. Sevgiler...
teşekkür ederim tavsiyelerin için halimizden bir tek bilen anlar zaten kızım için güçlü olmaya çalısacagım sanırım benimde zamana ihtiyacım var biraz inşallah cok cabuk unuturum ve alışırım yeni hayatıma terk etme konusuna gelincede ev onlarındı zaten kayınvalide elti ve ben bir binada oturuyorduk takı meselesindede haklı olduıgunu düşünüyorunm acıksacı ilk zamanlar yaptım ona seneler sonra söyledim ama bunun içinde evlilik bitemezdi dediğin gibi düzelebilecek birseydi sadece güven bitti hersey bitti diyor
Sana şunu söyleyim. Evde takılar takılırken ki düğün videosu falan varsa onu almalısın, çünkü video boşanmada sana kanıt olacak. Altınlar senin olduğu için ispatı o video ya da resimler. İkincisi evden senin çıkman kötü olmuş çünkü evi şu anda sen terk etmiş durumdasın, yani boşanma sırasında aile birliğini bozmaktan sen suçlu durumdasın. Eğer bu olaylar için komşu, arkadaş gibi şahitin varsa, yani onun seni gönderdiğine dair, o zaman tamam. Bir avukata sormalısın bence ama keşke evi terk etmeseydin. Bu arada takılara ait kanıtını al, resim, video falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?