Eşiniz bunu bahane etmiş. Bal gibi ortada bu. Ama niye ayni evde yaşamak zorundayiz.diyor sanki sizin bunu kabul etmeyip ondan ayrilacaginizi boylece kendini daha az suçlu gostermek icin mi anlamadim...
evlilik bitirmek kolay ama devam ettirmek zor ama sabrin meyvesi tatli olur yikmayin evliliginizi esinizin kafasi karsmis bence
inşallah cocuk olmasa bukadar üzülmezdim ama o herseyi değiştiriyor işte oda aynı seyi söylüyor cocuk olmasaydı cok daha farklı olurdu coktan biterdi diyor zaten
Böyle şey mi olur ?
Çocuk var o yüzden evliyiz yoksa çoktan biterdi.Niye bitiyormuş ? Canı sıkıldığı için mi ? Evlilik 2 kişilik haberi yok mu bundan ? Bir derdi sıkıntısı varsa evlilikle ilgili söylemeli böyle içine atıp şifreli şifreli konuşmalarda neyin nesi böyle ?
inşallah cocuk olmasa bukadar üzülmezdim ama o herseyi değiştiriyor işte oda aynı seyi söylüyor cocuk olmasaydı cok daha farklı olurdu coktan biterdi diyor zaten
yok daha neler yaaa, bahane resmen
bırak yalvarma ona keyfi bilir yok çocuk içinmiş bilmem ne , böyle bi evlilik çocuğa daha zarar verir bunu akıl edemiyor mu?
o zaman sende okul hayatım onun yüzünden bitti diye soğu ondan olur mu öyle şey ya
onun için bitmişse ayrılın versin nafakanızı kendi hayatına baksın, sana bunları yaşatmaya hakkı yok
dediği gibi uzak davran canım bi süre belki değerini anlar üstüne gittikçe ters tepceğini düşünüyorum ben
erkekleri anlamak zor ofke sinir benm esimde sinirlenince bussuru sey soyler bu sene iki tane arkadasim bosandi olan cocuklara oluyor her baba diyen cocugun arkasindan bakicaklar aklima geldkce uzuluyrm herkesin dalgalanmalari oluyor bence sabirla iyilikle surdrmeye calisin size siddet uygulamiyorsa evinin ihtiyaclarini karsiliyorsa cocguna duskunse sizin yerinizi hic bir kadin alamaz kim olursa olsun sabredin bosanma lafini anmayn benm fikrm bu ilgi sevgi halleder
bir erkek yıllar önce yaşanmış bir olayı sebep gösterip birden senden soğudum bitti demezbu bana çok mantıksız geldi aklıma acaba başka kadın mı var sorusu geliyor ama umarım yanılıyorumdur.biraz kocanı kendi haline bırak üstüne düşme belki aklı başına gelir baktın aynı devam ediyor ben böyle evcilik oyunu oynayamam boşanalım ayrı evlerde yaşayalım daha iyi de.inşallah buna gerek kalmaz herşey yoluna girer canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?