- 13 Ocak 2020
- 46.543
- En iyi cevaplar
- 2
- 181.072
- 598
- 34
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Gidemezsiniz yavrum.Örtmenim reyhan ağlıyoo tualete gidebilir miyiiz
Yavrum mu yoksa çocuğu olsun diye gizli dualı mesaj mı buGidemezsiniz yavrum.
Gercekten cok acimasizsiniz ya ne yasadihimi kimse bilemez.InsaAllah olmaz siz de Allah rizasi icin dua edin lutfen olmasin hamilelerin duasi kabul olur.Lutfen insallah cocugu olma
Bulmaktan kastın evlenmek mi? Çocuk istemesem ben evlenmem şahsen. Erkek olarak başkası da çocuk istemiyorsa evlenmeyebilir . Neden boşuna sorumluluk alsın ki.
Haklisiniz ama dusunun genc bir kizsiniz ve hayatinizda hic Inşallah dusunmediginiz bir seyi 3 4 usta falci size soyluyor.Ve cok baska borsey hayal ediyordum ben.inşallah olmaz Allahim gunlerdir yemin ediuorum öluyorum biraz takintiliyim
Benim biraz takintiya cevirmem ile oldu bazi falcilar bunu dedi de kafama fena takildi yoksa genc bir kizin bu kadar takmasi normal degil zaten merak etmeyin ben de kendimden nefret ediyorumYazmadan geçemeyeceğim, çocuk isteyip istememek sizin bileceğiniz iş ama yumurtalıklari aldırsam inşallah, çok manasız bir cümle. Hayati bir durum yoksa, sırf canınız istemiyor diye yumurtalıklarınızı aldırıp inşallaha bağlamayamazsınız konuyu. Açıp biraz araştırın, okuyun.
Konuda biraz fake gibi ama olsun.
Merak etmeyin zaten buyuk tovbe ettim cok pismanimAy aklı başında genç kız falcıya gitmiyor zaten
E travmam var dedin travma falcı mıBenim biraz takintiya cevirmem ile oldu bazi falcilar bunu dedi de kafama fena takildi yoksa genc bir kizin bu kadar takmasi normal degil zaten merak etmeyin ben de kendimden nefret ediyorum
Bu arkadaş garantiye almak istiyor da ondan. Yani istemiyorum deyip sonradan isteme ihtimali de olmasınÇocuk istemeyen sadece siz değilsiniz. Tabi ki bulabilirsiniz. Bunun için boşanmış ya da kısır bir erkek bulmanıza da gerek yok. Saçma sapan öneriler. Ne yani sağlıklı ve bekar bir insan anne/baba olmayı reddedemez mi? Hayatınızda biri olduğunda bu fikrinizi açıkça söylersiniz
Falci-lar demek, ne hoş.Benim biraz takintiya cevirmem ile oldu bazi falcilar bunu dedi de kafama fena takildi yoksa genc bir kizin bu kadar takmasi normal degil zaten merak etmeyin ben de kendimden nefret ediyorum
Tabiki degil burada anlatmak istemiyorumE travmam var dedin travma falcı mı
Amac yalniz olmemek hanfendi.Evlilik sozlesmesinde cocuk dogurucaksiniz diye bir madde mi var?
Hıı hı evetTabiki degil burada anlatmak istemiyorum
6 taneai ayni anda olur demekY
Cok haklisiniz ama ben cok baglaniyorum nefret ediyorum kendimden ya biri seversem de beni manipule ederse diye kafayi yiyorum.6 izin olir ne demek?
Ya zeki kadının hali bammmmbaşkaaYavrum mu yoksa çocuğu olsun diye gizli dualı mesaj mı bu
Etmiycem duaaaaGercekten cok acimasizsiniz ya ne yasadihimi kimse bilemez.InsaAllah olmaz siz de Allah rizasi icin dua edin lutfen olmasin hamilelerin duasi kabul olur.Lutfen insallah cocugu olma
z diyin
Öhöm öhömYa zeki kadının hali bammmmbaşkaa
Kendisinin fikrinin değişmeyeceğinden nasıl emin olabiliyormuş? Konu sahibinin yaşı küçük sanırım. Baştan sona okumadım ama yumurtalık aldırma, falcılar falan pek sağlıklı düşünemiyor sankiBu arkadaş garantiye almak istiyor da ondan. Yani istemiyorum deyip sonradan isteme ihtimali de olmasın
Konunun gerçekliğinden bile şüpheliyim benKendisinin fikrinin değişmeyeceğinden nasıl emin olabiliyormuş? Konu sahibinin yaşı küçük sanırım. Baştan sona okumadım ama yumurtalık aldırma, falcılar falan pek sağlıklı düşünemiyor sanki
Evlenmeden de hayatımda biri olabilir. Kaldı ki evlendim diye bunun ölene kadar süreceğinin garantisi yok. Benim fikrim çocuk yapmayacak olsaydım evlenmezdim.
Ya hamilelerin duasi kabul olur eger edersineniz sizin hayriniza birseyler yapabilirim lutfen allah aski icin kimseyede anlatamiyorum derdimi yedim bitirdim kendimiEtmiycem duaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?