Ayni seyleri yazacaktim ki arkadas gayet guzel açıklamış.Özür dilerim belki biraz incitebilir şimdi yazacaklarım. Erkek arkadaşınızla henüz iki aydır berabersiniz. Bu süre bırakın çocuk planları yapmayı, evlenmeyi akıldan geçirmek için bile çok erken bir süre. Bunu geçtim. Şimdi gelelim adamın tavrına. İkiniz de 31 yaşındasınız. Yani o 45 yaşında olduğu zaman siz de 45 yaşında olacaksınız. O yaşta doğum da yapamayacağınıza göre (yapsanız bile çok zor olacak) bu demektir ki erkek arkadaşınız 45 yaşına geldiğinde genç bir hanım bulup evlenecek ve çocuk yapacak. En azından şu andaki planları bu yönde. Siz de artık buna göre atın adımınızı.
evet bi kadının 45den sonra anne olması biraz zor böyle biriyle evlilik falan düşünülmez adam şimdiden seni aldatırım modundakonu sahibinden olmayacağı kesinde...(artniyeti tavan yapan cümle istersem ben yaparım sen telaşe etme der gibi)
2 aylık ilişki çocuk meselesini konuşmak için fazla erken değil mi?
arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi.
45 ten sonra sen nasıl doğurup büyüteceksin o çocuğu.Ya ben sana birşey söyliyeyim mi20 aylık bir ilişkide çocuk mevzusuna giren adamdan çokta hayır bekleme.Yol yaknken bırak.Sakın ha sakın,ileride fikri değişir,onun haberi olmadan hamile kalırım gibi birşeyler düşünme.Niyeti olmayan adamdan,doğan çocuğuna baba olmasını da bekleme.arkadaşlar merhaba,
bir erkek arkadaşım var. dün konuşma arasında çocuk sahibi olmak istemediğini ve benim böyle bir niyetim varsa yol yakınken tekrar düşünmemi söyledi. ikimizde 31 yaşındayız bu arada. şu an evlilik gibi bir planımız yok. çünkü çok yeni ilişkimiz, daha 2 aylık. bu konuşmasından sonra uyuyamadım bütün gece. hiç mi istemiyorsun diye sordum, 45 ine kadar hiç niyeti yokmuş, belki ondan sonra dedi.
Ah canım benim eğer sen çocuk istiyorsan bence iyi düşün sevgilin istemiyor sonuçta hemde 45 yaşına kadar... Canım iyi düşün taşın ...arkadaşlar merhaba,
ileriye dönük bir şey bekleme demek istemiş.mesaj açık.aynı yaştayız dediğiniz için söylüyorum 45 inden sonra çocuğu düşüyorsa bunu sizle düşünmediği ortada.arkadaşlar merhaba,
arkadaşlar merhaba,
Neden istemedigini bile soramadim konuyu kapatalim dedi... ve birdaha acamam bile. Kendimi kucuk dusmus gibi hissettim. Sanki cocuk icin onun pesinde Kosuyorum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?