çocuk istemeyen erkek:(

Siz neden karar veriyosunuz.bence topu ona atin.evlenmek ve cocuk isteginizden bahsedin.sizin o yasta cocuck sahibi olmaniz zor bu yuzden kendisi sizi istiyo mu istemiyo mu dusunup karar versin sizde ona gore yolunuzu cizersiniz.

Ayni seyleri yazacaktim ki arkadas gayet guzel açıklamış.

2 aylık ilişkide bunları konuşmak için çok erken. Sevgiliniz de aslında yaşını almış ergen olsa düşüncesi değişebilir derdim. En azından dürüst olmuş. Siz çocuk düşünüyorsanız ona göre yolunuzu çizersiniz. 2 ay olmuş daha zaten çok zaman kaybı olmaz.

Yahu bişeyleri konuşmak için neden vakit bekliyorsunuz. Erken değil mi diyosunuz da ben daha ilk günden bütün her şeyi konuştum ciddiye binerse bilsin diye. İnsan ne istediğini bilir elbet ki her ikisi de 31 yaşında insanlar.

Adam 2 sene sonra, sizin tabirinizle zamanı gelince, söylese de oyalamış diye kızacaktınız.

konu sahibinden olmayacağı kesinde...(artniyeti tavan yapan cümle istersem ben yaparım sen telaşe etme der gibi)
evet bi kadının 45den sonra anne olması biraz zor böyle biriyle evlilik falan düşünülmez adam şimdiden seni aldatırım modunda

Bi hastalığı olmasın,sen 45inden sonra doğum yapabilecek misin? kendini düşünüyor Allah'ım ya...

Yanlız Konu sahibi arkadaş çok iyi bir dinleyici :) Ne kimseye katıldı, ne birşey ekledi beğenmedi mi ki fikirlerimizi. Valla art niyetimiz yok hayatın acı gerçekleri :)

45 ten sonra sen nasıl doğurup büyüteceksin o çocuğu.Ya ben sana birşey söyliyeyim mi20 aylık bir ilişkide çocuk mevzusuna giren adamdan çokta hayır bekleme.Yol yaknken bırak.Sakın ha sakın,ileride fikri değişir,onun haberi olmadan hamile kalırım gibi birşeyler düşünme.Niyeti olmayan adamdan,doğan çocuğuna baba olmasını da bekleme.

Ah canım benim eğer sen çocuk istiyorsan bence iyi düşün sevgilin istemiyor sonuçta hemde 45 yaşına kadar... Canım iyi düşün taşın ...

Sebebi ne olabilir ki ? Bir kadının yumurtlama olayı 30 yaşından sonra yavaşlamaya başlar ve 35ten sonra hamilelik zordur ve sakıncalı olabilir.
Neden istemiyor?

Ozur dilerim isten yeni ciktim. Ancak cevap verebiliyorum.
Zaten yolunu ciz yol yakinken demesi bile beni yeterince inciltti. Ben kucuk degilim zaten bu yasa kadar kariyer pesinde kostum, o da oyle. Iliski daha başında ama yillarca flort etmemi gerektirecek yasta degilim. Hemen olmasa bile evlenip cocuk sahibi olmak istiyorum. Ama konusma arasında sakalasmayla baslayan sohbette cikti cocuk istemediği. Once belki cok ileride dedi. Sonra 45 oldu.
iyi anlasiyoruz.kalbim atiyor onun yaninda. Bu yuzden iliskiyi bitirmelimiyim .. bilmiyorum. ..

Neden istemedigini bile soramadim konuyu kapatalim dedi... ve birdaha acamam bile. Kendimi kucuk dusmus gibi hissettim. Sanki cocuk icin onun pesinde Kosuyorum gibi

ileriye dönük bir şey bekleme demek istemiş.mesaj açık.aynı yaştayız dediğiniz için söylüyorum 45 inden sonra çocuğu düşüyorsa bunu sizle düşünmediği ortada.

çocuklardan gerçekten nefret eden, seslerini duymaya bile tahammül edemeyen insanlar var. erkek arkadaşınız öyle biri olsa 45 filan demez, asla kat'a çocuk yapmayacağını söylerdi. 45 yaş, adı üstünde, gençliğin yavaş yavaş elden gittiği bir yaş, kendisi gençliğini yaşamak, hayatını yaşamak istiyor belli ki, güzel çağlarını çocukla uğraşarak geçirmeye niyeti yok. ama yaşıtsınız ve 45 yaşında bir kadının çocuk yapması epey riskli. evlilik planınız olursa ileride, bunu güzelce anlatırsınız kendisine.

Neden istemedigini bile soramadim konuyu kapatalim dedi... ve birdaha acamam bile. Kendimi kucuk dusmus gibi hissettim. Sanki cocuk icin onun pesinde Kosuyorum gibi

aman, sanki sevgiliniz kusursuzluk abidesi de onun muhteşem genlerinin peşindesiniz :- D hiç küçük düşmüş hissetmeyin, liseli ergenler bile "kızımız olursa adı şu olsun, oğlumuzun mesleği bu olsun" muhabbetleri yapıyor. belli yaşa gelmiş insanların aile kurmakla ilgili konuşması gayet doğal.

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Bana vakit ayirdiniz.
Keske ona karsi hic birsey hissetmesem ve hemen cekip gidebilsem.. ama mantikli dusunmek zorundayim. Cocuk seviyorum. Cocuk sahibi olmazsam uzulurum.simdi bile o minicik meleklere nasil bakiyorum... Hislerimi bir kenara atmak zorundayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…