Çocuk istememek

Adam hakli derdim ama kopruyu gecene kdr farkli konustuysa dogurma kiz:)

Böyle uçurum yaş farkları böyle sorunları da beraberinde getirir yapacak bir şey yok.

Adama bakıyorum adam haklı. 40 yaşında baba olmak istemiyor. Size bakıyorum siz zaten haklısınız. 23 yaş çocuk sahibi olmak için çok erken. Ayrıca sizinle yaşlarımız yakınmış şimdi çocuk sahibi olma fikri korkunç geliyor bana. Çocuk olunca annenin hayatı bitiyor zaten. Bence çocuğun doğduğu gün anne için helva kavurma gibi bir gelenek başlayabilir

Böyle ileri geri konuştuğum için yukarıdaki adam kızacak ve evlendikten sonra kaza kurşunuyla hamile kalacağım diye çok korkuyorum

Bukadar cocuk meselesinde kesin konuşmayın gun gelir sınanirsiniz basıma geldi ondan soyluyorum istedigim zaman 1.5 sene olmadı esimde sorum cikyi falan

Esinin yasi hesaba katirlrsa istemsi norml. Benm esim bile ikinciyi istemyoken ya yasim 30 oldu yapalim diye ikna olmustu. Ama senin yasinda kucukms daha zmaann var diyebilrm:) sizin yaslardan dolayi ayni goruste olmak zor oldu

Eşim şuanda 34 yaşında, bende 29. Biz hayatın tadını aldık artık. Hayat bu ayrılma da olabilir ölüm de olabilir ozaman kimse evlat sahibi olmasın nasılsa hepimiz öleceğiz

adam haklı bence cnm,sonradan çok zor oluyor çocuk çünkü.
bir an önce aradan çıkar bnc,o bebişi eline alınca tüm sıkıntıların kayboluyor inan...

Bak benim 1 kız bebişim var... adı ece.. o olmasa yaşayamazdım.. şimdi senin çocuğun olmadığı için böle dşnysn ama bi olsun sen de çocuğa doymaycaksn canm.. ben 2. Çocuğumu istiyorum inşALLAH Allah nasip eder umarım sen de benim gibi musmutlu bi anne olursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…