Çocuk istemeyen erkek bulabilir miyim?

Gercekten cok acimasizsiniz ya ne yasadihimi kimse bilemez.InsaAllah olmaz siz de Allah rizasi icin dua edin lutfen olmasin hamilelerin duasi kabul olur.Lutfen insallah cocugu olma
Bulmaktan kastın evlenmek mi? Çocuk istemesem ben evlenmem şahsen. Erkek olarak başkası da çocuk istemiyorsa evlenmeyebilir . Neden boşuna sorumluluk alsın ki.

z diyin

Haklisiniz ama dusunun genc bir kizsiniz ve hayatinizda hic Inşallah dusunmediginiz bir seyi 3 4 usta falci size soyluyor.Ve cok baska borsey hayal ediyordum ben.inşallah olmaz Allahim gunlerdir yemin ediuorum öluyorum biraz takintiliyim

Ay aklı başında genç kız falcıya gitmiyor zaten

Benim biraz takintiya cevirmem ile oldu bazi falcilar bunu dedi de kafama fena takildi yoksa genc bir kizin bu kadar takmasi normal degil zaten merak etmeyin ben de kendimden nefret ediyorum

Çocuk istemeyen sadece siz değilsiniz. Tabi ki bulabilirsiniz. Bunun için boşanmış ya da kısır bir erkek bulmanıza da gerek yok. Saçma sapan öneriler. Ne yani sağlıklı ve bekar bir insan anne/baba olmayı reddedemez mi? Hayatınızda biri olduğunda bu fikrinizi açıkça söylersiniz

Benim biraz takintiya cevirmem ile oldu bazi falcilar bunu dedi de kafama fena takildi yoksa genc bir kizin bu kadar takmasi normal degil zaten merak etmeyin ben de kendimden nefret ediyorum
E travmam var dedin travma falcı mı

Bu arkadaş garantiye almak istiyor da ondan. Yani istemiyorum deyip sonradan isteme ihtimali de olmasın

Amac yalniz olmemek hanfendi.Evlilik sozlesmesinde cocuk dogurucaksiniz diye bir madde mi var?

Evlenmeden de hayatımda biri olabilir. Kaldı ki evlendim diye bunun ölene kadar süreceğinin garantisi yok. Benim fikrim çocuk yapmayacak olsaydım evlenmezdim.

Bu arkadaş garantiye almak istiyor da ondan. Yani istemiyorum deyip sonradan isteme ihtimali de olmasın
Kendisinin fikrinin değişmeyeceğinden nasıl emin olabiliyormuş? Konu sahibinin yaşı küçük sanırım. Baştan sona okumadım ama yumurtalık aldırma, falcılar falan pek sağlıklı düşünemiyor sanki

Konunun gerçekliğinden bile şüpheliyim ben

Evlenmeden de hayatımda biri olabilir. Kaldı ki evlendim diye bunun ölene kadar süreceğinin garantisi yok. Benim fikrim çocuk yapmayacak olsaydım evlenmezdim.

Ya hamilelerin duasi kabul olur eger edersineniz sizin hayriniza birseyler yapabilirim lutfen allah aski icin kimseyede anlatamiyorum derdimi yedim bitirdim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…