Evlenmeden önce istemiyorum demedi, istiyordu ama hemen yapmayız diye konuştuk. En azından hiç yapmayı düşünmüyorum uzun süre vs demedi. Bu açıdan sinirleniyorum ben de bilseydim
7 yıllık evliyim 5 yıl önceki halim gibisin çok üzüldüm senin için.Ben de çok üzüldüm bu konu yüzünden çok yıprandım aşırı fevri davrandım senin fevri konuşmanı duyunca aklıma benim konuşmalarım geldi ama bizde Adam haklıydı 5 yıl boyunca çocuk istemiyorum demişti .
Ben de he he Nasıl olsa evlenince ister diyerek önemsemedim gerçekten 5 yıl boyunca istemedi adam evliliğin 3. Yılında korunmayı bıraktım( o konuda bile birden ben hap kullanmicam diyip bıraktım adama sormadım bile ordada hatalydm) . Hatta o korunmaya basladı sonra ikna ettim bir şekilde hemen olmayacaktır nasıl olsa belki o sürede sende alışırsn fikre diye.
11 ay sonra hamile kaldım başta pek sevinmedihatta psikolojim bozuldu çocuğu istemiyor kafalarına girdim çok kötü oldum depresyona falan girdim sonra 4,5 aylık hamileyken sağlık sebeplerinden dolayı bebeği kaybettik.
Çok üzüldü çok pişman oldu başlarda istemediği için vicdan azabı bile çekmiş.
İki yılda benim psikolojimin düzelmesini bekledik 5 yıl dan sonra tekrar korunmayı bıraktık artık bana da çok üzülüyordu Çünkü kayıptn sonra da o da istemeye başladı olmadıama
tüp bebek yaptık şimdi hamileyim O da çok istiyor .
Ben bunların hepsine niye anlattım biliyor musun gerçekten eğer eşlerden biri istemiyorsa o hamilelik zehir geçiyor .
Adam 5 yıldan sonra çocuk istemeye başladı ve 7 yılımız da hamile kaldım zamana bırak Biliyorum çok zor ama onun da bir zamanı var. bak Sen sinirli davrandıktan sonra ben öyle demedim istemiyorum demedim demiş.
Demek ki benim eşim kadar katı düşünmüyor bu konuda. Zamana bırak evliliğin iyiyse adam iyiyse yıkma yuvanı zaman ne gösterir bilinmez.